ok, bocsanat ha megsertettem vkit, nem ez volt a szandekom:(
teny az teny, ezer eve kovetem a topikot, en is lattam a hozzaszolasitokat a lecuccolasokrol
tenyleg csak talalgathatjuk, h hogyan csinalta, de ami biztos, hogy olyan, h accfeltores, nem letezik... csak azok az esetek, amiket a gugli elso talalata is taglal. A tobbi talalat pedig telleg nem errol szol, megneztem az elso 3 oldal osszes talalatat... barmilyen valoszinutlennnek hangzik, szerintem olyan ember csinalta, akiben valaha megbizott az aldozat ... es volt sansza ecceru talalgatassal kitalalni a passt... esetleg nem is kellett talalgatnia...
mindezek mellett, ha valakinek tobb honapnyi jatekat teszi tonkre vki, teljesen ertheto, h mindenre vigyaz... sot, igazabol ez a kovetendo magatartas, titkolni minden informaciot, ami az o diablo jatekaval kapcsolatos, hiszen igy a legkevesebb az eselye annak, h ujra aldozatul esik. ha mindenki ilyen ilyen elovigyazatos lenne, teljesen biztos vagyok benne, h egyaltalan nem tortenhetne ilyesmi.
de nem azert, mert 1 teljesen nyilvanos informaciot "titkol", hanem mert_mindent_titkol.
szoval koszonom, hogy mint hwsw forumtagot figyelmeztettek h mindenre vigyazzak, ertem, h joszandek vezerelte a tanacsot.
Csak probaltam viszonozni azzal, h szerintem az acc nyilvanossaga nem sebezheto pont jelenlegi tudomasom szerint, es ami mellett ervkent hozam fel azt, hogy minek titkoljunk olyat, ami 100%-ig es teljesen nyilvanos. (hiszen minden egyes game-ben kiirja 2x is az accot, jomagam, ha az idom engedi, akar 100 game-be is belepek 1 nap..., es akkor meg nem is beszeltunk a hun-x channelekrol...)
td: nem akartam tudalekos lenni, elnezest erte... csupan erdekelt, h mi is a kulonbseg az altalad es az altalam hasznalt build kozott, ha mar az itemek tokugyanazok:)
ja, es ez nem az en buildom termeszetesen, hanem
innen van, kicsit kiegeszitve
"rohaggyak meg!"
:PP