HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás IV. Értékeld a témát: -----

#1801 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 11. 09:05

Idézet: fram - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 7:58

És jobbról elhaladhat melletted, valamint besorolhat eléd, amíg nincs záróvonal.

Nem engeded be? Megteheted. Mert "jogod" van ezt tenni ...

záróvonalon is megpróbálják ne aggódj :)
vagy te még nem találkoztál igazi tolakódó nagymesterrel :Đ
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#1802 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 09:07

Idézet: Konor - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 10:05

záróvonalon is megpróbálják ne aggódj :)
vagy te még nem találkoztál igazi tolakódó nagymesterrel :Đ

Hozzám képest? Nem :Đ
Ciciman is on borda

#1803 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 09:14

Idézet: fram - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 8:07

Hozzám képest? Nem :Đ

:Đ suttyó audis :D

kellenek még a felnik?

#1804 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 09:17

Lendületet veszek a hídon, ki a külsőbe, nyomatom végig az álló sor mellett, nem is akarok besorolni, tovább megyek nyílegyenesen, minek küszködni azzal, h beengednek-e vagy sem, aztán utána 2őt be a felezővonalig, mert a temető végi lámpa addigra piros lesz, fel a járdára, Józsefvárosi pu előtt végig a járdán, majd rákanyarodok a Kőbányain a bicikliútra  :cool:  :D :bringa:
Ciciman is on borda

#1805 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 09:30

Idézet: Konor - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 10:14

:Đ suttyó audis :D

kellenek még a felnik?

Mikor suttyó audis vagyok, ha a balesetiig áll a sor, tudom, h a Kőbányaiig állni fog. Ha a Nagyvárad felé megyek, jobban járok, ha a Karácsony Sándor utca felé rövidítek. Szal, ha sor van, nem éri meg pofátlankodni, tutijó, h ott van az a kanyarodási lehetőség.

Jah, kellenek. El is tudok ugrani értük, dobj egy privit, h neked mikor lenne jó.
Ciciman is on borda

#1806 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 10:02

Idézet: fram - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 8:30

Mikor suttyó audis vagyok, ha a balesetiig áll a sor, tudom, h a Kőbányaiig állni fog. Ha a Nagyvárad felé megyek, jobban járok, ha a Karácsony Sándor utca felé rövidítek. Szal, ha sor van, nem éri meg pofátlankodni, tutijó, h ott van az a kanyarodási lehetőség.

Jah, kellenek. El is tudok ugrani értük, dobj egy privit, h neked mikor lenne jó.

dobj meg a számoddal felhívlak (új telcsimvan ürews memóriával :( )

#1807 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 10:05

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 1:19

Faterom ugyan ebben futott bele. A nyári felni 20"-os, hátul 275/35R20.   :D Igaz még csak kétezer kilóméter van a kocsiban meg a felnikben, de fel-fel szisszen, amikor az Istenhegyin belefut egy kiálló csatorna fedlapba. Majd meglátjuk, hogy mikor kell először görgőztetni a felniket.

(a téli kisebb, csak 18"-os)  :rolleyes:

Milyen autó, és mi a gyári méret? Egy kis segítség, biztos mindenki ismeri, de hátha van aki nem :Gumiméret kalkulátor

A nagyon peres gumik nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokba valók. Itt a utak ordenáré minősége miatt tönkrevágják az autót. A felnigörgőzés csak aprópíz lesz a pl a csapágycseréhez képest ;)

Azért baromi bosszantó dolog, hogy a gumisok jó része nem is hallott a váltoméret fogalmáról. Az a jó gumi ami éppen raktáron van, és minnél drágább :omg:

Olyan mintha egy informatikus nem is hallott volna még a NTFS-ről, és mindent FAT32-re telepít. A linuxot megpróbálja, mivel nem megy kicseréli a dvd olvasót, majd a vinyót is, mer' gyári hibás..... :D

Szerkesztette: Fanatic 2006. 04. 11. 10:10 -kor

"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#1808 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 14:03

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 11:05

Milyen autó, és mi a gyári méret? Egy kis segítség, biztos mindenki ismeri, de hátha van aki nem :Gumiméret kalkulátor

BMW 745d (E65). A gyári méret 245/50R18 és ennek váltómérete az előbb említett 20"-os, csak az oldalfal lesz kisebb.

Egyébként nem olyan vészes, csak ne menjen bele az ember a gödörbe. 18-as még nem volt rajta, de ezekkel a nagyokkal bámulatos úttartása van a több mint két tonnás autónak. Autópályán, meg gyorsforgalmi útakon érzi otthon magát, nem a városban.  :D

#1809 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 14:21

Idézet: fram - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 8:58

És jobbról elhaladhat melletted, valamint besorolhat eléd, amíg nincs záróvonal.

Nem engeded be? Megteheted. Mert "jogod" van ezt tenni ...

Ugye egyáltalán nem ismered a helyet?

Ha ismered(néd), akkor tudod(nád), hogy hol szoktak 'besorolni' (bár itt a bepofátlankodni a sokkal jobb kifejezés). Ott, ahol már kb. 30 m óta záróvonal van. Mivel azzal rohadtul nincsenek előrébb, ha egy (lámpa előtti) 30 m-es sorba kéredzkednek be, ezért a legvégén, amikor a külső sáv elkanyarodik jobbra, ők ott próbálnak egyenesen menni. De legfeljebb mögém férnek be, elém sajnos nem.

A postoddal elárultad, Te hogyan vélekedsz a témában.

Meg tudod magyarázni, miért érzitek JOGOTOKNAK azt, hogy arogáns módon betolakodjatok? Miért érzitek azt, hogy Nektek ez jár állampolgári jogon? Miért gondoljátok, hogy Nektek és CSAK Nektek drágább az időtök bárki másénál?
Gondolkoztál már ma?

#1810 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 15:21

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 15:21

Ha ismered(néd), akkor tudod(nád), hogy hol szoktak 'besorolni' (bár itt a bepofátlankodni a sokkal jobb kifejezés). Ott, ahol már kb. 30 m óta záróvonal van. Mivel azzal rohadtul nincsenek előrébb, ha egy (lámpa előtti) 30 m-es sorba kéredzkednek be, ezért a legvégén, amikor a külső sáv elkanyarodik jobbra, ők ott próbálnak egyenesen menni. De legfeljebb mögém férnek be, elém sajnos nem.

Meg tudod magyarázni, miért érzitek JOGOTOKNAK azt, hogy arogáns módon betolakodjatok? Miért érzitek azt, hogy Nektek ez jár állampolgári jogon? Miért gondoljátok, hogy Nektek és CSAK Nektek drágább az időtök bárki másénál?

Ne legyél rosszmájú! Rögtön szándékosságra gondolsz.
Biztos csak nem ismeri a környéket, vagy elbambult és eltévesztette a sávot.
Minden nap. Évek óta  :D  Szar a memóriája, na  :p

#1811 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 16:19

Olvasol is? Annyira ismerem a helyet, h leginkább a kanyarodó sávot szoktam használni. Jobbra kanyarodásra.

Ha valaki "csakazértsemengedembe" stílust vesz fel, az a pofátlankodók szintjére sűllyed akarva-akaratlanul. Én így látom.

Aki siet, hadd menjen. Én egy ilyen g@ci vagyok, el/beengedem őket. Megtehetném, h "negyerebe, maradjá csak ott kis pofátlan, megszivattalak, mert nullára kellett lassítanod, mexoptad", de ez nekem nem okoz bónusz kielégülést. Nem akarok rendőrt játszani civilként.
Ciciman is on borda

#1812 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 16:43

Idézet: fram - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 10:17

Lendületet veszek a hídon, ki a külsőbe, nyomatom végig az álló sor mellett, nem is akarok besorolni, tovább megyek nyílegyenesen, minek küszködni azzal, h beengednek-e vagy sem, aztán utána 2őt be a felezővonalig, mert a temető végi lámpa addigra piros lesz, fel a járdára, Józsefvárosi pu előtt végig a járdán, majd rákanyarodok a Kőbányain a bicikliútra  :cool:  :D :bringa:

:nevet2:

#1813 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 18:38

Idézet: fram - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 17:19

Olvasol is? Annyira ismerem a helyet, h leginkább a kanyarodó sávot szoktam használni. Jobbra kanyarodásra.

Ha valaki "csakazértsemengedembe" stílust vesz fel, az a pofátlankodók szintjére sűllyed akarva-akaratlanul. Én így látom.

Aki siet, hadd menjen. Én egy ilyen g@ci vagyok, el/beengedem őket. Megtehetném, h "negyerebe, maradjá csak ott kis pofátlan, megszivattalak, mert nullára kellett lassítanod, mexoptad", de ez nekem nem okoz bónusz kielégülést. Nem akarok rendőrt játszani civilként.

:up:
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1814 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 18:45

Macika, te honnan veszed magadnak a bátorságot, hogy felületes olvasás után így nekiess valakinek?

#1815 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:52

Idézet: fram - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 16:19

Meglátszik az autóson, ki az, aki véletlenül megy ki - engedve 'elsőáldozóként' az üresebb sáv csábításának - és ki az, aki már a Rottenbilleren, a felüljáró előtt tudja, hogy a bucka után irány a záróvonalon át a középső sáv és adjad neki.

Azok az autósok okozzák a torlódásokat, akik bepofátlankodnak. Meg azok, akik lefékezik ezért a sort, hogy beengedjék őket. Ha nem lenne senki ilyen, akkor lassabban, de folyamatosan lehetne haladni, ténylegesen CSAK a lámpák törnék meg a haladás lendületét.

Sajnos a pofátlankámék ezt nem képesek felfogni, nekik csak saját maguk számítanak.
Gondolkoztál már ma?

#1816 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:53

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 18:45

Macika, te honnan veszed magadnak a bátorságot, hogy felületes olvasás után így nekiess valakinek?

Fram nagyfiú már, hogy megvédje magát (meg is tette), nincs rászorulva másokra.
Gondolkoztál már ma?

#1817 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:09

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 20:52

Meglátszik az autóson, ki az, aki véletlenül megy ki - engedve 'elsőáldozóként' az üresebb sáv csábításának - és ki az, aki már a Rottenbilleren, a felüljáró előtt tudja, hogy a bucka után irány a záróvonalon át a középső sáv és adjad neki.

Azok az autósok okozzák a torlódásokat, akik bepofátlankodnak. Meg azok, akik lefékezik ezért a sort, hogy beengedjék őket. Ha nem lenne senki ilyen, akkor lassabban, de folyamatosan lehetne haladni, ténylegesen CSAK a lámpák törnék meg a haladás lendületét.

Sajnos a pofátlankámék ezt nem képesek felfogni, nekik csak saját maguk számítanak.

Napközben nem olyan autóval járok, amivel könnyedén lehetne pofátlankodni, de ha a Dembinszkyből fordulrok rá a Rottenbillerre, akkor bizony ott az üres szélső sáv, az István u-nál már be tudok menni a lámpánál töketlenkedők elé, vagy a Péterfynél még a záróvonal előtt, ha valaki ott is lassan indul.
Ha nem sikerül, kivárom a soromat, mert 0-ról 100-ra 10 perc a gyorsulása a kocsinak.
Az ÖMV kútnál a Fiumein már jártam úgy, hogy a szélsőben el szerettem volna menni egy tartálykocsi mellett, hogy bemenjek elé.
Pechemre baragadtam a kanyarodó sávba az ott állók miatt (index balra egy fél perce), a kamion elballagott mellettem, és a mögötte jövő turistabuszos "megmutatta" nekem, mert még rám is húzta a járgányát. Persze kíváncsi lettem volna, mit mond a helyszínelőnek, hogy miért tör össze egy, a másik sávban álló autót?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1818 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:24

Idézet: csozsi - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 21:09

Napközben nem olyan autóval járok, amivel könnyedén lehetne pofátlankodni, de ha a Dembinszkyből fordulrok rá a Rottenbillerre, akkor bizony ott az üres szélső sáv, az István u-nál már be tudok menni a lámpánál töketlenkedők elé, vagy a Péterfynél még a záróvonal előtt, ha valaki ott is lassan indul.
Ha nem sikerül, kivárom a soromat, mert 0-ról 100-ra 10 perc a gyorsulása a kocsinak.
Az ÖMV kútnál a Fiumein már jártam úgy, hogy a szélsőben el szerettem volna menni egy tartálykocsi mellett, hogy bemenjek elé.
Pechemre baragadtam a kanyarodó sávba az ott állók miatt (index balra egy fél perce), a kamion elballagott mellettem, és a mögötte jövő turistabuszos "megmutatta" nekem, mert még rám is húzta a járgányát. Persze kíváncsi lettem volna, mit mond a helyszínelőnek, hogy miért tör össze egy, a másik sávban álló autót?

Ma jöttem haza melóból. Adott egy kétsávos utca, ahol az egyik oldalon szabad parkolni, mellette zöldsáv. Ezt hívjuk most menetirány szerinti jobb oldalnak. Balra járda és a járdából kinőve 1,5-2 szintes házak, szűk kapualjjal, a kapualjak mögötti udavron kis maszekok. Kisteherautóval esélytelen megfordulni bent, próbáltam.
Szóval jöttem, és láttam, hogy egy Ford Transit tolatna ki, de marhára nem lát a dobozától mindenfelé. Így minimálisra lassítottam, csorogtam, hogy a transitos normálisan ki tudjon tolatni a balelsője, a forgalom, és a parkoló autók kockáztatása nélkül. Fénykürtöltem, amit észrevett a szembe jövő is. Minden adott volt. Ekkor nagy motorbőgés, a visszapillantóban látom ám, hogy a mögöttem álló mögül egy kamion vág ki nagy sebességgel. :eek:

Mindjárt nyomtam egy satut. Éppen hogy csak, nagy fékezéssel nem vitte el az autómat a trailere, az eleje meg centikkel kerülte el a parkoló autókat.

Mivel teheresként tudtam, mi a forgalmi rend, utánna osontam (a haladási irányába csak kettő utca esik, egyiken szabad teherrel felmenni, a távolabbin). Éppen egy időben értünk a kereszteződésbe. Naná, hogy mutattam neki nikk-nikk-nulla ész, nem forog az észkereket. :)
Erre utánamállt, belejött a seggembe óriási dudálással. Még jó, hogy nem kellett fékeznem semmi miatt.
Amikor előttem elkezdtek lassítani, akkor inkább a padkára húzódtam, mivel láttam, hogy még mindig a seggemben van. Kikerült. Utána visszasoroltam a forgalomba mögé, aztán én dudáltam, hátha megáll. Sajnos nem állt meg. Gratulálok, ő volt az erősebb. :respect:

Tényleg erről szól?

#1819 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:31

Puhapöcs vagy, nincs viperád? :cool:
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#1820 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:31

Idézet: Omega - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 21:24

... Utána visszasoroltam a forgalomba mögé, aztán én dudáltam, hátha megáll. Sajnos nem állt meg. Gratulálok, ő volt az erősebb. :respect:

Tényleg erről szól?

És ha megállt volna?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.