HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás IV. Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 20. 13:18

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 9:41

Láttátok a híradóban az Opel, busz karambolt? Ember, én ilyen szétlapult kocsit csak vonat alatt láttam eddig. Mintha papírból lett volna. Volt vagy 30 centi magas a roncs.

Nem vigasztal senkit sem.... :(  :(  :(
rémesen nézett ki ...Pénteken nagyon csúszott!!

#182 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 13:40

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 12:01

Már megint volt egy karambol az M7-es zamárdi lejáratánál. Minden napra akad 1-2.
Ősztől tavaszig csak sárgán villognak a lámpák, aminek azért elégnek kellene lenni, mivel 4 db STOP tábla van kirakva az M7-ről érkezőknek. De valamiért mégsem elég. Nem veszik észre, úgy gondolják még átslisszanunk, mi vagyunk az erősebbek (kamionok). Be van tervezve egy körforgalom, remélem hamarosan elkészül, vagy legalább a lámpákat kapcsolnák be télen is Amit különben utálok, hogy lámpa lámpa hátán, de úgylátszik ez valamivel hatásosabb, mint a sima közlekedései táblák.

Hát én is voltam már gáz helyzetben:- az ember jön Endréd ill Zamárdi felől. rákanyarodik a MOL kútnál ha van lámpafedezet, ha nincs akkor meg gyors kell hogy legyen. Aztán tépni kell mert a kamionok 70el döngetnek. Egészen a az elágazásig lehet! csakhogy ott egy  60as tábla van a jobb oldalon ami asszem mindenkire vonatkozik : M7esre tartóra, 70est célzóra is...
Aki lefele jönne az meg már kb 1 kmre 60 nal kell hogy tötyögjön, (de én persze még betartanám, csakhogy  letülkölnek meg levillognak ha arra megyek)  de kutyát nem érdekeli sajnos.

#183 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 15:02

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 12:32

Az útba kellene pár érzékelő, hogy arányosan osztogassa a zöldeket és kész. Lámpa nélkül katasztrófa.

+ állandó radar és fényképezés, diszpécsres irányítás hogy egyenletesen lehessen haladni. és az a dinamikus sebességkorlátozás hogy tényleg mehessenek az emberek ha akarnak, de ne száguldjanak!!

Szerkesztette: WEbshark 2006. 02. 20. 15:46 -kor

#184 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 20:43

Idézet: WEbshark - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 15:02

...dinamikus sebességkorlátozás hogy tényleg mehessenek az emberek ha akarnak, de ne száguldjanak...

Csak én érzek itt némi óriási ellentétet?

Ha már korlátozás, akkor az rossz, megszegni édes és kötelező (bizonyos gondolkodási képesség alatt)
Gondolkoztál már ma?

#185 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 20:58

Ja, ma délután kettő körül, Dózsa György és Angyalföldi utca lámpás kereszteződés.
Mentem volna át a Dózsa egyik oldaláról a másikra a zebrán (délről északra). A Dózsa Gy. úton pirosra váltott a lámpa, az Angyalföldin zöldre, nekem is a gyalogosjelző. Elindultak kifelé az Angyalföldiből balra a troli a külső sávban, a belsőben meg pár jármű átjutott már a kereszteződésen, amikor is olyan saccra minimum 50-nel, fékezés nélkül egy kleopátra hajú pics@ száguldott végig a Dózsán valami kis ótvar sötétkék autóval. Végülis kb. csak 10-12 mp-e volt piros. Szerintem fel sem tűnt neki, mekkora állatságot csinál. Vajon mit gondolhatott a picinyke agyával, a külső sávban mire vár az a sok baromarcú türelmesen???

Kb. 20 centivel az - amúgy méretes - hasam előtt húzott el, a következő lépésem garantáltan vagy én vagy ő halálát eredményezte volna. A kikanyarodó autók (legprofibb egy bömös volt) ledöbbenve tapostak satuféket, szerethették az Istenek a baromállat nőt, mert egyetlen karcolás nélkül megúszta a mutatványt.
Ha szeretnék futni (de nem szeretek), akkor utánamentem volna, hogy kicsit rendbehozzam a kleopátraséróját. Amikor felfedezte, hogy mit csinált, egy 'bocsi,dehátnemtudommitvagytokúgyoda,hisznemlettbelőlesemmibaj' félmosoly kíséretében intett egy köszönöm-félét az őt elengedő járművek felé.

Huhh, megint jól felhúztam magam...
Gondolkoztál már ma?

#186 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 21:55

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 20:58

Ja, ma délután kettő körül, Dózsa György és Angyalföldi utca lámpás kereszteződés.
Mentem volna át a Dózsa egyik oldaláról a másikra a zebrán (délről északra). A Dózsa Gy. úton pirosra váltott a lámpa, az Angyalföldin zöldre, nekem is a gyalogosjelző. Elindultak kifelé az Angyalföldiből balra a troli a külső sávban, a belsőben meg pár jármű átjutott már a kereszteződésen, amikor is olyan saccra minimum 50-nel, fékezés nélkül egy kleopátra hajú pics@ száguldott végig a Dózsán valami kis ótvar sötétkék autóval. Végülis kb. csak 10-12 mp-e volt piros. Szerintem fel sem tűnt neki, mekkora állatságot csinál. Vajon mit gondolhatott a picinyke agyával, a külső sávban mire vár az a sok baromarcú türelmesen???

Kb. 20 centivel az - amúgy méretes - hasam előtt húzott el, a következő lépésem garantáltan vagy én vagy ő halálát eredményezte volna. A kikanyarodó autók (legprofibb egy bömös volt) ledöbbenve tapostak satuféket, szerethették az Istenek a baromállat nőt, mert egyetlen karcolás nélkül megúszta a mutatványt.
Ha szeretnék futni (de nem szeretek), akkor utánamentem volna, hogy kicsit rendbehozzam a kleopátraséróját. Amikor felfedezte, hogy mit csinált, egy 'bocsi,dehátnemtudommitvagytokúgyoda,hisznemlettbelőlesemmibaj' félmosoly kíséretében intett egy köszönöm-félét az őt elengedő járművek felé.

Ez szep.
Nekem tavaj tavaszal volt egy olyan, hogy lampanal pirossargara elindultam -2x2sav minden iranybol-, es egy auto mogottem ment at keresztben a meg a lampanal balrol mellettem allo elott... :rolleyes:

Belemjon benne lettem volna TV-ben ahogy utom, amig mozog, az RTL ugyis ott lett volna 1percre onnan

Felteve, hogy nem az ajtot talalja el mellettem...

hobizoli

Szerkesztette: hobizoli 2006. 02. 20. 21:59 -kor

Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#187 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 22:03

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 20:58

Izeee szinten az a kornyek, csak en a Dozsa Gyorgyon jottem a rakpart felol, es anyazva, komoly duda nyomkodassal, szitkozva azokat akik keresztbe allnak a halado forgalomnak atnyomultam jo 50es tempoban egy keresztezodesen. Csak kesobb derult ki, hogy beneztem egy lampat, ugyan zold volt, csak elotte van meg egy lampa es nekem az piros volt.  :lama:  :hemuveg:  :drive: A dobbenettol mindenki ledermedt es elengedtek :]
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#188 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 06:51

Idézet: mocsi - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 23:03

Izeee szinten az a kornyek, csak en a Dozsa Gyorgyon jottem a rakpart felol, es anyazva, komoly duda nyomkodassal, szitkozva azokat akik keresztbe allnak a halado forgalomnak atnyomultam jo 50es tempoban egy keresztezodesen. Csak kesobb derult ki, hogy beneztem egy lampat, ugyan zold volt, csak elotte van meg egy lampa es nekem az piros volt.  :lama:  :hemuveg:  :drive: A dobbenettol mindenki ledermedt es elengedtek :]

Megszokták, én is mindig így járok arra felé :D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#189 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 15:41

Idézet: mocsi - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 22:03

:nevet2: :up: :D

#190 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:06

Kép

Kép
Ciciman is on borda

#191 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:07

Idézet: hobizoli - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 21:55

Ez szep.
Nekem tavaj tavaszal volt egy olyan, hogy lampanal pirossargara elindultam -2x2sav minden iranybol-, es egy auto mogottem ment at keresztben a meg a lampanal balrol mellettem allo elott... :rolleyes:

Belemjon benne lettem volna TV-ben ahogy utom, amig mozog, az RTL ugyis ott lett volna 1percre onnan

Felteve, hogy nem az ajtot talalja el mellettem...

hobizoli

Na ezt imádom, mikor az egyik szabálytalankodó hülyézi le, meg veri agyon a másikat. :omg:  :rolleyes:

Piros-sárgára nem indulhatsz, csak a zöldre.......
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#192 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:10

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 19:07

Piros-sárgára nem indulhatsz, csak a zöldre.......

Macika sem léphet le a járdáról, míg nem győződött meg arról, h nincs veszély.
Ciciman is on borda

#193 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:15

Idézet: fram - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 19:10

Most mit kell itt ironizálni? Élvezed?
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#194 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:15

Kép

#195 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:16

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 20:15

Kép

:cool: Remélem tudod ki fényképezte ;)
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#196 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:21

Idézet: fram - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 19:10

Naaaaaaaa.
Nem bűn, ha nem ismered a megjelölt helyet, csak akkor ne okoskodj.
Amikor leléptem a járdáról, akkor a hölgy a szakadt szarával még talán a Lehel utcai kereszteződésben volt (hogy tudd, ha már nem ismered a helyet, az innen saccra 4-500 m-re van).
A többiek a külső sávban álltak. A belső sáv üres volt. Nekem 3 sávon kellett átsétálnom, hogy odáig jussak, hogy a jobbról érkező autós veszélyeztetni tudjon.
Tudsz követni? Tudod miről beszéltem?

Akkor hooogy is van ez a kijelentésed a meggyőződésről meg a veszélyről?
Nem lehetne, hogy csak abba szólunk bele, amikor pontosan tudjuk, miről is van szó?

Nagyjából van elképzelésed, hogy miként lehetne szabályosan lelépni a zebrára gyalogos SZABADjelzésnél, ha 1000 m-es (500 m jobbra, 500 m balra) körzetben nem várja meg a gyalogos, hogy az összes autós mozdulatlan legyen?
Gondolkoztál már ma?

#197 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:28

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 19:16

:cool: Remélem tudod ki fényképezte ;)

Bocs mester, nem tudtam. :p  :D

#198 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:30

Aki akarja, nézze meg a képet ott, ahol van......

:lol:

Szerkesztette: Lauda 2006. 02. 21. 19:44 -kor

#199 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:44

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 19:21

Naaaaaaaa.
Nem bűn, ha nem ismered a megjelölt helyet, csak akkor ne okoskodj.
Amikor leléptem a járdáról, akkor a hölgy a szakadt szarával még talán a Lehel utcai kereszteződésben volt (hogy tudd, ha már nem ismered a helyet, az innen saccra 4-500 m-re van).
A többiek a külső sávban álltak. A belső sáv üres volt. Nekem 3 sávon kellett átsétálnom, hogy odáig jussak, hogy a jobbról érkező autós veszélyeztetni tudjon.
Tudsz követni? Tudod miről beszéltem?

Akkor hooogy is van ez a kijelentésed a meggyőződésről meg a veszélyről?
Nem lehetne, hogy csak abba szólunk bele, amikor pontosan tudjuk, miről is van szó?

Nagyjából van elképzelésed, hogy miként lehetne szabályosan lelépni a zebrára gyalogos SZABADjelzésnél, ha 1000 m-es (500 m jobbra, 500 m balra) körzetben nem várja meg a gyalogos, hogy az összes autós mozdulatlan legyen?

Lehet, h én vagyok a hüle, de adott helyre vonatkozó KRESZt nem ismerek, csak általánost.

A helyről pedig annyit, h a Vágány utcától zöldhullám van a Váci útig, de az Angyalföldinél kb. 3 másodperccel hamarabb lesz piros, mint ahogy a korábbi kereszteződésekben és hetente 1-2x járok arra, autóval.

Tudlak követni, de ahhoz, h 20 centivel előtted menjen el egy autó, ahhoz igencsak máshova kellett figyelned. Ha hosszú az út a túlsó járdáig, többször kell tekingetni. Kétlem, h úgy gondolod (pláne az eset után), h nem éri meg.
Ciciman is on borda

#200 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 21. 19:45

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. febr. 21., kedd - 19:15

Most mit kell itt ironizálni? Élvezed?

Nem én kezdtem ...
Ciciman is on borda

Téma megosztása:

• (127 Oldal)