Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 0:34
Majd utána meglátjuk a véleményedet.
50 perce jövök haza nejemmel, állunk a pirosnál a Dembinszky-Rottenbiller sarkon. Vált zöldre, téligumi ide, téligumi oda, pörög a kerék, nem tudok olyan lendülettel indulni, mint szeretnék. Eljutok a kereszteződés feléig (saccra 5-6 mp óta van zöldem), ekkor keresztben átsuhan a Rottenbilleren a Keleti felé haladva egy valamilyen világos autó. Olyan sebességgel ment, hogy a rendszámát sem tudtam leolvasni a sötétben, de még csak a típusát sem láttam, valami hosszú, tán kombi volt.
Kb. fél méterrel előttem ment el az állatja, gondoltam, hogy utána kéne menni, de ha már megúsztam a törést, akkor inkább nem hagytam, hogy elöntse a szar az agyamat, mert ha elkezdem üldözni, akkor tuti, hogy én húzom a rövidebbet.
Így aztán hazajöttem, megünnepeltük a nejem újjászületésnapját (ő ült jobb 1-ben, várhatóan őt kapta volna fékezés nélkül telibe).
Érdekes, hogy majd minden napra jut tőled egy majdnem elkaszáltak/belédmentek/elütöttek történet, most vagy rendkívül peches vagy, vagy csak erősen túlzóan megijedsz amúgy ártatlan helyzetektől vagy benned is van valami hiba. 10 ember egy heti esetei teszik ki a te egy heti eseteidet.
Pl ennél az esetnél nem lehet, hogy annyira lassan indultál, hogy már zöld volt a keresztbejövőnek mire odaértél a kereszteződés feléhez?
Szerkesztette: Mikeee 2006. 03. 06. 08:34 -kor

Súgó
A téma zárva.