HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (5.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (5.)

#41 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 18. 15:40

hmmmm gondold csak vegig:

a legtobb igen regota jatszo es igen gazdag ember tradeaccountja evek ota ugyanaz...es nyilvanos...  oket miert nem hekkeltek meg?

tovabbmegyek.... ha letezik ilyen "csodahekk", es ember aki hasznalja, akkor miert nem rabol ki mindenkit? egy nap alatt kb 1000 kulonbozo accounttal lehet egy jatekban, miert nem cuccolja le oket? pl sini, a maga 600K fg (!!!) erteku cuccaival, ot miert nem cuccoltak le soha?
mert elovigyazatos a "hekker", es csak shakokat meg vipereket lop, h ne legyen feltuno?

(mondvan: "hoppa, nezzuk milyen accot tortem fel mar megin', perf tyrael, perf jmos, pc45, aszongya: 250hr ertek, ha ezt inkabb nem cuccolom le, mer feltuno lenne, es a vegen meg kiadnak egy peccset ami kinyirja a "csodahekkem"...")

a sajat gepeden, ha nem hasznalsz SEMMIT, nincs_semmilyen_info a passjaidrol

tehat mivel is tamogatod a csicsodat amig o ol?:)

#42 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 18:18

Idézet: fene_vad - Dátum: 2006. febr. 18., szombat - 16:40

a sajat gepeden, ha nem hasznalsz SEMMIT, nincs_semmilyen_info a passjaidrol

szörcs

#43 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 18:22

A technikai hattere nem hiszem, hogy bonyolult lenne a dolognak, nincs itt szo semmifele "csodahakker"-rol. A srac aki lenyulta az accountokat tobbszor is elszolta magat, mind ez, mind a stilusa hmm... nem tul magas IQ-rol arulkodik (ha megis, akkor meg ma este lenyulja a cuccaimat bosszubol ezert amit most mondtam).

(*szabinar az accom)

Egyvalami viszont teny: akar igy, akar ugy de a lopasok megtortentek. Szoval, nem art ovatosnak lenni :p

szerk: azt hiszem jo sokaig rajta volt egy-ket lopott account meg a Flistemen, a tolvaly mar regen tudja az accomat. Ha ez eleg informacio lenne a rablashoz, akkor mar kirabolt volna.

Szerkesztette: szabinar 2006. 02. 18. 18:24 -kor

#44 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 18:54

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2006. febr. 18., szombat - 18:18

oki ombuccman, olvasd is el, h mit irnak! pl rogton az elsot
tokugyanaz amit en mondok:P
a tobbinek meg semmi koze ahhoz amirol beszelunk

megneznem azt az embert, aki feltori a blizz szervereit, es az  MD5hash-t viszzafejti monnyuk 1000000 even belul, majd lecuccol par embert... szerintem shakok meg viperek helyett inkabb nobel-dijra kene palyaznia... mar ha lenne matematika nobel dij:P

#45 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 18. 19:08

Idézet

Egyvalami viszont teny: akar igy, akar ugy de a lopasok megtortentek.

Itt a lényeg fene_vad. Azt hogy hogyan csinálta azt csak találgatjuk, de ami biztos hogy akiket kirabolt egy játékban voltak vele, egyenként, nem egyszerre.
De ha ilyen okos vagy, magyarázd meg, hogy hogyan vehetett fel egy új friendet bárki rajtam kívül az én friend listemre? Nemtudod? Ezen nem csodálkozok.

A csicsót bo-val és shouttal fogom támogatni, meg asszem wc-vel is, ha nehéz helyzetbe kerül. Nézd tudom hogy neked már van gf babád és borzasztóan tapasztalt vagy :o de engedtessék már meg nekem, hogy úgy játszak ahogy akarok ;)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#46 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 19:12

Idézet: fene_vad - Dátum: 2006. febr. 18., szombat - 19:54

oki ombuccman, olvasd is el, h mit irnak! pl rogton az elsot
tokugyanaz amit en mondok:P
a tobbinek meg semmi koze ahhoz amirol beszelunk

Csak azt látod meg amit látni akarsz. Olvastam épp eleget már a témában. A közelmúltban pedig felnyomtak pár accountot az itteniek közül, ez tény.

#47 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 21:47

ok, bocsanat ha megsertettem vkit, nem ez volt a szandekom:(

teny az teny, ezer eve kovetem a topikot, en is lattam a hozzaszolasitokat a lecuccolasokrol

tenyleg csak talalgathatjuk, h hogyan csinalta, de ami biztos, hogy olyan, h accfeltores, nem letezik... csak azok az esetek, amiket a gugli elso talalata is taglal. A tobbi talalat pedig telleg nem errol szol, megneztem az elso 3 oldal osszes talalatat... barmilyen valoszinutlennnek hangzik, szerintem olyan ember csinalta, akiben valaha megbizott az aldozat ... es volt sansza ecceru talalgatassal kitalalni a passt... esetleg nem is kellett talalgatnia...

mindezek mellett, ha valakinek tobb honapnyi jatekat teszi tonkre vki, teljesen ertheto, h mindenre vigyaz... sot, igazabol ez a kovetendo magatartas, titkolni minden informaciot, ami az o diablo jatekaval kapcsolatos, hiszen igy a legkevesebb az eselye annak, h ujra aldozatul esik. ha mindenki ilyen ilyen elovigyazatos lenne, teljesen biztos vagyok benne, h egyaltalan nem tortenhetne ilyesmi.
de nem azert, mert 1 teljesen nyilvanos informaciot "titkol", hanem mert_mindent_titkol.

szoval koszonom, hogy mint hwsw forumtagot figyelmeztettek h mindenre vigyazzak, ertem, h joszandek vezerelte a tanacsot.
Csak probaltam viszonozni azzal, h szerintem az acc nyilvanossaga nem sebezheto pont jelenlegi tudomasom szerint, es ami mellett ervkent hozam fel azt, hogy minek titkoljunk olyat, ami 100%-ig es teljesen nyilvanos. (hiszen minden egyes game-ben kiirja 2x is az accot, jomagam, ha az idom engedi, akar 100 game-be is belepek 1 nap..., es akkor meg nem is beszeltunk a hun-x channelekrol...)

td: nem akartam tudalekos lenni, elnezest erte... csupan erdekelt, h mi is a kulonbseg az altalad es az altalam hasznalt build kozott, ha mar az itemek tokugyanazok:)
ja, es ez nem az en buildom termeszetesen, hanem innen van, kicsit kiegeszitve

"rohaggyak meg!"

:PP

#48 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 22:01

Idézet: fene_vad - Dátum: 2006. febr. 18., szombat - 21:47

[...]
barmilyen valoszinutlennnek hangzik, szerintem olyan ember csinalta, akiben valaha megbizott az aldozat ... es volt sansza ecceru talalgatassal kitalalni a passt... esetleg nem is kellett talalgatnia...
[...]

Nem, nem így volt :( ...
A jelszavam kellően idióta volt, egy véletlen generátorral dobatták ki, amikor az egyetemi gépterembe kapunk account-ot.
Soha senkinek sem mondtam el a jelszavam, még a bátyámnak sem!!!.
Akkor hogyan törtek fel, és raboltak ki? Gőzöm sincs...

Mostmár mindegy, kár ezen töprengeni, azóta újra nekifutottam a játéknak, és jól el is ment a kedvem egy idő után, már vagy 1 hónapja nem játszottam, majd talán egyszer visszatér a harcikedvem.
Faster! Harder! Cadaver!

#49 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 18. 22:42

Idézet: fene_vad - Dátum: 2006. febr. 18., szombat - 21:47

ok, bocsanat ha megsertettem vkit, nem ez volt a szandekom:(

td: nem akartam tudalekos lenni, elnezest erte... csupan erdekelt, h mi is a kulonbseg az altalad es az altalam hasznalt build kozott, ha mar az itemek tokugyanazok:)
ja, es ez nem az en buildom termeszetesen, hanem innen van, kicsit kiegeszitve

Ok semmi gond, talán én is érzékenyebben reagálltam, pont az említett account lenyúlás rossz emlékei miatt. Sry :respect:

Asszem az a build amit követtem eddig némileg korrigálásra szorul, a maxolt bo, shout, natresben egyetértek, de a find itemben nemigazán elég belőle a 42% a plusz skillekkel(lvl10-es), asszem inkább a warcry-t maxolom helyette, így a stunnal a csicsót jól tudom segíteni.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#50 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 23:12

Idézet: td - Dátum: 2006. febr. 18., szombat - 22:42

[...]
asszem inkább a warcry-t maxolom helyette, így a stunnal a csicsót jól tudom segíteni.

Csináltam singlében egy csítelt warcry barbit szuper felszerelése volt, meg annyi skiller, hogy a gatyájába is volt dugva kettő, de azért nem volt olyan űberbrutál, ráadásul az isten manája nem volt elég neki (singlében nincs Insight sajnos). Ami még zavaró, hogy a WC fizikai sebzésnek minősül, így a physical immun dögök ellen semmit se ér, még csak nem is stunolja őket.

Szerk.: bár jobban belegondolva a stun lehet, hogy működött immunis monsztákon is, de már nem nagyon emlékszem  :think:

Szerkesztette: SuMMeR 2006. 02. 18. 23:14 -kor

#51 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 23:17

Trojan.
Így törnek accot.
Maphack. Ha felmész egy oldalra akkor letöltöd az index.html vagy index.php-t. Ahogy letöltöd e fájlok valamelyikét jön vele együtt egy keylogger(trojan), ami szépen el is bújik a gépen. Ahogy elindítod a d2.exe-t aktiválódik és egy úgymond bill. letapogatót aktivál.
Amint befeleyeződött a gépelés elküldi az infót a trójan írójának.
Valszeg felmentél valami Diablós oldalra és ott kaptad.
Ne érts félre, nem akarlak semmivel gyanusítani ;)
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#52 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 23:36

hat fizikal immunoknal en mar siman kilepek... ugyanis a csicso siman azt kezdi el utni elsokent, es nem hajlando otthagyni, aminek kovetkezteben par masodpercen belul meghal-.-

monnyuk a legdurvabb kombo az alabbi volt: might+fanaticism auras council, 2 kozuluk lightning enchanted, alap, h mindegyik manaburn, kivul meg 1 conviction auras monszta... mire ezt vegigneztem, mar halott volt a csicso es en is... igazsag szerint ha ezek kozul barmelyik megjelenik, en kilepek... nem eri meg (idoben) szenvedni veluk...

#53 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 18. 23:42

ja, meg 1 jotanacs: minden runt kezdj ugy, h kis tancikalas utan egybol menj le duranceba! igy ha visszamesz, van 1 kis latency, siman stunolhatok, mielott meg hydrat castolnanak. es jo esetben egy helyre gyulnek, igy mindenkit stunolni lehet egyhelybol, nem kell ide-oda rohangalni

#54 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 19. 00:47

Király ez a gf baba! :cool:

Még csak lvl75 vagyok.
Hellen első run:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Hellen lényegesen nehezebb, de a war cry-al stunolva és a battle cry-al csökkentve ellen defjét és damage-ját, elég jól el lehet boldogulni.
Nighton gyerekjáték amúgy.

Nighton egy run átlag 300-350k gold
Hellen kb 500k gold
Természetesen az eladott tárgyak is hoznak pízt a házhoz :)

Pár runból megvan jópár milla :)

Summer: a war cry-t csak a stun miatt használom, most + skillekkel lvl 20-as ez 5sec stunt jelent, marad is ezen a szinten, inkább a battle cry-t erősítem hogy mégjobban levegye a defet és damaget az ellenről.

Szerkesztette: td 2006. 02. 19. 00:53 -kor

Kép

#55 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 19. 00:47

Idézet: fene_vad - Dátum: 2006. febr. 18., szombat - 23:42

ja, meg 1 jotanacs: minden runt kezdj ugy, h kis tancikalas utan egybol menj le duranceba! igy ha visszamesz, van 1 kis latency, siman stunolhatok, mielott meg hydrat castolnanak. es jo esetben egy helyre gyulnek, igy mindenkit stunolni lehet egyhelybol, nem kell ide-oda rohangalni

Köszi ezt kipróbálom! :up:

Kép

#56 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 06:30

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. febr. 18., szombat - 23:12

Csináltam singlében egy csítelt warcry barbit szuper felszerelése volt, meg annyi skiller, hogy a gatyájába is volt dugva kettő, de azért nem volt olyan űberbrutál, ráadásul az isten manája nem volt elég neki (singlében nincs Insight sajnos). Ami még zavaró, hogy a WC fizikai sebzésnek minősül, így a physical immun dögök ellen semmit se ér, még csak nem is stunolja őket.

Szerk.: bár jobban belegondolva a stun lehet, hogy működött immunis monsztákon is, de már nem nagyon emlékszem  :think:

Valahogy elő lehet varázsolni az új runaszavakat is single -ben, most nem lelem, de feltúrom a vinyót, mellesleg aszem a diablo.hu -n lehetett letölteni ezt a cuccot.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#57 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 11:26

Valaki leirna par szoban hogy trade ablakba nem helyezheto cuccokat hogyan szokas tradelni ? Tudom hogy drop trade van de mennyire megbizhatoak ezek a cserek ? Mire figyeljek hogy ne rantsanak at a palankon ?

Athos

#58 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 12:08

Idézet: Athos - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 11:26

Valaki leirna par szoban hogy trade ablakba nem helyezheto cuccokat hogyan szokas tradelni ? Tudom hogy drop trade van de mennyire megbizhatoak ezek a cserek ? Mire figyeljek hogy ne rantsanak at a palankon ?

Athos

Szerintem egyáltalán nem megbízhatóak, csak annyira, amennyire egy vadidegen emberben megbízhatsz.

Én eleve fenntartással mennék egy trade játékba, ahol az egyik fél assa, barbár vagy vigoros pala, nem kell ecsetelnem miért is...

Ha megpróbál átcsalni mondjuk Act2-be a trade lebonyolításához, akkor már nyugodtan léphetsz is ki, mert mi a fenének lenne jó ott az épületek között futkározva cserélni (engem így vertek át egy Torch vásárlásakor).

Azt hiszem az se ad 100% biztonságot, ha a d2jsp fórumán keresztül bizniszelsz, azt hiszem td-nek volt egy  olyan esete, hogy egy ottani verte át.

Másrészt még ha símán lezajlik a csere, akkor is lehet, hogy egy low itemet kapsz a hírdetett perfekt helyett.

Azért lebeszélni nem akarlak a trédről, de jól nézd meg mit csinálsz. ;)

#59 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 12:27

Igy igaz, bizni nem lehet senkiben. Trade-elni viszont kell, igy az ember kockaztat :)

#60 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 13:12

sokat kell postolni jsp-n, es vagy mediator only trade, vagy a masik dob eloszor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.