HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1621 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 25. 22:39

Idézet: L - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 23:26

Akkor a politika fog változni, hogy méltó legyen a fórumon szerepelni.

Bárcsak igazad lenne...

#1622 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 22:46

látom sokan imádnak meddő vitába keveredni a modokkal a politika miatt
mért fontos ez annyira?mennyetek írogassatok a gyurcsány blogjába (ha lehet egyáltalán oda kommentelni :D )

#1623 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 25. 23:57

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 23:46

látom sokan imádnak meddő vitába keveredni a modokkal a politika miatt
mért fontos ez annyira?mennyetek írogassatok a gyurcsány blogjába (ha lehet egyáltalán oda kommentelni :D )

Köszönjük, hogy hozzászóltál.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1624 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 06:17

Idézet: didyman - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 0:57

Köszönjük, hogy hozzászóltál.

igazán nincs mit :rolleyes: @#&>#/] :down:

#1625 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 07:25

Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 22:56

Valóban? Újpest & FTC drukkert már láttam összeverekedni,

:offtopic:
Én meg együtt rombolni.

#1626 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 10:36

Az is szép, amikor egy moderátor offtopicol! :p Ezt mint bírálat mondom!

#1627 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 11:23

Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 11:36

Az is szép, amikor egy moderátor offtopicol! :p Ezt mint bírálat mondom!

Az még szebb, mikor egy offkirály szólal fel az off ellen... :omg: :D

#1628 Felhasználó inaktív   Putt Putt 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 16:05

Komolyan mondom.

Inkább örülnétek annak, hogy van egy csendes zug valahol a világban, (még akkor is ha "csak" virtuálisan létezik) ahova el lehet húzódni.

Kérem.

Maradjon meg a HWSW fórum ennek a zugnak, politika mentesen, és nem azért, mert tiltott, hanem azért mert mi fórumozónk szeretnénk annak látni, tudni, hinni.

#1629 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 26. 17:18

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 21:52

Át van gondolva; a temetett témák azért vannak temetve, mert a public részlegben nincs helyük, pár napig sem.

Ok...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1630 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 21:34

bocsi hogy ide, de nem tudom megállni, hogy ne írjak ERRŐL a topicról.

Képzelj magad elé egy nagy csúszkát, ami alapból középen van állítva. Balra sárga és piros, ahogy jobbra is. Balra topicrombolás, jobbra lopás/megtévesztés.

Képzeld el, hogy két "tekerő" van rajta, az egyiket kihúzod tökig balra, a másikat jobbra. Majd beesik még három tekerő, azokat is teljesen jobbra húzod.

Miért érzem úgy, hogy ez maximálisan visszataszító és undorító? Szégyelhetitek magatokat. Nem is elsősorban Examinatorra fújok, hanem a két madárra, akik -miután egyértelműen HASZNÁLT terméket próbál eladni a bolti ár felett, mindezt az "elveire" hivatkozva- az aprócseprő fórumos klikkeket előtérbe helyezve rögtön az emberünk mellé állnak. Nem érzitek úgy, hogy szükségetek lenne egy valódi életre? Kiábrándító.

ps.: nem korrekt, de nagyon remélem hogy egyszer Examinator kezei alá kerültök. Nem, nem verőember.

#1631 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 21:37

szállj vissza a földre,. 68ért árult egy kiskerben legolcsóbb 72ért kapható vga-t.

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 10. 26. 21:38 -kor

JóSebesség

#1632 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 21:53

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 21:37

szállj vissza a földre,. 68ért árult egy kiskerben legolcsóbb 72ért kapható vga-t.

Szerintem felesleges vitázni egy olyan dolgon amit mások már eldöntöttek. Csupán leírtam a véleményemet.  És -szerény véleményem szerint- Neked kellene "visszaszálnod a földre" és picit tiszta fejjel körülnézni.

#1633 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 22:08

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 22:53

Szerintem felesleges vitázni egy olyan dolgon amit mások már eldöntöttek. Csupán leírtam a véleményemet.  És -szerény véleményem szerint- Neked kellene "visszaszálnod a földre" és picit tiszta fejjel körülnézni.

Vedd már észre, hogy nagyon nem vagy képben a témában! Ennyi! Nézz utána az áraknak alaposan, utána visszajöhetsz bocsánatot kérni. Sajnos ez van, olyan dologba kötöttél bele, hogy 2+2 =-e 4-el...
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1634 Felhasználó inaktív   Examinator 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 23:12

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 21:34

bocsi hogy ide, de nem tudom megállni, hogy ne írjak ERRŐL a topicról.

Képzelj magad elé egy nagy csúszkát, ami alapból középen van állítva. Balra sárga és piros, ahogy jobbra is. Balra topicrombolás, jobbra lopás/megtévesztés.

Képzeld el, hogy két "tekerő" van rajta, az egyiket kihúzod tökig balra, a másikat jobbra. Majd beesik még három tekerő, azokat is teljesen jobbra húzod.

Miért érzem úgy, hogy ez maximálisan visszataszító és undorító? Szégyelhetitek magatokat. Nem is elsősorban Examinatorra fújok, hanem a két madárra, akik -miután egyértelműen HASZNÁLT terméket próbál eladni a bolti ár felett, mindezt az "elveire" hivatkozva- az aprócseprő fórumos klikkeket előtérbe helyezve rögtön az emberünk mellé állnak. Nem érzitek úgy, hogy szükségetek lenne egy valódi életre? Kiábrándító.

ps.: nem korrekt, de nagyon remélem hogy egyszer Examinator kezei alá kerültök. Nem, nem verőember.

Falkatársak: reflexből, gondolkodás és etikai skrupulusok nélkül rontanak bárkire, aki nem a falka tagja.

TV-ben, újságokban manapság találhattok elég analógiát erre a viselkedés típusra. 

Core2 Duo E6600@3600; Asus P5W64 WS Pro; Team Xtreem 2x1GB 667@800MHz 3-3-3-8; MSI 7900GTO; Creative X-Fi; WD Raptor 150GB; WD 5000YS; NEC 4551A; Plextor PlexWriter Premium; FSP-460-60PFN; Antec P180; DELL 2405FPW 24"; Ilyama AS4314UTB 17"; Klipsch Promedia 5.1; diNovo Media Desktop Laser; Hauppauge WinTV USB2.

#1635 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 23:26

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. okt. 20., péntek - 13:53

Semmi kozod hozza, de illegalis. Legkozelebb a Te hasonlo topikod sem marad nyitva.

Jójó elfogadom, hogy a kék az piros, mert ti azt mondjátok, hogy piros.

Végülis bármit tehetek, úgyis az itteni fórumozóknak kell alkalmazkodni azokhoz a keretekhez amelyekről ti gondoljátok azt, hogy helyes, vagy jogszerű...
(elolvastam az utolsó pár oldalt)
...és kb emiatt teljességében felesleges bárkinek is reklamálnia százalékok, bezárt topicok miatt, hanem el kell fogadni hogy azért kapta mert a moderátor abban a pillanatban azt gondolta hogy az a helyes lépés. Ez még nem jeleni azt, hogy az a helyes lépés. Régóta olvasgatom a fórumot, többször volt olyan, hogy egy moderátor lépése az én értékrendem szerint nem volt indokolt, de ki a fenét érdekel az én értékrendem :) Piszkosul szubjektív dolog itt jópár moderátori intézkedés ezt el kell fogadni. Nem feltétlenül kell megtalálnunk mindennek az értelmét, legyen csak misztikus a világ :)

Ha meg nem tetszik valakinek így, otthon egy Excel táblázatba írogathatja az "általa kiosztott 10%-okat", meg az "akárhány napos" eltiltásokat, aztán ha valaki ignore listára kerül nála akkor annak nem kell olvasgatni annak a hozzászólásait. Meg van más megoldás is, valami híres embertől hallottam az idézetet: "El lehet menni" :)

Szerintem az eddig felmerült "nyűgök" ellenére jó ez a fórum, ha nem lenne jó nem lennénk itt. Örüljünk, hogy van, írogassunk inkább több tartalmas hozzászólást és próbáljunk meg alkalmazkodni azokhoz a "szabályokhoz" amik itt levegőszerűen megfoghatatlanul, de mindenki által érezhetően jelen vannak. ja igen és világbékét :)

Igen, az egész hozzászólásom OFF, mert nem tartalmaz javaslokat modoknak.

megj: micsoda chat-topic lett ez bazki.

42

Szerkesztette: negyvenketto 2006. 10. 26. 23:30 -kor

Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#1636 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 06:58

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 22:08

Vedd már észre, hogy nagyon nem vagy képben a témában! Ennyi! Nézz utána az áraknak alaposan, utána visszajöhetsz bocsánatot kérni. Sajnos ez van, olyan dologba kötöttél bele, hogy 2+2 =-e 4-el...

Az első link amire így nagy hirtelenjében ráböktem az giannié..

- MSI GF 7900 GTO 512 DDR3 650Mhz GPU, vadiúj dobozos 3 év garancia: 67.900,-

Valószínűleg ugyanarról beszélünk. A különbség gondolom az lehet, hogy az egyiket nem hajtották betegre, nem flashelték szét a biosát és nem szedték le a hűtőjét fotózkodás céljából. A bicskanyitogató stílusodat pedig inkább nem commentelem. Jelen esetben nem én vitatkozom a 2+2-ről :)

#1637 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 07:02

Semmi értelme csúsztatni, ugyanis még mindig a fórumszabályzat és a hatályos magyar jogszabályok az irányadóak, bármennyire is szeretnéd ránk sütni, hogy találomra moderálunk. Abban viszont asszem megegyezhetünk, hogy nem definiálhatunk minden egyes esetet előre a fórumszabályzatban. Hogy a moderálás egy szubjektív műfaj-e? Igen, bizonyos keretek között az. Az viszont egészen biztos, hogy nem azért csináljuk, hogy népszerűségi pontokat szerezzünk a fórumozóknál, szóval az, hogy nem mindenkinek tetszenek az intézkedéseink az nagyjából érthető, de pl. engem nem igazán érdekel. Nem azért csinálom, hogy jó srác legyek valakinél.

#1638 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 09:03

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 0:26

Jójó elfogadom, hogy a kék az piros, mert ti azt mondjátok, hogy piros.

Végülis bármit tehetek, úgyis az itteni fórumozóknak kell alkalmazkodni azokhoz a keretekhez amelyekről ti gondoljátok azt, hogy helyes, vagy jogszerű...
(elolvastam az utolsó pár oldalt)
...és kb emiatt teljességében felesleges bárkinek is reklamálnia százalékok, bezárt topicok miatt, hanem el kell fogadni hogy azért kapta mert a moderátor abban a pillanatban azt gondolta hogy az a helyes lépés. Ez még nem jeleni azt, hogy az a helyes lépés. Régóta olvasgatom a fórumot, többször volt olyan, hogy egy moderátor lépése az én értékrendem szerint nem volt indokolt, de ki a fenét érdekel az én értékrendem :) Piszkosul szubjektív dolog itt jópár moderátori intézkedés ezt el kell fogadni. Nem feltétlenül kell megtalálnunk mindennek az értelmét, legyen csak misztikus a világ :)

Ha meg nem tetszik valakinek így, otthon egy Excel táblázatba írogathatja az "általa kiosztott 10%-okat", meg az "akárhány napos" eltiltásokat, aztán ha valaki ignore listára kerül nála akkor annak nem kell olvasgatni annak a hozzászólásait. Meg van más megoldás is, valami híres embertől hallottam az idézetet: "El lehet menni" :)

Szerintem az eddig felmerült "nyűgök" ellenére jó ez a fórum, ha nem lenne jó nem lennénk itt. Örüljünk, hogy van, írogassunk inkább több tartalmas hozzászólást és próbáljunk meg alkalmazkodni azokhoz a "szabályokhoz" amik itt levegőszerűen megfoghatatlanul, de mindenki által érezhetően jelen vannak. ja igen és világbékét :)

Igen, az egész hozzászólásom OFF, mert nem tartalmaz javaslokat modoknak.

megj: micsoda chat-topic lett ez bazki.

42

Általában jól szoktad látni a dolgokat (ha nem a modokról van szó :D ), de ezúttal picinyt mellélőttél. Mert azt valamiért nem tetted be a hozzászólásodba, hogy bizony minden figyelmeztetett fórumozónak van lehetősége szót emelni az intézkedés ellen, s pár esetben előfordult már, hogy ennek nyomán a warningot adó hg visszavonta a figyut ill megnyitotta a lezárt témát, vagy a moderátor a többiekkel egyeztetve felülbírálta a hg döntését.

Szerencsére nem túl sok esetben fordul elő ilyesmi, mert ritkán érkezik panasz a fórumozóktól egy figyu, vagy témazárás után. Ez azt jelzi, hogy bármennyire is próbálod rásütni a moderatúrára a totális szubjektivitást, a figyelmeztetett fórumozók túlnyomó többsége elismeri az intézkedés jogosságát.

Természetesen tudjuk, hogy mindenkinek nem lehet tetszeni, viszont azon vagyunk, hogy a problémákat úgy oldjuk meg, hogy ha nem is mindenkinek, de a többségnek megelégedésére szolgáljon. Mi nem vagyunk politikusok, ezért nálunk még mindig a közösség érdeke előbbre van az egyéni érdeknél, ezért is nem engedjük pl a politizálást. Mert egy-két agitprop arc miatt nem mérgezzük meg az egész közösséget.

A moderátor csapat lejáratását célzó törekvések pedig eddig szerencsére mindig kudarcba fulladtak s nem azért, mert 10 fórumozóból 8 valamelyik mod cimborája, hanem azért, mert a többség vélhetően elégedett a munkánkkal, illetőleg lehet, hogy ha megkérdeznénk tőlük, nem azt mondanák, hogy elégedettek, hanem azt, hogy nem elégedetlenek/nincs vele semmi bajuk. Ők azok, akik arra használják a fórumot, amire való: Fórumoznak, haverkodnak, bizniszelnek, tudomásul véve a regisztrációkor elfogadott szabályzatot, nem pedig azt sasolják, hogy mikor mibe/kibe lehet belekötni.

#1639 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 09:57

Kösz a válaszokat. Igaz nem teljesen úgy értettétek a mondandómat, ahogy szerettem volna, de majdnem. Amikor szubjektivitásról beszélek, az nem jelent diszkriminációt, emberek akaratból történő megkülönböztetését, egyszerűen csak azt, hogy van mindegyikőtöknek egy tudáshalmaza, meg felhalmozott tapasztalata, egy adott pillanatbeli lelkiállapota, véralkoholszintje :) és emellett törekszik a  legkorrektebb döntést meghozni. Ez egy szubjektív döntés. Másoknak más a belső értékrendjük és bizonyára vannak, akik máshogy döntöttek volna. De igazából ez teljességében lényegtelen.

Én nem is akartam arról beszélni, hogy mi van ha valaki szemmel látható blődséget csinál a moderátorok közül, mert ilyet nem láttam még, meg azért vagytok sokan, hogy figyelgessétek egymást is.

Igazából azt reméltem, hogy nem csak moderátorok, hanem azok is olvasni fogják, akik néha néha a rendet bontják.

Arra próbáltam még utalni, hogy igazából, mivel ti vagytok kevesebben és nektek kell a fórumszabályzat pontjain felül fennartani valami írásba nem foglalható de mindenki által érezhető morált, értékrendet a fórumon, nektek van kevesebb mozgásteretek. Nekünk kell többet alkalmazkodni és ezt el kell fogadni.

Ha ebben a szemléleten elolvassátok újra az eredeti hozzászólásomat, akkor szintem tiszta, hogy nem csúsztatásól, sárdobálásról van szó, hanem tényekről.

42

szerk:még tettem bele pár helyesírási hibát

Szerkesztette: negyvenketto 2006. 10. 27. 09:58 -kor

Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#1640 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 18:04

Csak annyit kérdeznék, topikrombolás miatt lehet valakinek figyelmeztetést adni? :think: Amit GI művel, szerintem simán belefér ebbe a kategóriába az F1-ben. :rolleyes:

Szerkesztette: Necros 2006. 10. 28. 18:11 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.