Idézet: Sensation - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 19:06
Milyen VGA-val lehet szted mai játékokkal játszani? (esetleg SXGA+, WSXGA+ kijelzővel) X800XT? X1600XT? X1800XT? Amilyen játékokhoz kéne például: CS:Source, Half-Life2, NFS:MW, Battlefield 1-2, CoD1-2. Ezekhez sztem NEM MAX. GRAFIKÁN elég a X700.. Vagy nem? Ezt most tényleg kérdezem.
Amire kell: Az asztali gépet "helyettesíteni" (lásd: aláírás) Ez otthon, a noteszt meg hordozom az otthon és az albi közt, néha suliba. ArchiCAD, AutoCAD, net, filmek, játékok!, WLAN..
Apropó: Mikor jön a kétmagos mobil AMD?
Mai játékokhoz kellenek azok a vga-k amiket írtál, de azok a játékok, amiket felvázoltál szerintem simán elmennek az x700-on, de nem biztos hogy max grafikán.
Jó kártyák még a geforcego kártyák is.
FUSI
MSI
ACER
belinkeltem három olyan gépet amik azért teljesítményben azért már elég kell hogy legyenek, de szerintem az x700 sem rossz befektetés...
Asus
FUSI_2
Az is fontos szempont, hogy neked mennyire fontos a minőség, melyik márka tetszik...nagyon fontos a személyes kontaktus, legjobb, ha elugrasz valamelyik nagyboltba, pl electro world vagy media markt, és ott megfogdosod meg megnézegeted a képüket, nyitogatod a gépeket. Mindent alaposan nézz meg, mert vannak ergonómiai bakik rendesen (pl volt egy noti aminek a bal oldalán vannak az usb-k, ugye ha oda dugod az egeret, akkor ott halmozódik fel a vezeték....egyszóval kényelmetlen, volt olyan is, amelyiknek bal oldalon is volt légzőnyílása és az egeres kézre fújta a meleg levegőt.)
Ezután hidd el ki tudsz szórni pár típust, amelyik neked nem jön be és onnan már egyszerűbb a választás. (pl én ez alapjn szórtam ki a fusit, acert, mert nekem egyszerűen nem jöttek be.)
Meg ugye az sem mindegy, mennyit akarsz a dologra rászánni.
Kétmagos AMD még tuti pár hónap mire ide is elér.....és az ára nyilván nem lesz csekély. Meg állítólag a kétmagos 64bites Intel, a Merom proci jóval kedvezőbb vétel lesz, mert teljesítményben vagy fogyasztásban jobb...

Súgó
A téma zárva.