Diablo II. (5.)
Elküldve: 2006. 03. 04. 16:37
Hush ez a ribcracker nem egy sűrűn potyogo dolog.Senki se jön be nekem eladni
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2006. 03. 04. 17:24
ecneB:irtam neked privit (egyébként 2900 ft-ot ér)
Szeretnék csinálni egy igazi húzókrit, ami hell huzásnál se döglik meg, és marhajó minden ellen, mindenkit lecsap. Mf nem lényeg. Hammer pala kéne? Vagy mi? (vagy a necromnak kéne normális torch meg egy ani?)
Ha hammerpalát ajánljátok, akkor amit Les írt régebben az még mindíg aktuális?
Hammerdin
STR – 25-50
DEX - 75-100
VIT - 400+
NRG – 0
SKILLS
Defensive Auras:
Prayer - 1
Cleansing - 1
Meditation - 1
Defiance - 1
Vigor - 20
Redemption - 1
Offensive Auras:
Might - 1
Blessed Aim - 20
Concentration - 20
Combat Skills:
Holy Bolt - 1
Blessed Hammer - 20
Holy Shield - 1-20
EQUIPMENT
Helm: Shako+UM
Amulet: Mara's Kaleidascope
Armour: Enigma Mage Plate
Weapon :Hoto,Wizzardspike
Shield :HoZ (ez mi is? zaka?)
Gloves:Magefist
Belt:Thundergods
Rings: Ravenfrost,10Cast ring+resist (itt mi a második?)
Boots: Sandstorm Treks a STR miatt +defenz
Ötleteket/módosításokat előre is köszönöm!
Szeretnék csinálni egy igazi húzókrit, ami hell huzásnál se döglik meg, és marhajó minden ellen, mindenkit lecsap. Mf nem lényeg. Hammer pala kéne? Vagy mi? (vagy a necromnak kéne normális torch meg egy ani?)
Hammerdin
STR – 25-50
DEX - 75-100
VIT - 400+
NRG – 0
SKILLS
Defensive Auras:
Prayer - 1
Cleansing - 1
Meditation - 1
Defiance - 1
Vigor - 20
Redemption - 1
Offensive Auras:
Might - 1
Blessed Aim - 20
Concentration - 20
Combat Skills:
Holy Bolt - 1
Blessed Hammer - 20
Holy Shield - 1-20
EQUIPMENT
Helm: Shako+UM
Amulet: Mara's Kaleidascope
Armour: Enigma Mage Plate
Weapon :Hoto,Wizzardspike
Gloves:Magefist
Belt:Thundergods
Boots: Sandstorm Treks a STR miatt +defenz
Elküldve: 2006. 03. 04. 17:36
Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 17:24
[...]
Nem igazán vagyok otthon benne, de az Enigmás hammerdin tényleg verhetetlen PvM-ben (meg persze PvP-ben se kutya), nagyon elrontani se lehet, hiszen még skillpontod is marad (amit mondjuk annak idején Vengeance-re tettem, így akár fizikai immunisokat is lehetett többé-kevésbé csapkodni).
Azt hiszem a lényeg a 106% FCR-en van (vagy 103%...? nem emlékszem, valami 100 feletti az biztos), meg a nagy defen és resisteken, aztán kész az übersoldier.
Elküldve: 2006. 03. 04. 17:39
Idézet: Leslysw - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 17:37
Hush ez a ribcracker nem egy sűrűn potyogo dolog.Senki se jön be nekem eladni 
Szerintem az igaz baj az, hogy legtöbben fel se veszik, illetve otthagyják. Az enyém hivatalos battlenet ladder trade fórumról lett meg.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."
Elküldve: 2006. 03. 04. 18:38
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 17:36
Nem igazán vagyok otthon benne, de az Enigmás hammerdin tényleg verhetetlen PvM-ben (meg persze PvP-ben se kutya), nagyon elrontani se lehet, hiszen még skillpontod is marad (amit mondjuk annak idején Vengeance-re tettem, így akár fizikai immunisokat is lehetett többé-kevésbé csapkodni).
Azt hiszem a lényeg a 106% FCR-en van (vagy 103%...? nem emlékszem, valami 100 feletti az biztos), meg a nagy defen és resisteken, aztán kész az übersoldier.
Régen játszottál már, mi?
Minek vengeance? A blessed hammer kinyírja őket, sztem kevered a zealerededdel.
75 fcr után a 125 fcr a köv breakpoint.
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 03. 04. 18:40
Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 17:24
Szeretnék csinálni egy igazi húzókrit, ami hell huzásnál se döglik meg, és marhajó minden ellen, mindenkit lecsap.
Lehet hazabeszélek, de egy summon necro engimával abszolút safe karakter hellen húzásra, persze nem árt néhány +ütősebb cucc, de ez a hammerpalira is vonatkozik.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2006. 03. 04. 19:20
Üdv Lufibohoc!
Sandstormom azt hiszem van, ha kelleni fog esetleg.
Sandstormom azt hiszem van, ha kelleni fog esetleg.
Elküldve: 2006. 03. 04. 19:51
Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 18:24
A Hammer az Hammer marad mindörökké és ahogy mindenki írja jó karakter húzni ,mf re,csak ugy jáccani meg mindenre sőt még gamblézni is :confused:
HoZ a A Zaka a 10 Cast ring az meg 10%Faster Cast ring sérga színű piercingecske.
Persze ez nem a perfek megoldás mert ugye a frost ring nagyon nem kell max a +20 Dex miatt de a Cast ring az jóóó nagyon hogy gyorsan pörgesd a hammert .Használhatsz a Frost helyet Bull ringet a skill és life+miatt illetve Sojt ha mana kell és plusz skill.
Ne feled a +Skillt adó ringek nélkül is elég szép dmg ed lesz bőven 10k felett az meg igen csak elég .
Resistel selesz gondod ha pl Hoto 40 et használsz ,Mara 30 at Zakát ,perfekt Torch ot annit.
Ha gondosan fullosan akarod megcsinálni akár vehetsz ETH Zakát is bele egy ZOD runa és invertoriba 20 Life sc +all resist5 sc,Combat skiller/12Faster Hit recovery esetleg 40 Life os skiller.
De nem fontos Überre mert ezek az eszement dolgok nélkűl is megálsz baalrun közepén.
Elküldve: 2006. 03. 04. 20:15
Idézet: td - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 18:38
Régen játszottál már, mi? 
[...]
[...]
Magical immunisokat... Act2-es zombik főleg, de annyira nem lényeges végül is, mert azokból nincs sok, inkább amiatt is írtam, mert akkor tényleg mindent ki tud írtani.
Én nem nagyon szerettem a hammerdinemet, túl egysíkú volt a játék vele...
Elküldve: 2006. 03. 04. 20:52
Kössz a tanácsokat! A necrom szuper, csak van pár baja: marha sok gomb kell hozzá (az összes f1-f8 ig foglalt),ha a csicsóm lenyomják, mannahiányban könnyen megpusztul, az fhrje alacsony (ha fegyóváltásra berakok 2 spiritet akkor javul, viszont a resem a béka popója alá kerül).Be kéne ruháznom egy marára, egy normális torchra, meg egy anira. (persze ha valakinek lenne kölcsönbe 5 perc kipróbálási időre azt nagyon megköszönném, mert tudnám, h érdemes e)ha véletlen valaki kölcsönözne nekem kérem szóljon priviben.
Tom, h nem olcsó egy pala, de tetszik benne, h kell hozzá 2 gomb (tele vagy aura) és arat. Überek ellen is jó?vagy ott már ez se életképes, csak a smitter? És magic immunok ellen mit tud tenni? Ja és mi kell a zakarumba? Pdia, Um, vagy eld (blok) vagy ort (a lighting miatt) vagy shael (blok gyorsaság)?
Tom, h nem olcsó egy pala, de tetszik benne, h kell hozzá 2 gomb (tele vagy aura) és arat. Überek ellen is jó?vagy ott már ez se életképes, csak a smitter? És magic immunok ellen mit tud tenni? Ja és mi kell a zakarumba? Pdia, Um, vagy eld (blok) vagy ort (a lighting miatt) vagy shael (blok gyorsaság)?
Szerkesztette: Lufibohoc 2006. 03. 04. 20:59 -kor
Elküldve: 2006. 03. 04. 21:05
Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 20:52
Érdekes, de az én -lenyúlt- hammerdinem tudta sebezni a magic immun dögöket, bár partiban elég keveset sebzett beléjük, de egymagamban le tudtam őket kenni, nem okzott gondot Baal trónterme
Ha valaki tudja, hogy hogyan sebezhettem meg őket ne tartsa magában az infót.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 03. 04. 22:50
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 21:05
Érdekes, de az én -lenyúlt- hammerdinem tudta sebezni a magic immun dögöket, bár partiban elég keveset sebzett beléjük, de egymagamban le tudtam őket kenni, nem okzott gondot Baal trónterme
Egy bug miatt egyedül a Kurast Bazaar-ban lévő Ruined temple-ben előfordulő magic immun Yeti-ket nem lehet sebezni hammerrel, a többi magic immun monsztát igen.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 03. 05. 00:34
Futó shapeshifter karihoz tudok ajálnlani egy steeldriver hammert ,low str igény és üt, mint a disznó.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."
Elküldve: 2006. 03. 05. 00:43
Kész van a pvp-bow amám, nos a tervem hogy maxos 100% körüli OpenWounds-al megyek nem jött össze, mert nagyon nagy a büntetés távolsági fegyverre. Így a 142-es ias breakpoint elérése után jobban muzsikál már pvp-ben és pvm-ben egyaránt.
pár adat:

És élmény:
ez egy baalrunon volt amikoris egy 90-es soso ugy döntött kihivja a party-t es hátba támadott minket, mondanom se kell hogy agyon nyilaztam nyomban, ekkor még csak 74-es voltam, így kijárt neki az amit mondtam :Đ

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Amikor mindenféle aura összejön:

Egy kis duel, két 90 feletti sorcott nyirtam ki egyszerre:

Melee karik ellen is hatásos de főleg casterek ellen jó.
Szóval bejövős eddig
pár adat:

És élmény:
ez egy baalrunon volt amikoris egy 90-es soso ugy döntött kihivja a party-t es hátba támadott minket, mondanom se kell hogy agyon nyilaztam nyomban, ekkor még csak 74-es voltam, így kijárt neki az amit mondtam :Đ

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Amikor mindenféle aura összejön:

Melee karik ellen is hatásos de főleg casterek ellen jó.
Szóval bejövős eddig
Elküldve: 2006. 03. 05. 01:34
Leslysw van egy fölös ribcrackerem igaz nem a legjobb edje van (multkor láttam 300-ast egy barbárnál(???) de nem adta el) viszont van benne luk. ha kell szivesen odadom.
meg van egy plague bearer-em a rabies-os farkasnak.
leírnám hogy az enyém milyen de én nagyrészt saját kútfőből csináltam, úgyhogy inkább halgass a töbiekre, ők sztem jobban kenik
leírnám hogy az enyém milyen de én nagyrészt saját kútfőből csináltam, úgyhogy inkább halgass a töbiekre, ők sztem jobban kenik
"i saw god on TV"
Elküldve: 2006. 03. 05. 13:36
Idézet: td - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 1:43
Így kijárt neki az amit mondtam :Đ
Megáltál a bowoddal NK-zni mi?
Elküldve: 2006. 03. 05. 13:39
Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 2:34
Leslysw van egy fölös ribcrackerem igaz nem a legjobb edje van (multkor láttam 300-ast egy barbárnál(???) de nem adta el) viszont van benne luk. ha kell szivesen odadom.
Egyszerű
Kérdés, kicker assánál, a rúgás sebzésére van vmi befolyással a viselt fegyver modjai?
Elküldve: 2006. 03. 05. 13:43
Idézet: td - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 0:43

És még ő írkálja, hogy noob ama, amikor ott fekszenek vérbe fagyva...
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 03. 05. 13:43
Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 2:34
ÁááÁáÁÁÁÁ Isten vagy !
Kölcsönkérném akkor töled azokat megörzésre

Súgó
A téma zárva.