HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen notebookot vegyek? - negyedik rész - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen notebookot vegyek? - negyedik rész

#2521 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 16. 07:41

Idézet: Steini - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 0:25

DELL-t a notebookstore.hu-nál kell venni, amúgy a PhotoHall is onnan szedi,csak drágábban adják valamivel. Én anno a PhotoHall-ban vettem az enyémet, a hátulján rajta volt a notebookstore-s matrica és szomoruan láttam a weblapjukon, hogy sporolhattam volna egy 10-est...

Most nem azért, de nekem az említett helyen a dell garanciáról azt mondták, hogy 1 év teljes körű + 2 év alkatrész gar egy D820-ra. Ezt némileg átverésnek érzem, hiszen hivatalosan 1 év helyszíni + 2 év teljes körű dell szervíz.

#2522 Felhasználó inaktív   Steini 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 16. 10:36

Idézet: desiderius - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 7:41

Most nem azért, de nekem az említett helyen a dell garanciáról azt mondták, hogy 1 év teljes körű + 2 év alkatrész gar egy D820-ra. Ezt némileg átverésnek érzem, hiszen hivatalosan 1 év helyszíni + 2 év teljes körű dell szervíz.

Én ugy tudom, hogy 1 év teljes körű +2 év alkatrész garancia van a DELL-re.

#2523 Felhasználó inaktív   Steini 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 10:38

Nincs valakinek tapasztalata a FS SI 1520 12"os subnotival kapcsolatban? Most elég jó áron vesztegetik a Mediaban (290e és sulinetes) T5500as procival és elgondolkoztam rajta...

#2524 Felhasználó inaktív   PLacc 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 10:52

Idézet: Steini - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 11:38

Nincs valakinek tapasztalata a FS SI 1520 12"os subnotival kapcsolatban? Most elég jó áron vesztegetik a Mediaban (290e és sulinetes) T5500as procival és elgondolkoztam rajta...

Valahol azt olvastam, hogy baromira meegszik, annyira, hogy már néha fagy is. :(
--Powered by IBM

#2525 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 16. 10:56

Idézet: Steini - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 10:38

Hogy egy kollégámat idézzem: enni pénzért már számítógépet is lehet venni.

+80-ért van X60 a notebook.hu-nál, vagy ha a hordozhatóság fontos, a sulinetes kezdvezmény is figyelembe véve hasonló áron kifutott HPQ NC4200 a notebookstore-nál. ha ár/teljesítmény kell, akkor nem szóltam.

#2526 Felhasználó inaktív   PLacc 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 10:57

Idézet: special - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 11:56

:respect:  :respect:  :D
--Powered by IBM

#2527 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 11:30

Idézet: Steini - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 11:36

Én ugy tudom, hogy 1 év teljes körű +2 év alkatrész garancia van a DELL-re.

Én felhívtam Humansoftékat és megkérdeztem. Az általuk forglmazott notikra 3 év teljes körű gar jár, az első évben a helyszínen (legalábbis a d820 estén). Amúgy épp nemrég javíttattam egy dell pc-t, 2,5 éves volt, alaplap kipurcant - 24 órán belül jöttek, cseréltek, ingyé, garban... Szóval a sokkal drágább notik esetén reális, amit írtam.

#2528 Felhasználó inaktív   Steini 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 11:30

És a Toshiba Satellite M100as gépekről, 14"os, ATI X1400as grafikai vezérlő 512MB memoriával. Van valakinek tapasztalata ezzel a Toshiba szériával?

#2529 Felhasználó inaktív   ike 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 16:27

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 23:20

ike:en most vettem egy hasonlo parameterekkel rendelkezo notit, es szerintem egeszen jol hasznalhato. egyetlen negativuma ennek az acernak hogy csak 2200 as az aksija. de ha te azt mondod hogy az masodlagos akkor egy egesz jo vetelnek tunik. mondjuk nem ismerem az acereket hogy mennyire elromlos fajta de tudasra az arahoz kepest nagyon korrekt szerintem.

Köszönöm SATAN!  :respect: 
Egyébként, Fujitsu-Siemens, nem Acer, de lényegtelen (hacsak, nem ugyanaz a cég, csak én nem tudok róla :confused: )!  :)
A videókártyájáról, esetleg tudsz valamit, mert nekem nem sokat mond a "VIA PN800 8-64M w/DDR". Ez egy RAM-ból 8-64MB-ig levevős integrál lenne?  :think: 

Szerkesztette: ike 2006. 11. 16. 16:28 -kor

Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet...?!?

GA-EP35C-DS3R * C2D E8200 * 4x1GB GEIL Ultra 1066 * Sapphire HD5770 * 320GB WD - 160GB Samsung - 500GB Samsung * BENQ G2222HDL

#2530 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 17:27

Idézet: special - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 10:56

+80-ért van X60 a notebook.hu-nál, vagy ha a hordozhatóság fontos, a sulinetes kezdvezmény is figyelembe véve hasonló áron kifutott HPQ NC4200 a notebookstore-nál. ha ár/teljesítmény kell, akkor nem szóltam.

Azert azt szamitsd bele legyszives, hogy valakinek nem mindegy az a +80 ezer.  Tok vicces olyan tanacsokat olvasni folyamatosan, hogy valaki akar venni 200ert gepet es elmondjatok neki hogy 300ert mar van t60, x60 stb. Persze ez egy sarkitott pelda. Szerintem mindenki tudja ezt, csak van, aki nem akar/-vagy inkabb sajnos kis hazankban- nem tud ennyit raszanni.

En is tudom, hogy minosegben az a teteje, megsem vettem anno elso notesznek T41-est (akkor az volt kb a csucs), hanem vettem egy "szar" fusit 400ert, ami azota kiszolgal, nem volt semmi baja, leszamitva egy kijelzocseret amit gariban 4! nap alatt megcsinaltak es raadasul ugy, hogy nem tudtak reprodukalni a hibat amit jeleztem, mert csak nagyon ritkan jott elo es masfel evig engem sem zavart. Szoval kb ugy, hogy bevittem, mondtam hogy rossz, csinaljak meg, meg mutattam egy screenshotot. Ezt most nem tudom miert irtam le, csak egy tortenet, offtopic, sorry:)

Szoval el kellene szerintem fogadni, hogy nem mindenki engedhet meg maganak highend gepet es igenis az alsobb kategoriaban is vannak korrekt cuccok. Ehhez a subnotihoz amit irtatok volt szerencsem par nap erejeig, eleg korrekt kis gep es jol is van osszerakva. Persze rabeszelni senkit nem fogok, mert ez nem tapasztalat, de amig nalam volt tulmelegedes sosem volt, a teljesitmenye viszont brutalis. En is nagyon elgondolkoztam rajta, de inkabb egy t60 lesz belole valoszinuleg, de persze ez mar mas kategoria, arban is.

Remelem nem bantottam meg semmit, csak szerintem nem jo hozzaallas ez, ami mostanaban itt megy. Minden post arrol szol, hogy a leendo notivevo tanacsot ker es allandoan az a valasz, hogy t60/x60 stb. Szerintem azt is figyelembe kellene venni, hogy a usernek mik az igenyei (pl nem is olyan reg volt valaki, akinek firewire port is kellett, szemrebbenes nelkul neki is a T szeria volt a valasz, pedig abban nincs is) stbstb. 
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#2531 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 17:36

Idézet: netcobra - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 17:27

Tok vicces olyan tanacsokat olvasni folyamatosan, hogy valaki akar venni 200ert gepet es elmondjatok neki hogy 300ert mar van t60, x60 stb.

De akkor vegyen kisebbet 200-ért, mint egy elvileg fullosabb noteszt, de szart. Ezt próbálom megértetni, mert én céghez simán megveszem az eldobható 150ezres FuSit, mert "csak legyen kéznél ha kell valamire". De leszarom a garanciét, 1 év múlva megy a kukába.

Ha el bírja viselni egy nem 3 év garis Dellnél, hogy 1.5 év múlva kuka lehet a notesze, akkor felőlem vegye. De általában pont a kispénzes júzerek szeretnének hosszútávra befektetni, meg sok évig jó legyen, mert úgysem lesz lóvéja másra. Ez meg akkor nem a leghájtekebb dualcore subnotesz lesz az tuti.

Másrészt nemtom mire nektek ez a teljesítménymánia, 1.5-ös mobilon most futttattam vmware gépeket, aztán működött rendesen, saját dothanomom meg kb. videókat vágok.

Valamit valamiért, occsó széteshet, drágára meg nincs pénzünk. előfordul, de akkor azt a plusz 80 rugót vegye fel 2 éves hitelre, így amíg kifizeti, addig a notesz is műxik. Legolcsóbb FuSinál/ACernél ezt már nem merném leírni.
Make love not Wor.

#2532 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 17:47

először is a firewire nem volt feltétel, viszont a nedves vevő jól hordozható erőművet akart munkára. másodszor nem mindenkinek ajánlunk drága gépet, hanem opciókat szoktunk sorolni. ha gond van valamivel, akkor az az eltájolt elképzelések az árral, minőséggel kapcsolatban, mert elvárások, azok vannak. gyakorlatilag mindenki adottnak veszi vagy igényli megbízhatóságot, de valójában csak az ár/teljesítményre szeretne figyelni. egyébként ha elolvasod a postom, akkor láthatod, odaírtam a végére: ár/teljesítményben irreleváns, amit írtam. az sem igaz egyébként, hogy minőséget drágán lehet venni, csak a teljesítményen kell lejjebb adni. ja hogy bika gép kell jó áron, de legyen megbízható, mi meg szólunk, hogy olyan nincs? az nem a "mi" hibánk.

#2533 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 17:50

Persze, igazad van, en nem azt mondtam, hogy a legolcsobbat vegye. En azt mondtam, hogy amilobol is vannak korrekt gepek, a felsobb arkategoriaban. En meg nagyon ugy latom itt, hogy minden gepre, ami amilo ramondjatok, hogy szar, pedig meg a kozelebe sem kerult egyikotok sem, max hallottatok valamit. En konkretan errol a fusi subnotirol beszeltem, nem latatlanul, hanem kis ismerettseg alapjan. Szerintem az arahoz kepest korrekt.

Teljesitmenymania: nekem ma mar nincs, akkor amikor az amilomat vettem, akkor azert valasztottam azt, mert a T szeria nem felelt meg nekem, nem volt rajta firewire (akkoriban meg kellett) es nem volt benne normalis videokartya (akkoriban meg jatszottam), viszont gondoltam hogy egy 400k s gep csak nem esik szet egy ev utan. Nem is esett, 1honap hijan ket eves es meg az akksi wear levelje is csak 17%. Ugyhogy a mai napig azt mondom jo vetel volt es en special szeretem ezt a gepet. Azert irtam amilot es nem fusit, mert a fusi is gyart T szerias ibmel vetekedo minosegu gepet, sott.. Ugy hivjak lifebook. Ezert rohogok mindig amikor azt mondjatok szar fusi. Csak ebbe belefer a made in china kommersz, meg a made in japan lifebook is. na mindegy, en nem akarok vitatkozni senkivel, mindenki vegye azt a gepet amit megengedhet maganak, azon belul meg a leheto legjobbat. En csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy amikor tanacsot adunk, ugyan vegyuk mar figyelembe a user igenyeit, elvarasait es legfokeppen a penztarcajat. Es ne probaljunk rabeszelni egy 100-150 ezer forinttal dragabb gepet, mert lehet hogy sikerul, utana meg ehen hal a csalad (persze csak kepletesen) , vagy felvesz valami hitelt emiatt es utana nyogi a torleszteseket.
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#2534 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 18:22

Idézet: netcobra - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 17:50

En azt mondtam, hogy amilobol is vannak korrekt gepek, a felsobb arkategoriaban. En meg nagyon ugy latom itt, hogy minden gepre, ami amilo ramondjatok, hogy szar, pedig meg a kozelebe sem kerult egyikotok sem, max hallottatok valamit. En konkretan errol a fusi subnotirol beszeltem, nem latatlanul, hanem kis ismerettseg alapjan. Szerintem az arahoz kepest korrekt.

Attól függ, mire kell. Naponta 1 órára internetezni senki nem ajánl  Toughbookot.

Idézet

viszont gondoltam hogy egy 400k s gep csak nem esik szet egy ev utan. Nem is esett, 1honap hijan ket eves es meg az akksi wear levelje is csak 17%.

Ez egy pontstatisztika, nem mond semmit. Az ár nincs szoros összefüggésben a minőséggel, ugyanis a konzumer kategóriában, mint amilyen az Amilo, a teljesítményt fizettetik meg elsősorban.

Idézet

Azert irtam amilot es nem fusit, mert a fusi is gyart T szerias ibmel vetekedo minosegu gepet, sott.. Ugy hivjak lifebook. Ezert rohogok mindig amikor azt mondjatok szar fusi.

Ilyet hozzáértő ember nem mond, úgyhogy itt álljunk meg. Én biztosan nem, de nem vettem észre más részéről sem, aki rendszeresen szokott segíteni, mert nem megyünk el mellette szó nélkül.

Idézet

Csak ebbe belefer a made in china kommersz, meg a made in japan lifebook is.

Japánban nem azért készülnek a jobb minőségű gépek, mert a japánok hűde ügyesen mozgatják a csuklójukat, meg sok robotjuk van, hanem mert egyedül a felső-kategória termelése bírt még Japánban maradni a magas költségszínvonal ellenére is. Kínában is legyártanak neked akármit, ha megfizeted.

Idézet

En csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy amikor tanacsot adunk, ugyan vegyuk mar figyelembe a user igenyeit, elvarasait es legfokeppen a penztarcajat. Es ne probaljunk rabeszelni egy 100-150 ezer forinttal dragabb gepet, mert lehet hogy sikerul, utana meg ehen hal a csalad (persze csak kepletesen) , vagy felvesz valami hitelt emiatt es utana nyogi a torleszteseket.

Szerintem úgy szoktuk. Nem próbál itt senki sem rábeszélni senkit semmire. Nem érdekem, és nem is nagyon érdekel. Azért viszont nemár a segítő fél legyen a hibás, mert némi felvilágosítást ad a valós helyzetről, amely nem egyezik az irreális elképzelésekkel. Nem tudom a szívemre tenni a kezem, és azt mondani valakinek, aki megkérdi egy konzumgéppel kapcsolatban (Aspire, Amilo, Inspiron, Satellite) hogy megbízható-e, hogy "igen, persze, nyugodtan vedd meg". A konzumer gépek per defitionem rosszabb meghibásodási statisztikákkal bírnak, mint az ületi sorozatok, aminek több oka van. Ha nem muszáj, most nem fejteném ki, de az egyik éppen a vevők többségének műveletlenségéből fakad. Azt tudom neki mondani, hogy vagy rárak még, ha teljesítményt és megbízhatóságot akar, vagy enged a teljesítményigényből, vagy elfogadja, hogy magasabb kockázatot vállal.

És mit szól a család, mikor beszarik a gép másfél év után, a garin túl, és közlik, hogy 150k a javítás?

PS: Még annyit hadd tegyek hozzá utólag, mielőtt valakiben felmerül, hogy valami gecigazdag geci vagyok: egy 2002-es Toshiba Portégé 2000-em van, használtan vettem 2 éve 225ezer forintért, most 100-et sem érhet. ULV Pentium III 750, 512 MB RAM, 20 GB, wifi. Közel 12 ezer óra üzemidő, most 100 óra utpime. Volt benne egy LCD-csere 90k-ért, még most is fáj leírni, valószínűleg a töltő cseszte szét az inverterrel együtt, de soha nem cserélném el egy Amilóra. :)

Szerkesztette: special 2006. 11. 16. 18:30 -kor

#2535 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 18:43

Szerintem mindkettonknek igaza van, legalabbis enis ugyanazon a velemenyen vagyok, mint te, azt leszamitva, hogy en latatlanba nem szolok le semmilyen gepet,  csak azert, mert abban a kategoriaban vannak igen gyenge modellek is. Pl ez, amit mondtal, hogy "annyiert mar vehet szamitogepet" itt szerintem pont nem allja meg a helyet es en nem hallottam, gondoltam, vagy esetleg ereztem hogy szar az a gep, hanem megtapogattam es par napig nalam is volt, sajnaltam hogy vissza kellett adnom. De persze lehet igenytelen vagyok, de nem recsegett ropogott a cucc, nagyon kis massziv, aranyos gep es az ara is jo.
De mindegy, hagyjuk szerintem a temat, neked is igazad van, de szerintem nekemis, mert neha tulzasba viszitek ezt az ibm ajnarozast. En is szeretem, de ezt a postot is epp egy t42 rol irom, es nem tudom miert dicseritek pl annyira ezt a billenytuzetet, nekem special annyira nem jon be. Van itt egy r50 is, amit mar hosszabb ideje hasznalom es ugyanaz a gep nagyresze (bill,alaplap,tft stb) es azert annyira nem vagyok elajulva tole. Pl a kijelzoje fako es rosszak a betekintesi szogei, nem jon be ez a fenyes, selymes bevonat a billentyuzeten, nem tetszik hogy nincs windows gomb, stb. Szoval arra probalok utalni, hogy ezek a gepek sem tokeletesek, legalabbis nekem. Kijelzoben mondjuk csak szebbet lattam meg az ibmenel. De az biztos hogy halkak, keveset fogyasztanak es erosek es masszivak, meg az r50 is, ami azert elegge a kommersz kategoria. Ja es ezis mar masfel eves, wear level 0%!!

#2536 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 19:00

Idézet: ike - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 17:27

Köszönöm SATAN!  :respect: 
Egyébként, Fujitsu-Siemens, nem Acer, de lényegtelen (hacsak, nem ugyanaz a cég, csak én nem tudok róla :confused: )!  :)
A videókártyájáról, esetleg tudsz valamit, mert nekem nem sokat mond a "VIA PN800 8-64M w/DDR". Ez egy RAM-ból 8-64MB-ig levevős integrál lenne?  :think: 

azt elnezetm en hogy nem ugyanolyan a chipkeszlete. mert az enyim az VN800 es nem pm800. az enyimben egy unichrome pro vga van ami elvileg egy dx 7 es kartya gyakorlatban everest szerint dx6 os, de egesz jo sebessege van ahhoz kepest.persze nem fogok rajta doom3azni, meg quake4 ezni de a quake3 az 1024X768 ban egesz jol megy.heroes 5 elindul csak 640x480 ban van "elvezheto"(15fps) sebesseggel.
de ha nem ilyen vga van abban akkor azt nem tudom hogy milyen.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#2537 Felhasználó inaktív   ike 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 20:42

Köszönöm a segítséget!
Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet...?!?

GA-EP35C-DS3R * C2D E8200 * 4x1GB GEIL Ultra 1066 * Sapphire HD5770 * 320GB WD - 160GB Samsung - 500GB Samsung * BENQ G2222HDL

#2538 Felhasználó inaktív   WolfSK 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 21:45

Nos nem szeretnék senkit befolyásolni, meg nem is azt mondom hogy ne vegyetek 3-400k-s ibm notit, de akinek subnoti kell és számít az a +-100ezer, nyugodtan megveheti a FS Amilo proV3205-gépet (CoreDuo, 512MB, 80GB, 12,1", DVDRW, WiFi, BT, WinXP Pro). Én is ezt tettem, és nem bántam meg. Mondjuk nálunk alapból mindenre 24hó a gari. Ja és csak 250.000 brutto  ;)
Asus Workstation X58, i7 930, 4GB Corsair Dominator 1600Mhz, SSD Corsair X64, WD 1TB HDD, ATI 5770 1GB, Corsair VX450, Coolermaster Mystique 632

#2539 Felhasználó inaktív   [.:AMDFan:.] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 01:46

Sziasztok!

Ha minden jól megy akkor a napokban hajtok végre egy notebook csereberét két gépet néztem ki magamnak, de nem tudok egyértelmű döntést hozni, hogy melyik és miért lenne jobb.
Amiről cserélek: Toshiba M50, 1,6os Dothan, 512RAM, 60GB, X600 video.

A két jelöltem:

1. DELL Inspiron 6400 (1830Mhz Core2Duo, 1GB RAM, 120GB vinyó, 15,4-es WXGA, integrált video 3 év gari)

2. ASUS A6m Q074 (1600 Turion X2, 1GB RAM, 100GB vinyó, 15,4-es WXGA, Geforce 6100 Go, 2 év gar)

Mint látjátok a videoteljesítmény nem döntő, ami viszont nehézkes a dologban az az, hogy a DELL ~30 ezerrel drágább és ehhez képest az Asus rengeteg extrát nyújt, szoftverben és hardverben is, pl gép elején lévő multimédiás gombok, beépített webkamera. A Dell meg Dell...

Szerintetek?
Glory Glory Man United!!!

#2540 Felhasználó inaktív   [.:AMDFan:.] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 01:52

Idézet: special - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 18:22

Nem tudom a szívemre tenni a kezem, és azt mondani valakinek, aki megkérdi egy konzumgéppel kapcsolatban (Aspire, Amilo, Inspiron, Satellite) hogy megbízható-e, hogy "igen, persze, nyugodtan vedd meg". A konzumer gépek per defitionem rosszabb meghibásodási statisztikákkal bírnak, mint az ületi sorozatok, aminek több oka van.

Szia!

Ebben ezt a négy típust nem nagyon értem, hogyan jön össze. Direkt mondtál 2 alsó és felső végletet a kategóriában vagy egy szintre sorolnád mind a 4-et? Nem kötekedésből kérdem hanem mert látom, hogy érted a témát és én eddig meg voltam sőt vagyok győződve arról, hogy egy azonos árkategóriájú Acer és egy Toshiba közül a Toshiba fényévekkel jobb, mert... mert... mert Toshiba. Még ha Travelmate akkor is inkább egy Satellite. Nálam legalábbis. És most is azért nem veszek Acert meg FS-t hanem inkább "teljesítményszegényebb" de márkásabb gépet mert nem 2-3 órát használom egy nap, és nem akarom hogy megdögöljön mert az nagyon nagy para. Tehát?
Glory Glory Man United!!!

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.