HWSW Informatikai Kerekasztal: 3 C Adsl - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

3 C Adsl vélemények? Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   latency 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 26. 18:31

Az ADSL link-hez nincs semmi köze a 3c-nek, azt a Trékom adja. A gond a telefonközpontban lehet.

#362 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 19:00

Idézet: willy1 - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 19:18

Sziasztok!
Életem egyik legnagyobb baklövése volt a 3c!Ez egy gagyi banda nem internetszolgáltató!
Tegnap este eltünt az adsl link a modemen!Reggel felhívtam őket kb 11 körül ma megcsinálták de most 7 kor ismét eltünt!Tele van a tököm az egész bandával trékomostul mindenestül!
Van ötletetek,hogyan lehet felmondani a szerződést idő előtt szinvonaltalan szolgáltatás miatt?Mert én leszarom az ingyen hónapokat nekem fontos a net!

A szerződésben illetve a szolgáltató ÁSZF-jében meg kell nézni, hogy milyen értékeket vállalt a szolgáltató - esetedben a hozzáférés kiesésének időtartama, hibajavítás határideje és visszaigazolása, stb - a hozzáférés minőségére. Utána meg kell vizsgálnod, hogy a kifogásod/kifogásaid megsértik-e a szerződésben az általuk vállalt értékeket. Mindenképpen a közös megegyezéses felmondásra kell törekedni, tehát alapvetően nem az "anyátokba elmentek" stílust használd! ;)

üdv:
addictive

PS: ha esetleg az ügyfélszolgálat nem együttműködő (nem válaszolnak, nem hívnak vissza, nem mondják meg mi a probléma) akkor mindezeket belefoglalva, ajánlott levélben kell megírnod a kifogásaidat.

#363 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 26. 21:15

Idézet: latency - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 18:31

Az ADSL link-hez nincs semmi köze a 3c-nek, azt a Trékom adja. A gond a telefonközpontban lehet.

Köszi!Ezzel tisztában vagyok!A gond azzal van,hogy a trékom nem áll szóba velem mondván,hogy nem velük szerződtem!Vagyis ha este 6 kor elmegy a netem akkor majd másnap reggel hívjam a szolgáltatómat és majd ők jelentik a trékomnak és majd visszakapcsolják,megcsináljás,ilyesmi.
Szóval hiába ugatom a trékomnak,hogy az adsl linket ők adják,csak tárogatnak.Egyépként Már visszajött a net!

#364 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 21:24

Idézet: addictive - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 19:00

Mindenképpen a közös megegyezéses felmondásra kell törekedni, tehát alapvetően nem az "anyátokba elmentek" stílust használd! ;)

üdv:
addictive

Nem olvastam a feltételeket de az előzőnél volt valami 48 órás hibahatár!Feltételezem,hogy itt is van ilyesmi!Az annyukat még nem szidtam és meglehetősen udvarias voltam eddig.Persze ez még változhat mert ezen a héten ez már a harmadik ilyen húzásuk volt!Tisztában vagyok azzal,hogy előfordulhatnak hibák de ha már ilyen sűrűn akkor legalább vegyék fel a telefont amit hibabejelentőként adtak meg!Nem viccelelek van két telszámom de még soha az életben nem vette fel senki!Ha problémám van azt maximum 8-16-ig lehet velük megosztani!És persze olyan még nem volt,hogy ez idő alatt menne el a net!Ettől eltekintve amikor mükszik akkor jó de ez a hibabejelentő dolog teljesen kiábrándító!Na mindegy.Remélem,nem lesz sok gond!Köszi a hozzászólást!

#365 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 22:05

Idézet: willy1 - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 22:24

Nem olvastam a feltételeket de az előzőnél volt valami 48 órás hibahatár!Feltételezem,hogy itt is van ilyesmi!Az annyukat még nem szidtam és meglehetősen udvarias voltam eddig.Persze ez még változhat mert ezen a héten ez már a harmadik ilyen húzásuk volt!Tisztában vagyok azzal,hogy előfordulhatnak hibák de ha már ilyen sűrűn akkor legalább vegyék fel a telefont amit hibabejelentőként adtak meg!Nem viccelelek van két telszámom de még soha az életben nem vette fel senki!Ha problémám van azt maximum 8-16-ig lehet velük megosztani!És persze olyan még nem volt,hogy ez idő alatt menne el a net!Ettől eltekintve amikor mükszik akkor jó de ez a hibabejelentő dolog teljesen kiábrándító!Na mindegy.Remélem,nem lesz sok gond!Köszi a hozzászólást!

Amúgy akkor szerintem ezt az ügyfélszolgálati magatartást is lehetne támadni. Bár nem ismerem a szerződésed. Szerintem már most írhatnál erről egy ajánlott levelet nekik, melyben leírod hogy hányszor próbáltad volna bejelenteni a hibát, stb. Kiindulási alapnak nem rossz... ;)

addictive

Szerkesztette: addictive 2006. 04. 26. 22:05 -kor

#366 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 20:07

Megjavult a netem :D Még az USA is!Hozzátenném ,ma délután valamikor megint nem volt! :think:

#367 Felhasználó inaktív   marczi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 20:23

Idézet: willy1 - Dátum: 2006. ápr. 27., csütörtök - 20:07

Megjavult a netem :D Még az USA is!Hozzátenném ,ma délután valamikor megint nem volt! :think:

Valóban. Nálam is gyorsabb lett a külföld. Itt egyszer sem volt kimaradás, szerintem is trékom a hunyó.

#368 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 23:06

Idézet: marczi - Dátum: 2006. ápr. 27., csütörtök - 21:23

Valóban. Nálam is gyorsabb lett a külföld. Itt egyszer sem volt kimaradás, szerintem is trékom a hunyó.

Ha a magyar irány jól megy és a külföldi ehhez képest feltűnően lassú, akkor az szerintem kizárja a Trékom ludasságát.

#369 Felhasználó inaktív   marczi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 06:19

Idézet: addictive - Dátum: 2006. ápr. 27., csütörtök - 23:06

Ha a magyar irány jól megy és a külföldi ehhez képest feltűnően lassú, akkor az szerintem kizárja a Trékom ludasságát.

Úgy értettem, hogy amikor a link nem világít, akkor hunyó a trékom. :)

#370 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 11:41

Idézet: addictive - Dátum: 2006. ápr. 27., csütörtök - 23:06

Ebben igazad van!A legnagyobb gond azzal van amikor elmegy az adsl linkem!Az viszont a trékom hibája!

#371 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 12:31

Idézet: willy1 - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 12:41

Ebben igazad van!A legnagyobb gond azzal van amikor elmegy az adsl linkem!Az viszont a trékom hibája!

Igen, de sajnos a magyar viszonyok olyanok, hogy akkor ostoroznod kell a szolgáltatót, hogy ostorozza a tré-komát, hogy ostorozza az alkalmazottat, vagy még esetleg ha nem központban van a hiba, akkor meg ostorozza az ő alvállalkozóját, hogy vajh mi lehet már azzal a vonallal. Mire ezt némely szolgáltatónál lezongorázod, az felér egy önostorozással.... :D

#372 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 21:22

Vazze megjavult a külföld is USA ból a speed test igen jó eredményeket hoz :) Látjátok nem is olyan rosz ez a 3C csak kicsit sok volt nekik az ügyfél.

#373 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 29. 14:36

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 21:22

Vazze megjavult a külföld is USA ból a speed test igen jó eredményeket hoz :) Látjátok nem is olyan rosz ez a 3C csak kicsit sok volt nekik az ügyfél.

Tényleg nem rossz!Tegnap délután 5-től ma délig nem volt netem!Ezen a héten 5 napja így megy!A hibabejelentő nem veszi fel!SOHA!

#374 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 08:32

A tengerentuli nekem is tokeletes most (bar nekem az nem is szamitott), viszont most elojott egy komoly problema....a kapcsolat nem folyamatos...amikor megpingelek egy oldalt vagy szervert, akkor mukodik rendesen, majd elojonnek idoszakok, amikor a keresre nem erkezik valasz...ezek mind osszefuggok..tehat 50-60 sor utan jon 10-20db "a keresre nem erkezett valasz" sor....hogy ez miert ciki? Mivel Online bajnoksagban versenyzem, s ilyenkor vege az egesznek...az a fel perc, amig nincs net betesz a szervernek. :mad:  Este fel akartam hivni oket, de a "portas" adott egy masik szamot...Pannonos...tokom fogja majd oket mobilon hivni :reklamacio:  Ismerosom visszakovette a BIX felol, s azt mondta, hogy a 193.131.100.125-os routeruk szar, ami nekem a Gateway....azt mondta, hogy valszeg tul nagy az adatforgalom, s emiatt van....remelem, hogy csinalnak vele minel hamarabb valamit, mert ki fogom verni a balhet...

Addig megkernek minden hardcore letoltot, hogy hagyjon eleg helyet nekem is (letoltest csokkentsetek):D  :D

#375 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 09:17

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 8:32

A tengerentuli nekem is tokeletes most (bar nekem az nem is szamitott), viszont most elojott egy komoly problema....a kapcsolat nem folyamatos...amikor megpingelek egy oldalt vagy szervert, akkor mukodik rendesen, majd elojonnek idoszakok, amikor a keresre nem erkezik valasz...ezek mind osszefuggok..tehat 50-60 sor utan jon 10-20db "a keresre nem erkezett valasz" sor....hogy ez miert ciki? Mivel Online bajnoksagban versenyzem, s ilyenkor vege az egesznek...az a fel perc, amig nincs net betesz a szervernek. :mad:  Este fel akartam hivni oket, de a "portas" adott egy masik szamot...Pannonos...tokom fogja majd oket mobilon hivni :reklamacio:  Ismerosom visszakovette a BIX felol, s azt mondta, hogy a 193.131.100.125-os routeruk szar, ami nekem a Gateway....azt mondta, hogy valszeg tul nagy az adatforgalom, s emiatt van....remelem, hogy csinalnak vele minel hamarabb valamit, mert ki fogom verni a balhet...

Addig megkernek minden hardcore letoltot, hogy hagyjon eleg helyet nekem is (letoltest csokkentsetek):D  :D

Megnyugtatlak....Én is megkaptam a pannonos számot de a hangpostán kívül földi halandó nem vette fel!Az elmúlt 5 napban kb 100!!!* hívtam!Egy trékomos ismerősöm tegnap lehet,hogy intézkedett(nem értem el azóta)mert megjavult a net!Kicsit azért röhelyes ,hogy ilyen kerülőutakon kell intéznem a hibajavítást! :reklamacio:

Szerkesztette: willy1 2006. 04. 30. 09:17 -kor

#376 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 11:17

Idézet: willy1 - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 9:17

Megnyugtatlak....Én is megkaptam a pannonos számot de a hangpostán kívül földi halandó nem vette fel!Az elmúlt 5 napban kb 100!!!* hívtam!Egy trékomos ismerősöm tegnap lehet,hogy intézkedett(nem értem el azóta)mert megjavult a net!Kicsit azért röhelyes ,hogy ilyen kerülőutakon kell intéznem a hibajavítást! :reklamacio:

Hat azt nem tudom, hogy miert nem lehet vezetekes szamot beuzemeltetni :confused:

Megnezne valaki mas is a pinget????
Amit en neztem: www.index.hu és 80.64.65.22-es IP....kb. 5-10percig kellene futtatni, s vissza lehet scrollozni, ha nem akarsz varni. (bar egy ido utan az elsoket mar nem jeleniti meg)...csak annyit megnezni, hogy masnal is van-e ilyen , hogy "a keresre nem erkezett valasz...."....es ebbol kb. 10-nek kell lennie egymas utan.

#377 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 11:43

Nem kéne vezetékes számot újat beüzemelni hanem a napközbenit átirányítani arra a bizonyos 20 as ra és utána azt meg fel kéne venni!!!

#378 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 12:13

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 11:43

Nem kéne vezetékes számot újat beüzemelni hanem a napközbenit átirányítani arra a bizonyos 20 as ra és utána azt meg fel kéne venni!!!

A vezetekest felveszik...en este 10 utan hivtam oket, felvettek, de az az illeto adta meg a 20-as szamot....a vezetekest felvevo azt mondta, hogy o ott csak biztonsagi or, vagy portas (mar nem emlekszem).

#379 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 18:29

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 12:13

A vezetekest felveszik...en este 10 utan hivtam oket, felvettek, de az az illeto adta meg a 20-as szamot....a vezetekest felvevo azt mondta, hogy o ott csak biztonsagi or, vagy portas (mar nem emlekszem).

Akkor mi értelme a vezetékesnek? :think:

#380 Felhasználó inaktív   Merlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 08:00

Hibabejelentés 395-90-30 számán nem veszik fel?

Van amikor péntek este hívtam és akkor szállt ki a fickó a kocsiból, tehát valamikor csináltak átirányítást.

foxyr: Nekem is van hasonló gondom, percekig nem jönnek be oldalak, pingelésre sem érkezik válasz www.3c-hungary.hu oldalt sem lehet pingelni, e-mail sem megy ki közben. Azután egycsapásra működik minden.
És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.