Idézet: WEbshark - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 18:24
2 nem tom másutt mi a szokás de erre bepróbálkoznak hogy vegyen plusz órát az ember ,
3 vidéki kisváros főút mentén télen NOT = főváros belső főút Böske híd lába Döbrentei csúcsban, vagy Kossuth ulica,
az apám 20 évées jogsival nem mert vezetni pesten ("mert hülyék a sofőrök és nerm tartják be az elemi udvariassági szabályokat sem!")
Én nem szégyellem: kicsit későn álltam neki vezetni tanulni, most volt rá lehetőségem/szükségem...
és 1,5 hónap alatt (kisebb szünetekkel) többet mentem mint egy ismerősöm a vadi új( 3 hónap) VW Polójával , a következő olajcserén kell gondolkoznom kihez viszem mennyiért?
tényleg van 20.000 km eres olaj vagy csak kamu??
Nálunk nem szokás ez a plusz óra vetetés, csak akkor, ha tényleg szükség van a gyenge tudás miatt. A maszek iskoláknál gondolom megy a lóvézás rendesen. Egyébként a plusz óra senkinek sem árt, bármennyire is jól megy neki. Nem játék a közlekedés, hamar a sitre lehet kerülni.
Olyan olajat tegyél bele, amilyet előírnak, vagy annál jobbat. De jobbat meg felesleges. Persze hogy van 20 ezres olaj. A Corsamnak (1.7DTI) 30 ezres az olajcsereperiódusa.

Súgó
A téma zárva.