HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#761 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 23. 16:04

Valakinek legyen esze, és egy ' ;) ' smile-val zárja le.
Megint elfelejtitek, hogy itt nem kell senkinek 'megfelelni'. 

Ez egy fórum. Nem több.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#762 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 23. 16:04

Idézet: special - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 16:40

Ha ez is lenne az IGAZSÁG, azaz mikor mod voltam, rendre megszegtem volna a szabályzatot, azt akkor sem mint házigazda, hanem mint fórumozó tettem. Nagyon egyszerű a különbség, csak nehéz a te fekete-fehér, igaz-hamis világodba beleilleszteni az árnyalatokat.

Csakhogy ez nem így működik! Ugyanis elég "necces" ha éppen az szegi meg a szabályokat, akinek a szabályok betartatása lenne a feladata. Vagy a te "tarka világodban" van erre mentség?
(A HWSW fórumáról és annak szabályzatáról beszélek.)

Idézet

Mióta itt megszólítottál, mást sem teszel. Nem mondom, hogy hazudozol, mert elhiszem, hogy te ezt így élted meg, és el is hiszed, amiket írsz.  Meg hát a végén még kiderül, hogy én kezdtem el személyeskedni. :D Szóval immár te kétszer írtad le egy hozzászólásban, tehát technikailag de halmozottan követted el azt, amit a fejemhez vágsz. Másrészt semmiféle pocskondiázási szándék nem volt benne, sőt vallásos tartalmat sem fedeztem fel.

Onnantól kezdve, hogy megemlíted a karácsonyt és a húsvétot igen nehéz elhitetni a vallásos tartalom hiányát. Ott folytatva pedig, hogy az ünnepek kapcsán ilyen kijelentéseket teszel: " Az ünnep diktatúrája, az (ál)öröm fasizmusa.Vakarjuk le a mázat! Irritáld, ami irritál! A következő a szarás lesz..." azt hiszem elég egyértelmű, hogy egyértelműen megszegted a fórumszabályzat 1. pontját, amely így szól: "Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni."!

Idézet

:D Ez aranyosan bárgyú volt. Hallotad... Én meg tudom, hogy történt, ugyanis velem történt, én kértem azonnali hatállyal a jogok megvonását. Nem tudom, ki a forrásod, de mondd meg neki, hogy nyugodtan keressen meg, ha nem világos előtte, mi történt. Szívesen elmesélem. Végülis rólam van szó.:)

Nem szükséges. Ismerem elég rég óta az illetőt, ahhoz, hogy megbízzak abban, amit mond. (Veled ellentétben.)

Idézet

Hát persze, természetes, hogy feltételezed, ennyi telik tőled: fekete-fehér, igazság-hazugság, jó-gonosz.

És ismételten neked áll feljebb, amiért valaki (most éppen én) mindössze szembesít mindazzal, amit írtál. A topicban elkövetett hozzászólásaid pedig magukért beszéltek.
S tudod az embert a cselekedetei alapján ítéli meg a környezete. Ez a kép persze gyakran torzít, arról viszont nem feltétlenül a környezet tehet. Én tőled eddig azt láttam, hogy maximális cinizmussal, demagógiával viseltetsz mindenféle hagyományok, ünnepek, s demokratikus vívmányok iránt. Akkor engedtessék meg nekem, hogy ebből levonjam a következtetéseket. (Mint ahogyan te is tetted, teszed velem kapcsolatban az írásaim alapján.)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#763 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 23. 16:10

Idézet: Papa - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 17:04

Valakinek legyen esze, és egy ' ;) ' smile-val zárja le.
Megint elfelejtitek, hogy itt nem kell senkinek 'megfelelni'. 

Ez egy fórum. Nem több.

Alapvetően igazad van. :) Csakhogy mint a tegnapi példa is ékesen mutatja, egy fórum sokszor sokkal több lehet, mint ami.

S hogy miért ide írom mindezt? Mert a fórum házigazdáira tartozik, hogy mit engednek meg itt. Ami pedig tegnap megtörtént azt véleményem szerint nem szabad megengedni, s szankciók nélkül hagyni.
S nem egyedi az eset. Aki régebb óta olvassa a fórumot, az tudja, hogy miről beszélek.

Én pl. a mai napig nem kaptam érdemi választ arra, hogy az ominózus, fórumszabályzatot (is) sértő topic (amit Special akkor, mint házigazda indított útjára) hogyan lehet még mindig nyitva még most is.

#764 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 04. 23. 16:27

Erre talán a legkézenfekvőbb válasz, hogy nem érzi a moderatúra sértőnek, így nem avatkozott be. Most megnéztem újra a nyitó hozzászólásomat. Megnéztem a tartalmát. Megbocsáss, de valamiért nem érzem őszintének, viszont erőltetettnek az egyes pontra való hivatkozást (amely alapjainak kidolgozását egy általad szintén hőn áhított személlyel közösen végeztük el, a sors humora:))

https://forum.hwsw.h...opic=78148&st=0

#765 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 23. 16:42

Idézet: special - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 17:27

Erre talán a legkézenfekvőbb válasz, hogy nem érzi a moderatúra sértőnek, így nem avatkozott be.

Az érdemi választ ezzel kapcsolatban talán hagyd meg nekik!

Idézet

Most megnéztem újra a nyitó hozzászólásomat. Megnéztem a tartalmát. Megbocsáss, de valamiért nem érzem őszintének, viszont erőltetettnek az egyes pontra való hivatkozást (amely alapjainak kidolgozását egy általad szintén hőn áhított személlyel közösen végeztük el, a sors humora:))

https://forum.hwsw.h...opic=78148&st=0

Sokan k*rvaanyáztak itt már a fórumon, aztán meglepődtek, ha a moderatúra az orrukra koppintott. Mert hát ők a saját írásaikat nem érezték sértőnek. Így aztán nem meglepő, hogy nem érzed őszintének az egyes pontra való hivatkozásomat. Attól még az.

A fórumszabályzat kidolgozását pedig nem kell bemutatnod nekem, ugyanis abban a tesztfórum kapcsán még én is részt vettem (jó pár más fórumtársunkkal egyetemben). :)

#766 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 16:51

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 11:33

Khmm... legyetek szívesek befejezni, ez a topik nem arra van, hogy felhánytorgassuk egymásnak a múltat. Mindenkinél lehetne valamit találni, szó se róla. Ha valaki erre kíváncsi, használja a keresőt. Érdekes élményekkel lesz gazdagabb, az biztos.

Elég lett volna a kiemelt rész.

#767 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 16:51

Gumiszabály... egy kétéves topicon vitatkozni? Miért nem akkor szúrta a tisztelt érintett(ek) szemét? :think:

#768 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 17:01

Óvodai színvonal, gratulálok...
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#769 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 17:09

És ez miért jó nektek, hogy nagy nyilvánosság előtt vitatkoztok baromságokról, ami kizárólag kettőtöknek jelent valamit, ha jelent valamit egyáltalán? Miért jó nektek, hogy lejáratjátok magatokat, miközben a másikat próbáljátok lejáratni?

#770 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 17:15

Kérem szépen a nézeteltéréseket magánban elrendezni, a továbbiakban pedig a topik címéhez igazódóan postolni ide. Köszönöm szépen.

#771 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 23. 17:23

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 18:15

Kérem szépen a nézeteltéréseket magánban elrendezni, a továbbiakban pedig a topik címéhez igazódóan postolni ide. Köszönöm szépen.

Rendben, én befejeztem részemről.

Én azért szeretnék erre választ kapni! Ez ugyanis a topic témájába vág:

Idézet

Én pl. a mai napig nem kaptam érdemi választ arra, hogy az ominózus, fórumszabályzatot (is) sértő topic (amit Special akkor, mint házigazda indított útjára) hogyan lehet még mindig nyitva még most is.

Köszönöm!

#772 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 23. 17:25

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 17:51

Gumiszabály... egy kétéves topicon vitatkozni? Miért nem akkor szúrta a tisztelt érintett(ek) szemét? :think:

Akkor is szúrta. De mint mondtam, nem kaptam választ a kérdésemre, a topic pedig továbbra is tárva nyitva. (Ez nem azon múlik, hogy mikor nyílott a topic.)

#773 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 17:48

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 18:25

Akkor is szúrta. De mint mondtam, nem kaptam választ a kérdésemre, a topic pedig továbbra is tárva nyitva. (Ez nem azon múlik, hogy mikor nyílott a topic.)

Az egy nagyon jó topic. A vége legalábbis.
Ha a nyitó hozzászólás bánt, akkor azon lehet változtatni.
Wherever you go, go with all your heart.

#774 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 22:48

Többször többen mondtuk, hogy a spambotok ellen valamilyen ellenintézkedés jó lenne, pl. regisztráció menetének átalakítása. Akkor az volt a válasz, hogy az új ipb már tudni fogja.
Most viszont ugye az az álláspont, hogy motorcsere nem lesz még egy darabig - akkor viszont igenis kellene valamit változtatni a jelenlegi regisztráció menetén.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#775 Felhasználó inaktív   kraftxld 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 00:28

Idézet: freeone - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 23:48

Többször többen mondtuk, hogy a spambotok ellen valamilyen ellenintézkedés jó lenne, pl. regisztráció menetének átalakítása. Akkor az volt a válasz, hogy az új ipb már tudni fogja.
Most viszont ugye az az álláspont, hogy motorcsere nem lesz még egy darabig - akkor viszont igenis kellene valamit változtatni a jelenlegi regisztráció menetén.

Elvileg egy számot is meg kell adni a regisztrációnál amit egy kicsit torzított képből kell leolvasni. Már ezt is kijátszák a bot-ok?  :confused:
MCSE+M/S, MCITP

#776 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 09:16

Idézet: kraftxld - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 1:28

Elvileg egy számot is meg kell adni a regisztrációnál amit egy kicsit torzított képből kell leolvasni. Már ezt is kijátszák a bot-ok?  :confused:

Úgy tűnik! :o

#777 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 11:33

ockham azt mondatja velem, valószínűleg nem botról, hanem húsvér spammerről van szó.

#778 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 13:51

Akkor miért tűnt el és miért nem nyit újabb topikot? :think:

#779 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 14:05

Idézet: Omega - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 14:51

Az AI életre    kelt.  :Đ
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#780 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 14:07

Idézet: Omega - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 14:51

ki lett tiltva a regje/tartománya? nem tudom.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.