HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (5.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (5.)

#2441 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 27. 12:53

Azon gondolkodok, hogy csinálok egy Auradint. Ezekből milyen fajták vannak, és mennyire költséges?
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#2442 Felhasználó inaktív   litlejuice 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 27. 13:23

Kár hogy gamble ben nem lehet venni charmot , gemet .
Ha lehet ne biztos többször csinálnám  :)

amugy azért nem szoktam mert ha elgamblezok 1 millát és nem esik semmi jó cucc akkor
annak a billentyűzet látja kárát...  :D

#2443 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 13:44

Idézet: litlejuice - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 14:23

Kár hogy gamble ben nem lehet venni charmot , gemet .
Ha lehet ne biztos többször csinálnám  :)

amugy azért nem szoktam mert ha elgamblezok 1 millát és nem esik semmi jó cucc akkor
annak a billentyűzet látja kárát...  :D

Mert egyébként mire költenéd a pénzt? Nekem ha összegyűlik, akkor elgamblézom. Másre úgyse megy pénz
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#2444 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 13:59

Idézet: Aruns - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 9:39

Van még itt valakinek nagy summon nekrója? Szerintrem a két gyűrűnek egy soj és egy bk3 a legjobb, ha a resistjei rendben vannak, nem két soj (a bk life boostja fontosabb, mint a soj manája, mert manát alig használ)

Be-benézek én, mostanában WoW a favorit, aki teheti próbálja ki, nagy dio fan voltam, de ez valami teljesen más :)
Tehát, visszatérve a régi nagy kedvencre, inkább 2*soj t ajánlok, élet szerintem vitára pakolt pontokból és az egyébb cuccok által adott life bonuszból, összejön annyi, amennyi pár pofonra elég, ha téged ütnek, már rég rossz.Mana pedig kell dögivel, mert a necrónak van az egyik legnagyszerűbb skillje, a CE, ezt kötelező maxolni, csontik legyártják az első hullákat, utána ce -vel tarolod a többit, sok ce egymás után pedig hamar elviszi az összes manád.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2445 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 14:15

Idézet: Evil. - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 12:59

Be-benézek én, mostanában WoW a favorit, aki teheti próbálja ki, nagy dio fan voltam, de ez valami teljesen más :)

Én közel 1 évig WoW-oztam, azért is néztem be már elég rég ide. De pár hete abbahagytam, amíg még aránylag könnyű volt kiszállni, mert túl sok időt rabolt el, és az ember egy idő után már lehet nemis azért lép be WoW-ozni, mert szórakozni akar, hanem kötelességből, mert a guild megkívánja hogy részt vegyél minden instán, főleg ha épp Kasztleader vagy :) és feltörekvőben van a guildetek. Nos nálam ez volt a helyzet, és mint palaleader, elég megterhelő volt minden este 6-tól 11:30-ig osztani az észt paláknak, meg amúgy is. Általában persze élveztem ezeket, de akkor is mennem kellett, amikor nem volt épp kedvem. Persze még mindíg azt mondom hogy a wow életem eddigi legjobb játéka, de rabul ejtett, és nem akartam, hogy egy játék irányítsa az életem  :rolleyes: .
De hajrá, akinek nincs terve az életében az elkövetkezendő 3-4 évre, és napi 4-10 órája van játszani.
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#2446 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 14:44

Idézet: Melorin - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 15:15

Én közel 1 évig WoW-oztam, azért is néztem be már elég rég ide. De pár hete abbahagytam, amíg még aránylag könnyű volt kiszállni, mert túl sok időt rabolt el, és az ember egy idő után már lehet nemis azért lép be WoW-ozni, mert szórakozni akar, hanem kötelességből, mert a guild megkívánja hogy részt vegyél minden instán, főleg ha épp Kasztleader vagy :) és feltörekvőben van a guildetek. Nos nálam ez volt a helyzet, és mint palaleader, elég megterhelő volt minden este 6-tól 11:30-ig osztani az észt paláknak, meg amúgy is. Általában persze élveztem ezeket, de akkor is mennem kellett, amikor nem volt épp kedvem. Persze még mindíg azt mondom hogy a wow életem eddigi legjobb játéka, de rabul ejtett, és nem akartam, hogy egy játék irányítsa az életem  :rolleyes: .
De hajrá, akinek nincs terve az életében az elkövetkezendő 3-4 évre, és napi 4-10 órája van játszani.

ámen! akárcsak én is írhattam volna.
4-10 órát javítsd ki 8-16 órára  :eek:
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2447 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 14:45

Idézet: pig - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 14:44

Mert egyébként mire költenéd a pénzt? Nekem ha összegyűlik, akkor elgamblézom. Másre úgyse megy pénz

de, mikor behalok vesztek egy csomót !
azért kell több pénz, hogy minél többet vonjon le, mikor behalok  :Đ
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#2448 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 14:51

Idézet: tasp - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 13:44

ámen! akárcsak én is írhattam volna.
4-10 órát javítsd ki 8-16 órára  :eek:

Hát, volt velem is úgy, hogy reggel 7-től éjfélig nyomtam  :Đ
De átlag 10 órát nyomtam naponta. :(
Csak próbáltam nem elíjeszteni a leendő wow tanoncokat :)
Ja, azt nem tettem hozzá, hogy ennyit szinte kötelező játszani vele, mert különben lemaradsz.
És fedezni kell a felmerülő költségeket, amit úgy lehet, hogy pár órát pénzt gyüjtesz insták elött, mert előző nap pirosra törtek a cuccaid, főleg ha olyan mobot akartatok leölni, ami még nem nagyon megy a guildnek, de ma újrapróbáljátok :) Pénzfarmoláshoz meg nem biztos hogy alkalmas a jelenlegi karid, így kezdesz egy farmolós karit "építeni", amivel majd szerzel, csakhát egy +karit felvinni 60-ra nem kevés idő, insta idő alatt meg nem teheted, szóval még korábban kell elkezdeni játszani a következő naptól, hogy hamar felfejleszthesd....
Mókuskerék.

Szerkesztette: Melorin 2006. 10. 27. 15:09 -kor

[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#2449 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 15:26

Idézet: tasp - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 15:45

de, mikor behalok vesztek egy csomót !
azért kell több pénz, hogy minél többet vonjon le, mikor behalok  :Đ

Hát én elég ritkán halok meg, szóval nem sok pénzt vesztek. Ráadásul visszaviszel pár armourt és máris feltöltötted a bukszád :)

#2450 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 16:44

Idézet: Melorin - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 15:51

Hát, volt velem is úgy, hogy reggel 7-től éjfélig nyomtam  :Đ
De átlag 10 órát nyomtam naponta. :(

ez ismerős.

csak nálam nem wow-nak hívják, hanem munkahelynek :D
"i saw god on TV"

#2451 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 18:33

Idézet: pig - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 16:26

Hát én elég ritkán halok meg, szóval nem sok pénzt vesztek. Ráadásul visszaviszel pár armourt és máris feltöltötted a bukszád :)

haha tudom :D
de én még kezdő diablos vagyok, most tolom először nightmare-en pl :)

#2452 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 27. 22:35

Idézet: Melorin - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 13:53

Azon gondolkodok, hogy csinálok egy Auradint. Ezekből milyen fajták vannak, és mennyire költséges?

Nekem volt és az egyik legdrágább kari, és nem is túl jó ahhoz képest. Egy foh-er jobb duel kari szvsz.
Pvm-ben meg épphogy elmegy, normon nighton képernyőnyi ellenfelet ölsz le másodpercek alatt de hellen ez már nem igaz.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2453 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 00:05

Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 17:44

ez ismerős.

csak nálam nem wow-nak hívják, hanem munkahelynek :D

kis kínai farmerek is annak hívják  :o  :cool:

#2454 Felhasználó inaktív   Aruns 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 08:27

Tehát, visszatérve a régi nagy kedvencre, inkább 2*soj t ajánlok, élet szerintem vitára pakolt pontokból és az egyébb cuccok által adott life bonuszból, összejön annyi, amennyi pár pofonra elég, ha téged ütnek, már rég rossz.Mana pedig kell dögivel, mert a necrónak van az egyik legnagyszerűbb skillje, a CE, ezt kötelező maxolni, csontik legyártják az első hullákat, utána ce -vel tarolod a többit, sok ce egymás után pedig hamar elviszi az összes manád.

Köszi, ezen még gondolkodom. Jómagam ugyan nagyon szeretem a ce-t, de nem nyomom folyamatosan, csak nagy tömegben, mert kisebb népsűrűségnél a csontik és revivek maguk is gyorsan ölnek és ezért sok helyen szerintem egyszerűen nincs rá szükség.

#2455 Felhasználó inaktív   Aruns 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 08:28

Jah, azt elfelejtettem kérdezni: milyen cuccokat használsz a karidon és a mercen?

#2456 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 09:50

https://www.gamekapocs.hu/hir/5837/Utalas+a...resz+sztorijara

#2457 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 10:03

Idézet: tasp - Dátum: 2006. okt. 28., szombat - 10:50

Diablo3 topik

Más. Felmentem ma, hogy megnézzem lejárt-e valamelyik karim, erre 2 perc után C/I... faxa... :(

#2458 Felhasználó inaktív   litlejuice 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 28. 19:59

Idézet: pig - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 13:44

Az nem kétség de én semmi szir szart nem veszek fel csak unikot ,néha seteset de ha szar eldobom (az unikot is)

ja új képem van a szöveg nem látszik alatta egyébként HammerdinMarci-van odairva  :smoker:

#2459 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 13:04

lenne egy kérésem azokhoz akik szoktak d2jsp-n vásárolni.

mivel lassan egy hónapja futom a cow-runokat egy nyamvadék matriarchal bow-ért, kissé meguntam.
vásárolni szintén nem lehet, vagy legalább is nekem nem sikerült.
tehát ha valaki lát 4 lukas 3 skilles matriarchal bow-t (ed nem kell rá), megköszönném ha megvenné nekem.
természetesen az árát rúnában odaadom.
köszi előre is.
"i saw god on TV"

#2460 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 15:41

Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 14:04

lenne egy kérésem azokhoz akik szoktak d2jsp-n vásárolni.

mivel lassan egy hónapja futom a cow-runokat egy nyamvadék matriarchal bow-ért, kissé meguntam.
vásárolni szintén nem lehet, vagy legalább is nekem nem sikerült.
tehát ha valaki lát 4 lukas 3 skilles matriarchal bow-t (ed nem kell rá), megköszönném ha megvenné nekem.
természetesen az árát rúnában odaadom.
köszi előre is.

Ok, én meghirdettem.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.