HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (5.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (5.)

#2161 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 21. 22:59

Bocs, vaakuum, összekevertem. 3fire+35mf és 3cold+15dex. Bocs  :bolond:

Így is kell?

Szerkesztette: pig 2006. 09. 21. 23:47 -kor

Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#2162 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 07:31

Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 23:59

Bocs, vaakuum, összekevertem. 3fire+35mf és 3cold+15dex. Bocs  :bolond:

Így is kell?

nemtom  :( . Az a helyzet, hogy játékos válságban vagyok, most nem érzek motivációt nagyon diózni (kb 3 napja) ...
Valszeg egy kicsit ritkábbra veszem a bnetes tartózkodást, amíg feltöltődök ismét, és akkor megint lelkesen fogom tolni az új karaktereket. Addig meg ellébecolok a jelenlegi karikkal.

szerk: most már tudom: köszönöm, nem kérem. Ha tudod, inkább add el, kár ez most belém  :Đ .

Szerkesztette: vaakuum 2006. 09. 22. 07:32 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#2163 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 14:01

Idézet: td - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 14:33

Mf témához:

Mostanában pár napja a hammerdinemmel runolom hell diablo-t, egy rakás xar esik neki csak pedig az mf-e se olyan rossz kb 300 (pontosan 297). Szóval annyira frusztráló az mfelés hogy szőrnyű. Nekem is hell húzáskor esett legutóbb kb 1,5 hete vmi értékes egy fire skiller +29 life-al egy hr-ért el is ment, de azóta semmi.

Üdv: Dan

Mf-re a bevált módszerem nem a % feltornázása hanem akár 0% mellett harci ruhába öltözve garázdálkodni a player6-8 trade meg duel partikban. Szerintem legalább olyan jól esnek a cuccok mint magas mf mellett egyedül, xp meg sokkal jobban jön. Sokan csinálják ezt.

#2164 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 13:07

Akkor jobban esik, ha többen vannak a játékban?  :think:

#2165 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 13:13

Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 14:07

Akkor jobban esik, ha többen vannak a játékban?  :think:

Mivel erősödnek a monszták, a magasabb lvl miatt mást dobhatnak. Vagy nem?

#2166 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 13:19

Lehet. Én ugyan ritkán, csak veletek szoktam csapatban játszani, de én nem tapasztaltam. Viszont sokkal élvezetesebb :) Én szívesen walkalnék is néha, ha még szokott valaki olyat csinálni.

#2167 Felhasználó inaktív   Tityesz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 23. 19:05

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:46

Közben egy olyan eretnek gondolatom is támadt, hogy nem is biztosan csak annyi a dropnak a szabályozása, mint eddig hittem. Tekintve, hogy az "mf-amazonommal" már vagy 3 eartshaker esett az utóbbi időben, arra gondolok, hogy lehet, hogy minden tárgynak van egy optimális mf-értéke, amivel érdemes keresni. Hiába van a karinak akár többszöröse is, és runolja a legpotenciálisabb monsztát ezerrel, akkor sem fogja azt dobni, amit kellene.  :think:

szerk: azt, hogy esetleg a karakter osztálya is befolyásoló, már el sem merem képzelni  :Đ . Szal lehet, hogy tökre meg vagyunk vezetve a drop működési elvével.

Egyebkent ezen mar en is gondolkodtam regebben...
Még NL koromban a zeal palammal esett meg az hogy egy 2 honapos időszakban szinte csak ugy hullottak a skillerek, akár merre mentem potyogtak. Volt hogy 1 jatekon belul 2 (kb 20 perc walk után) Aztán jött egy szint lépés meg talan egy picic cucc csere is(ebben benne volt egy mf+allres sc meg még valami ami adott egy picit az mf-hez, bár csak találgatok), és utána megszakadt! Akár mit csináltam nem esett sk, pedig ugyan azt csináltam, ugyan arra mászkáltam, de semmi. Ezek után kb 2 hónapnak kellett eltelnie hogy egy állati gyengus skillert találjak... Én eltudom képzelni hogy van ebben valami.

#2168 Felhasználó inaktív   Tityesz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 23. 19:07

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 13:13

Mivel erősödnek a monszták, a magasabb lvl miatt mást dobhatnak. Vagy nem?

pontosan ugy ahogy mondod :jump:

#2169 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 19:19

MF ügyben:

Én már elég régóta elsősorban mf-elek a sorcimmal (inkább kevesebb mint több sikerrel), már több laddernyi tapasztalatom van. Kipróbáltam 0-tól majdnem 600% better chance értékig mindent, kifejezetten nem volt értelme 300% fölé vinni az értéket. E fölött rengeteg rare cucc esett, amik között voltak egész jók is néha, de nagy része szemétre való. Unique és szet meg érzésem szerint még kevesebb is esett. Jelenleg is 300 körüli értékkel mászkálok, bár mostanában nem nagyon esett semmi se (Mefi dobott egy Homunculust, ennyi).

Az, hogy többen vagyunk a játékban, szerintem nem sokat számit az mf szempontjából (természetesen kellene, vannak erre szép képletek is), legalábbis nekem inkább ellenkező a tapasztalatom, főleg Baal nem dobott semmit se a közös runok alatt. Az xp-s baalrunok alatt azért eshet néha jó cucc, mert a nagy számok törvénye szerint 100-ból egyben már csak kellene lennie valami értékesebbnek. ;)

...
Csak megnéztem Arreat Summit-ot a drop ügyben, érdekes:

Idézet

Some bosses (such as normal uniques) will always drop a magic item or better. The additional players will have no effect on them.

The additional players has no effect on the quality of the drop, it only affects the chance that items get dropped in the first place.
, vagyis ha többen vagyunk a játékban, az a drop minőségét nem befolyásolja csupán azt, hogy egyáltalán egy szörny dob-e vagy nem. Ráadásul azokra a szörnyekre, akik mindig dobnak (bossok), semmiféle hatása nincs a több játékosnak, sajnos.

#2170 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 07:07

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 20:19

Csak megnéztem Arreat Summit-ot a drop ügyben, érdekes:, vagyis ha többen vagyunk a játékban, az a drop minőségét nem befolyásolja csupán azt, hogy egyáltalán egy szörny dob-e vagy nem. Ráadásul azokra a szörnyekre, akik mindig dobnak (bossok), semmiféle hatása nincs a több játékosnak, sajnos.

Ez elvileg igaz, de én elsősorban nem bossokat irtok hanem sétálgatok a sokszereplős partiban. Volt már jópárszor hogy a boss semmi jót nem dobott, mellette meg valamelyik noname minion dobta a jó cuccot.

#2171 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 08:35

Na, vettem egy másik diot. Mivel természetesen a laptopommal nem akarom hordozgatni a play discet, csináltam belőle egy imaget. Viszont hiába mountolom be és indítom akár az autorunból induló menüből, akkor is azt írja ki, hogy tegyem be a meghajtóba a lemezt. Mit csinálok rosszul? Van ennek valami trükkje?

Ezt a több player jobb drop elvet a közös bocizásaink nem támasztják alá :(

#2172 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 08:53

Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 25., hétfő - 9:35

Na, vettem egy másik diot. Mivel természetesen a laptopommal nem akarom hordozgatni a play discet, csináltam belőle egy imaget. Viszont hiába mountolom be és indítom akár az autorunból induló menüből, akkor is azt írja ki, hogy tegyem be a meghajtóba a lemezt. Mit csinálok rosszul? Van ennek valami trükkje?

Akkor az Október-fest -ről jelentkezve :beer: Én simán Alcohollal behúztam, daemon toolsba be az image és minden emuláció be van kapcsolva, így nálam megy.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2173 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 25. 10:45

Legújjabb kedvencem:
Kép
Kép

Ez a lvl49 duelre csinált nekróm, nagyon durván ölök mindenkit, még lvl 83-as palát, 71-es assát, 72-es amazont, 79-es boner nekrót is öltem vele  :smoker:

Szerkesztette: td 2006. 09. 25. 10:46 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2174 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 10:51

Idézet: Evil. - Dátum: 2006. szept. 25., hétfő - 9:53

Akkor az Október-fest -ről jelentkezve :beer: Én simán Alcohollal behúztam, daemon toolsba be az image és minden emuláció be van kapcsolva, így nálam megy.

Gondolom az mindegy, mivel csináltam az image-t. De én is daemon toolst használok. Mit értesz azon, hogy minden emuláció be van kapcsolva? Hol, mik?

Hú basszus, elég brutál sebzés lvl49-n :D

#2175 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 10:54

Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 25., hétfő - 9:35

Mit csinálok rosszul? Van ennek valami trükkje?

Én is Alcohol-lal csinátam belőle képet, megmondtam a virtuáli meghajtónak, hogy hol találja, majd miután beolvasta a képet, a virtuális meghajtóról kihúztam a parancsikont az asztalra. Gyakorlatilag mivel nem használok más ilyen cuccokat, ezért minden bekapcsolásnál magától a diot auto berakja a virtuálisba, elég egy duplaklikk és megy... Néha azonban elfelejti, és újra meg kell mutatni neki a képet, de ennek az okára még nem jöttem rá. Ráadásul nekem csak egy példány Dio van, nem tudom, hogy a kettő hogyna fut együtt.

tényleg nem. :reklamacio:

A múltkor ki akartam próbálni, hogy ablakban indítom. Hár nagyon gááááz. :omg:

#2176 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 12:43

én is iso-ból futattom a diót, viszont csak akkor megy ha van bent valamilyen lemez (bármi) a meghajtóban.
és dunsztom sincs miért, más megy rendesen.
"i saw god on TV"

#2177 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 12:48

Nekem érzékeli, hogy ott van, hiszen, mountolás után elindul az autorun, és onnan indítom a diot, de akkor is kéri a lemezt. Elég hülyeségnek hangzik, hogy a virtuális lemezről indul, de kéri a lemezt  :confused:  Nekem csak egy példányban futna, egy gépen csak egy. Asztali gép és laptop egymás mellett és még taskot váltogatni se kell(ene)

#2178 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 13:00

Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 25., hétfő - 13:48

... akkor is kéri a lemezt. ...

én valszeg iso delete, Alcohol reinstall, virtuális meghajtó újbóli beállítása és iso kép létrehozása folyamatsort hajtanám végre. De lehet, hogy bepöccent aggyal az egész motsok winnyózt is letúrnám. :grrr:

#2179 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 25. 13:11

Használjátok a d2loader-t, ahoz nem kell lemez csak egy rendesen felinstallált dio2+exp, plusz fel kell még másolni pár file-t a cd-ről a dió könyvtárba(de ezt írja is a loader hogy mit) és a loader-el indítva indul.
Figyelem: csak megbízható helyről szedjétek le mert biza a loader.exe-ben lapulhat trójai. Pl a diablo.hu-n megbízható példány van.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2180 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 13:15

td! szép a poison necid ;) cuccok?!
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.