HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 01. 14:22

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 15:19

Szóval mi? Én is a társalgóban nyitottam a topikot!

egy szót sem szóltam a társalgóban nyitott topikról.

debaj :respect:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#582 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 04. 01. 14:25

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 13:57

Arra válaszolj légyszíves, hogy szerinted jogosan lett-e bezárva az a topik!

Nem vagyok felsőbbrendű döntőbíró a fórumon sem és Luluval szemben sem, így a jogosságát nem fogom vitatni. Az eddig általam leírtak fényében sejteheted, hogy mit tettem volna a témával.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#583 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 14:30

Idézet: didyman - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 15:25

Nem vagyok felsőbbrendű döntőbíró a fórumon sem és Luluval szemben sem, így a jogosságát nem fogom vitatni. Az eddig általam leírtak fényében sejteheted, hogy mit tettem volna a témával.

Ok! :D
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#584 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:31

Idézet: debaj - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 14:13

...

Egyetértek.
A számítógépes játékok témája a CoV meg az 576 indulása óta rengeteg humorral van fűszerezve. Unalmas is lenne enélkül, hiszen itt tényleg a kikapcsolódáson van a hangsúly. Az öncélú ökörködés viszont mások számára elég bosszantó tud lenni egy idő után. Én is örülnék, ha ez megszűnne a Gameware szekcióban.
Persze lehet bannolgatni is a srácokat, de szerintem sokkal célravezetőbb lenne egy játszótér nekik a Társalgóban a többi mellett. Elfér az ott.

Szerk.
Közben látom, Cyberde csinált egy külön fórumot nekik. :up:

Szerkesztette: Dorien 2006. 04. 01. 20:34 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#585 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 20:57

( Zárójelben egy kis vélemény. Szerintem a semmitmondó, hasztalan "ökörködésnek" semmi értelme. Van a  NET-en sok olyan hely, ahol lehet ezt csinálni. Nem hinném, hogy erre pont itt, a fórumon kellene teret biztosítani. )

1. Vagy úgy döntenek a moderátorok, hogy ennek itt semmi értelme, zárják.

2. Megfelelő helyen nyílik egy erre szolgáló topik, és  az itt egybegyűlt társaság, akinek erre is van igénye, ott szabadon hülyülhet.

A döntés a moderáció feladata, melyiket megoldást válassza.

Az már nagyobb probléma, ha egy adott topikot OFF-olnak az idétlenkedéssel. Humor, egy két hozzászóláson keresztül nem zavaró, de a céltalan idétlenkedés nem egyenlő ezzel.
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#586 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 21:27

Idézet: Macska - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 21:57

A döntés a moderáció feladata, melyiket megoldást válassza.

Krinyo már régen leírta, hogy nem lesz ilyen topik sehol a fórumon..... :think:

Szerkesztette: Lauda 2006. 04. 01. 21:28 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#587 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:12

Én még mindig azt tartom, hogy összehozható lenne, csak nem biztos, hogy az a bizonyos csettopik önmagában kevesebb problémát okozna, mint a jelenlegi offolások, ökörködések - és erről igazán senki nem tudott meggyőzni. Én igyekeztem nyitott maradni egy kompromisszumos megoldásra. Lauda, úgy gondolod, hogy nálam is zárt kapukat döngettél/döngettetek? Illetve van valami személyes problémád velem, vagy valamelyikünkkkel a modok közül?

#588 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:46

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 22:12

... Illetve van valami személyes problémád velem, vagy valamelyikünkkkel a modok közül?

Ha bírja a gyomrod, nézz be a Cyberde által létrehozott "fórumba", és választ kapsz a kérdésedre (és még sokkal többre is). :( :( :(

Szerkesztette: Etele 2006. 04. 01. 22:50 -kor

#589 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:51

Az elmúlt napokban elég éles vita alakult ki azzal kapcsolatban, hogy kell-e a Gameware szekcióban "összeszokott" és a topikokat rendszeresen szétverő társaságnak egy külön offtopik/csettopik téma, ahol kitombolhatják magukat - annek reményében, hogy akkor nem a játékokkal kapcsolatos topikokat teszik tönkre. Elhangzott pár érv pro és kontra. Érdekes módon a fő renitensek tudták a legkevesebb észérvet felhozni azzal kapcsolatban, miért is kellene a sorozatos kérésünk, könyörgésünk, figyelmeztetéseink után még nekünk (a moderatúrának) megértőnek lenni velük szemben, de többek között én magam is hajlottam rá, hogy egy külön topik talán megoldás lehet. Tettem ezt annak ellenére, hogy minden korábbi kérésem hasztalan volt, újra és újra ugyanazért kellett moderálni a Gameware szekció kemény magját. Sokan azt vágták a fejünkhöz, túl kemények vagyunk, nincs rugalmasság a moderációban. Én csak annyit tudok mondani, hogy a szigorúsággal azt kívántuk elérni, hátha egyszer rádöbben ez a társaság, hogy HWSW fórumnak kissé más a színvonala, más a világa, mint amit ezek a srácok elkövetnek "jópofaság" gyanánt, és hogy egyszer rájönnek, hogy a szabályozás nem ellenük van, hanem mindenkiért, a fórum rendjéért, hogy mindenki megtalálja a hasznos információkat a Gameware szekcióban, hogy ne kelljen a topikokat szűrővel olvasni az ő bolondozásaik, állatságaik miatt.

Íme a cyberde által kreált offtopik fórum, ahol most ők "viccelődnek", mert mi itt nem engedjük - kellene ilyen a HWSW fórumba? Ez az, ami nektek jó?

http://offtopic-foru...ewtopic.php?t=2

Illetve azt kérdezem, hogy mit is várhatnék el Tőletek alábbiak fényében?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép
Kép
Kép

Srácok, hozzátok képest a háznélküli csiga az egy gerincoszlop. Jellemtelen viselkedésből jelesre vizsgáztatok. Azt gondolom, ez a fórum van annyira érett közösség, hogy a nem ide való alakokat ki tudja szűrni magából. Részemről nincs több kommentár.

#590 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 01. 22:55

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 23:46

Ha bírja a gyomrod, nézz be a Cyberde által létrehozott "fórumba", és választ kapsz a kérdésedre (és még sokkal többre is). :( :( :(

Tudnak élni.  :omg:  :Đ

#591 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:56

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 23:12

Én még mindig azt tartom, hogy összehozható lenne, csak nem biztos, hogy az a bizonyos csettopik önmagában kevesebb problémát okozna, mint a jelenlegi offolások, ökörködések - és erről igazán senki nem tudott meggyőzni. Én igyekeztem nyitott maradni egy kompromisszumos megoldásra. Lauda, úgy gondolod, hogy nálam is zárt kapukat döngettél/döngettetek? Illetve van valami személyes problémád velem, vagy valamelyikünkkkel a modok közül?

Hosszú lesz, de légyszíves olvasd el! :)

Az a csettopik önmagában semmivel sem okozott volna több problémát, mint a már meglévő csettopikok a társalgóban. Tehát semennyit. Akit érdekelt volna az olvassa, ír bele, akit meg nem érdekel, az elsiklik felette. És itt van az egyik probléma, no nem a moderatúra, hanem a fórumozók részéről. Sokan vannak itt, akik mindenbe szeretnek belerondítani, okoskodni. Jól megmondja a magáét, ironizál egyet, lehúzza a másik gondolatait, aztán továbbáll. Én megvallom őszintén, a fórumon található aktív/pörgő topikoknak talán a 10-20%-át olvasom, de ennél kevesebb, amihez hozzá is szólok. Ezért is állok értetlenül a dolog előtt, hogy másoknak ez miért nem sikerül. Az, hogy ha nem érdekli a topik, akkor ne olvason bele, de ne is tegyen ellene!

Az már megint más kérdés, hogy az offolások a többi topikból valóban abba az egy topikba terelődtek volna, vagy sem. Szerintem nem. Valamelyest biztos csökkent volna a számuk az egyéb topikokban, de teljesen más úgy önmagában "offolni", mint a témához kapcsolódóan beszúrni a hüleséget.

Biztos voltam benn, hogy egy másik oldalon, fórumon nyitott hasonló topik halálra van ítélve. Az már nem ugyanaz. Az igazat megvallva, ennyi erőlködés után nekem már sok kedvem nincs is a dologhoz, túlzottan erőltetett lenne a dolog.

Nos Péter, így visszagondolva, Te voltál az egyedüli moderátor, aki támogatta a dolgot, foglalkoztál a többiek igényeivel, problémáival, s ezt becsülöm benned. Ezt megírtam már másnak is, csak nem publikusan. Nem véletlen tettem oda bizonyos postokban a "tisztelet a kivételnek" gondolatot.
Aki nem képes erre, az ne vállaljon el ilyen feladatot, mert nem méltó rá. Nem szabad csak a hatalmat fitogtatni, a megbecsülésért/elismerésért tenni is kell. Egy ilyen közösségben fontos lenne, hogy a fórumozók becsüljék a moderációt, mert akkor ők is másképp viselkednek, Titeket is jobban segíteni fognak, de ehhez az kell, hogy Ti is segítsétek a fórumozókat, és foglalkozzatok a problémáikkal, felvetéseikkel. Ők is ugyanúgy emberek, mint Ti, csak kisebb a hatalmuk a fórumon.

Személyes problémám nincs egyikőtökkel sem, és nem is szeretném, hogy legyen. Azt nem tudom ki itt a fő döntéshozó, de véleményem szerint nem a megfelelő ember kapta a kezébe ezt a hatalmat.
A Krinyo "nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát" beszólása azért eléggé sértő lehetett mindenki számára. Ezzel csak azt érzékeltette, hogy csinálhat itt bárki bármit, az úr én vagyok és az lesz amit én akarok. Már megbocsásson, de egy fórum adminjának azért több empátiára lenne szüksége, hogy megértse a töbieket. Mert ezzel a többi fórumozó, a fórum, s végül az ő érdekeit is szolgálná. Mindenkinek könnyebb, jobb lenne akkor.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. ;)

#592 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:58

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 23:46

Többek közt rád is gondoltam, mikor azt írtam, hogy belepofázik olyan dologba, amihez semmi köze sincs. Szevasz....

#593 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:01

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 23:56

Hosszú lesz, de légyszíves olvasd el! :)

Az a csettopik önmagában semmivel sem okozott volna több problémát, mint a már meglévő csettopikok a társalgóban. Tehát semennyit. Akit érdekelt volna az olvassa, ír bele, akit meg nem érdekel, az elsiklik felette. És itt van az egyik probléma, no nem a moderatúra, hanem a fórumozók részéről. Sokan vannak itt, akik mindenbe szeretnek belerondítani, okoskodni. Jól megmondja a magáét, ironizál egyet, lehúzza a másik gondolatait, aztán továbbáll. Én megvallom őszintén, a fórumon található aktív/pörgő topikoknak talán a 10-20%-át olvasom, de ennél kevesebb, amihez hozzá is szólok. Ezért is állok értetlenül a dolog előtt, hogy másoknak ez miért nem sikerül. Az, hogy ha nem érdekli a topik, akkor ne olvason bele, de ne is tegyen ellene!

Az már megint más kérdés, hogy az offolások a többi topikból valóban abba az egy topikba terelődtek volna, vagy sem. Szerintem nem. Valamelyest biztos csökkent volna a számuk az egyéb topikokban, de teljesen más úgy önmagában "offolni", mint a témához kapcsolódóan beszúrni a hüleséget.

Biztos voltam benn, hogy egy másik oldalon, fórumon nyitott hasonló topik halálra van ítélve. Az már nem ugyanaz. Az igazat megvallva, ennyi erőlködés után nekem már sok kedvem nincs is a dologhoz, túlzottan erőltetett lenne a dolog.

Nos Péter, így visszagondolva, Te voltál az egyedüli moderátor, aki támogatta a dolgot, foglalkoztál a többiek igényeivel, problémáival, s ezt becsülöm benned. Ezt megírtam már másnak is, csak nem publikusan. Nem véletlen tettem oda bizonyos postokban a "tisztelet a kivételnek" gondolatot.
Aki nem képes erre, az ne vállaljon el ilyen feladatot, mert nem méltó rá. Nem szabad csak a hatalmat fitogtatni, a megbecsülésért/elismerésért tenni is kell. Egy ilyen közösségben fontos lenne, hogy a fórumozók becsüljék a moderációt, mert akkor ők is másképp viselkednek, Titeket is jobban segíteni fognak, de ehhez az kell, hogy Ti is segítsétek a fórumozókat, és foglalkozzatok a problémáikkal, felvetéseikkel. Ők is ugyanúgy emberek, mint Ti, csak kisebb a hatalmuk a fórumon.

Személyes problémám nincs egyikőtökkel sem, és nem is szeretném, hogy legyen. Azt nem tudom ki itt a fő döntéshozó, de véleményem szerint nem a megfelelő ember kapta a kezébe ezt a hatalmat.
A Krinyo "nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát" beszólása azért eléggé sértő lehetett mindenki számára. Ezzel csak azt érzékeltette, hogy csinálhat itt bárki bármit, az úr én vagyok és az lesz amit én akarok. Már megbocsásson, de egy fórum adminjának azért több empátiára lenne szüksége, hogy megértse a töbieket. Mert ezzel a többi fórumozó, a fórum, s végül az ő érdekeit is szolgálná. Mindenkinek könnyebb, jobb lenne akkor.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. ;)

Na ezt mielőtt szerkeszthetnéd, beidézem egészben.
Olvassa el mindenki.
Aztán nézzétek meg a fentebbi képeket.

Most akkor hogy is van ez?  :think:

#594 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:05

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:01

Olvassa el mindenki.

hogy is van ez mi? Mire gondolsz?

#595 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:08

Szerintem arra, hogy itt nyájaskodsz, közben meg buzizol, köcsögözöl minket egy másik nyilvános fórumon.

#596 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:09

Igen.

#597 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:10

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:08

Szerintem arra, hogy itt nyájaskodsz, közben meg buzizol, köcsögözöl minket egy másik nyilvános fórumon.

Arra válaszolj Péter, hogy Téged hol szidtalak!!!!

#598 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:10

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:01

Olvassa el mindenki.

A kollega nem vette észre, hogy a hozzászólása közben született egy új post. :D Eddig nem szóltam bele a témába, csak olvasgattam a hozzászólásokat. Amit PPeter beidézett, az túl megy minden határon.....ha már ez a véleményetek legalább priviben küldjétek el nekik, ne egy másik fórumon szidjátok őket.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#599 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:16

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:09

Igen.

Te meg mit vered itt magad? Senki sem szólt hozzád egy rossz szót sem. Azthittem szent a béke!

#600 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:17

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:16

Te meg mit vered itt magad? Senki sem szólt hozzád egy rossz szót sem. Azthittem szent a béke!

Szerintem állatira nincs miért pattognod.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.