HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#2301 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 19. 08:28

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 7:07

Tök jó, hogy törölted a topicom, de nem egyszerűbb lett volna áthelyezni ha már rossz helyen nyitottam?

Most akkor hol nyissam újra?

Melyik topicról is van szó?

Ja, hogy a bezárt topicról. Áttettem az Eco@tech-be, talán ott van a legjobb helye.

:respect:

Szerkesztette: Carmaged 2007. 01. 19. 08:32 -kor

#2302 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 19. 09:42

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. jan. 19., péntek - 8:28

Melyik topicról is van szó?

Ja, hogy a bezárt topicról. Áttettem az Eco@tech-be, talán ott van a legjobb helye.

Kösz főnök!  :up:

© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#2303 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 11:54

Üdv!

https://forum.hwsw.h...howtopic=121946 ezt a topicot zárni kéne, van külön Invitel topic, teljesen felesleges még egy.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#2304 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 12:32

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 21:36

Igen volt, ennyi év alatt kaptam már párszor. De az elmúlt 1 évben nem volt csökkentés , ez itt a szembetűnő, akárhogy is szépítjük. Lulutól 2x 10% van ami nem lett leszedve mert azóta már nem mod, és mikor másik modhoz fordultam elhajtott kb... szóval ennyi a kérésem.

A fórumszabályzat csak feltételes módban ír az elévülés lehetőségéről. A figyelmeztetési szinted semmiben nem akadályoz a fórum használata közben, hacsaknem akarod újra megszegni a szabályzatot. Akkor meg minek dupla munkát csinálni a moderátoroknak, az elvétellel, majd újra visszaadással?

#2305 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 12:56

Idézet: Tigger - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 12:32

A fórumszabályzat csak feltételes módban ír az elévülés lehetőségéről. A figyelmeztetési szinted semmiben nem akadályoz a fórum használata közben, hacsaknem akarod újra megszegni a szabályzatot. Akkor meg minek dupla munkát csinálni a moderátoroknak, az elvétellel, majd újra visszaadással?

Ezért kár volt az ujjaid koptatni  :omg:
Másrészt a dolog már tárgytalan, reménykedhettek tovább  ;)
:offtopic:  vége.

szerk.: valóban semmiben nem akadályoz, de más is írta h nála sem volt utóbbi időben csökkentés, gondoltam akkor én is felvetem a témát.

Szerkesztette: MarKinG 2007. 01. 20. 12:57 -kor

A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2306 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 13:09

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 12:56

Ezért kár volt az ujjaid koptatni  :omg:
Másrészt a dolog már tárgytalan, reménykedhettek tovább  ;)
:offtopic:  vége.

szerk.: valóban semmiben nem akadályoz, de más is írta h nála sem volt utóbbi időben csökkentés, gondoltam akkor én is felvetem a témát.

Én magával a csökkentés tényével nem értek egyet. Minek? Ha eltelik valamennyi idő, akkor már nem vállalod a tetteid? :think:

#2307 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 13:13

Idézet: Tigger - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 13:09

Én magával a csökkentés tényével nem értek egyet. Minek? Ha eltelik valamennyi idő, akkor már nem vállalod a tetteid? :think:

Ennek akkor lenne értelme, ha a fórum összes felhasználója láthatná a büntetési tételt.
Amíg csak HG/admin csoport tagok számára látható, addig inkább csak egy idegesítő valami.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2308 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 13:17

Idézet: Papa - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 13:13

Ennek akkor lenne értelme, ha a fórum összes felhasználója láthatná a büntetési tételt.
Amíg csak HG/admin csoport tagok számára látható, addig inkább csak egy idegesítő valami.

Miért kéne másnak is látni? :think: Előítéletre adna okot...
A nevében is benne van: "figyelmeztetés", arra szolgál, hogy az illető figyelmét felhívja, hogy valahol vétett a szabályok ellen. Szerintem rajta kívül senkinek semmi köze hozzá. :)

#2309 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 13:18

Abba kellene hagyni már egymás nyúzását gyerekek. Ez ebben a formában messze nem arról szól, hogy ki milyen "tettét" ismeri el, vagy nem ismeri el, mert a korábbi figyelmeztetések (és visszavonások) listája teljes egészében hozzáférhető marad számunkra, tehát az "előélet" visszanézhető. Ha éppen szükséges. Ha valakivel nincs folyamatosan probléma, akkor viszont a korábbi figyelmeztetési előélet csak annyiban befolyásolja az új megrovás súlyosságát, hogy a házigazdák jelezni szokták a moderátoroknak, hogy az összegyűlt figyelmeztetések mennyisége miatt pihenőre kellene tenni a delikvenst járulékos büntiként. Ilyenkor - átnézve a listát - kapásból látható, hogy mennyire régen volt az előző probléma (attól függetlenül, hogy volt-e elévülés, figyelmeztetési szint csökkentés bejegyezve azóta).

#2310 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 13:57

Idézet: PPeter - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 13:18

Abba kellene hagyni már egymás nyúzását gyerekek. Ez ebben a formában messze nem arról szól, hogy ki milyen "tettét" ismeri el, vagy nem ismeri el, mert a korábbi figyelmeztetések (és visszavonások) listája teljes egészében hozzáférhető marad számunkra, tehát az "előélet" visszanézhető. Ha éppen szükséges. Ha valakivel nincs folyamatosan probléma, akkor viszont a korábbi figyelmeztetési előélet csak annyiban befolyásolja az új megrovás súlyosságát, hogy a házigazdák jelezni szokták a moderátoroknak, hogy az összegyűlt figyelmeztetések mennyisége miatt pihenőre kellene tenni a delikvenst járulékos büntiként. Ilyenkor - átnézve a listát - kapásból látható, hogy mennyire régen volt az előző probléma (attól függetlenül, hogy volt-e elévülés, figyelmeztetési szint csökkentés bejegyezve azóta).

Ezzel pont annyira szólsz a figyelmeztetések elévülése ellen, mint mellett. Mert ha a teljes előélet úgyis visszanézhető számotokra, akkor minek csökkenteni a figyelmeztetési szintet. Ellenben a figyelmeztetés mellett lehet a dolognak egy visszatartó ereje is, ha szép magas szám van az ember neve alatt, talán jobban elgondolkodik, mielőtt billentyűzetet ragad.

Nekem is van figyelmeztetésem, de eszembe se jutott, hogy annak el kéne évülnie, hisz jogosan kaptam. Persze ha valakinek sok figyelmeztetése összegyűlik, és valami komolyabb szankció is életbe lép vele szemben, akkor már jogosnak érzem a figyelmeztetési szint csökkentését.

#2311 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 14:04

Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a figyelmeztetési szint csökken, de a figyelmeztetés nem évül el, mert a listában marad.

#2312 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 16:38

Tanult barátunknak ezt nehéz megérteni, muszáj kötekedni minden áron - úgylátszik.
Nembaj, majd ha megint regelsz újra, aztán előzőt törölteted Tigger, akkor nem lesz ilyen gondod.
:offtopic:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2313 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 16:47

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 16:38

Tanult barátunknak ezt nehéz megérteni, muszáj kötekedni minden áron - úgylátszik.
Nembaj, majd ha megint regelsz újra, aztán előzőt törölteted Tigger, akkor nem lesz ilyen gondod.

Ez ilyen formában személyeskedés... De neked szívesen elmondom, hogy mennyi figyelmeztetésem volt, mikor reggeltem az új névvel, ezalapján eldöntheted, hogy ez motivált-e. ;)

Másrészt nem kötekedtem, hanem leírtam a véleményem. Ha az én vélerményem ellentétes valaki máséval, az nem azt jelenti, hogy bele akarok kötni, még csak azt sem, hogy vitatkozni szeretnék vele. Nem jelent többet annál, mint hogy nem vagyunk egy véleményen. Ha valaki mást lát a sorok között, szívesen megvitatom vele, akár privátban.

#2314 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 17:29

Idézet: Tigger - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 16:47

Ez ilyen formában személyeskedés... De neked szívesen elmondom, hogy mennyi figyelmeztetésem volt, mikor reggeltem az új névvel, ezalapján eldöntheted, hogy ez motivált-e. ;)

Ezen a ponton pár emberben felmerül a kérdés, akkor mégis mi volt a motiváló erő?  ;)
A kérdés költői, szóval nem szükséges reagálni rá. Főleg akkor nem, ha mellébeszélés lesz belőle.  :cool:

TiGGer, egyébként nem értem miért vagy ilyen szinten rákattanva erre a figyelmeztetéses dologra.

Nekem is volt, épp PPeter adta. Igaz, 2004 november körül járt az idő, és okkal történt.
De kb. már a negyedik napon annyira idegesített a puszta megléte is, hogy alig vártam az eltüntetését.
Jah, és miért épp 4. nap? Mert az első három eltiltásban telt  :smoker:

Megtörtént, és kész. Nem kell túlreagálni.

Szerk.: Elírás.

Szerkesztette: Papa 2007. 01. 20. 17:31 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2315 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 17:31

Jó lenne, ha lassan mindenki elfogadná, hogy a topic címe "Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak", nem pedig "Fórumozók nézeteltéréseinek rendezésének színhelye".

Ezért kérem, hogy a jövőben mindenki tartózkodjon a teljesen felesleges, öncélú szurkálódásokkal megtöltött postok írásától.

Köszönöm.

Szerkesztette: Carmaged 2007. 01. 20. 17:32 -kor

#2316 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 20. 19:51

Ha ezt a bicskanyitogató, kötekedő stílust nem fejezed be, nagyon szellősen fogsz tudni hozzászólni a jövőben. Visszanézve a hozzászólásaidat, amerre jársz, érdekes módon mindig és szinte mindenütt sikerül beszólnod, belekötnöd valakibe. Szerintem nem szeretnéd, hogy folyamatosan figyelnem kelljen a ténykedésed. Igen hamar felkúszna a figyelmeztetési szinted a kellemetlen tartományba.  :mad:  Legyen ennek egyszer és mindenkorra vége.

#2317 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 20:43

Senki nem akar átnézni a másik topicba? :) Egy napja van kint lassan egy cím hibásan a főoldalon, persze ha senkit nem zavar. :)

Szerkesztette: Socket 2007. 01. 20. 20:43 -kor

http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#2318 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 21:08

Ebben nem vagyok illetékes. :)

#2319 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 16:08

Üdv emberek! :)

Már korábban is felvetettem az ötletet, most újra bedobom a mélyvízbe: Kézilabda topikhoz mit szólnátok?

Piftuka szólt nekem, hogy támogatja, remélem, még lennének érdeklődők. :) Itt a férfi kézi VB, megy a női BL magyarokkal, van téma. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2320 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 16:42

Nyissátok meg, ha valós igény mutatkozik rá.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.