Idézet: GoLAN - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 20:09
Ezek után jössz, és azt állítod, hogy jó áron és gyorsan el lehet adni a használt 17"-os noteszt.
Látom nagy a felzúdulás, pár válasz :
- Tényleg nem 17 colos volt a clevo-m, de ezt sosem mondtam, a választ arra írtam, hogy a clevodat árulod. Fél év garancia volt rá, valójában márciusban lett volna két éves. Tény hogy annak idején iszonyat drágán vettem, mint midenki más (600 felett), és sokat buktam rajta (180-ért ment el), de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet eladni. Mindent el lehet adni megfelelö áron, akár 12,13,14,15,17 collos.
- A toshiba noteszem 17 colos volt, és 1.5 hetesen tényleg olcsón adtam el, de tudomásul kell venni, hogy ha kihozol a boltból egy noteszt, sohasem fogod tudni eladni az új árának a 70%-a felett.
Én ezzel tisztában vagyok, és voilá, elment pár nap alatt.
Én nem azért árulok valamit, mert nyerészkedni akarok rajta, hanem mert újra cseréltem/meguntam/nincs rá szükségem.
A noteszekhez újabban nem adnak windows xp telepítö lemezt, hanem egy dvd-t, vagy egy rejtett particiót, amivel felírja az egész rendszert driverestül, mindenestül. Akkor szerintetek az acer notik, ahol a gép bekapcsolásakor beállítod hogy magyar,orosz, vagy román nyelvü windowst akarsz, majd a kívánt nyelv telepedik fel, akkor csalást követsz el?
Megnézném mikor büntetnek meg valakit azért, mert vett egy notebookot, aminek sajnos nem érti a windows xp nyelvét (Van rajta matrica is, hogy jogtiszta), és feltelepít ugyanolyan (home/prof.) windowst egy ua. típusú, de angol vagy magyar rendszert használó noti recovery cd-jéröl, amúgy megsúgom a cd-key nem a lemezen van, hanem a gépen. Szóval ha bekopogok a bsa-hoz a hónom alatt egy ilyen "megbuherált" notival és bejelentem, hogy a fenti "büncselekményt" követtem el, szerintem röhögve elzavarnának.

Súgó
A téma zárva.