Idézet: padawan - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 17:34
En nem verem a nyalam, mint irtam is. En igazabol leszarom h melyik a jobb
Ne érts félre, nem téged támadtalak csak eszembe juttattad ezt az értelmetlen "a PS3 szebb és gyorsabb" érvelést. Én a játék miatt vettem, ebben egyértelmuen az Xbox360 jeleskedik de ha netezés meg filmlejátszás is érdekelt volna akkor valószínuleg a PS3 mellett dontok. Bár én inkább a PC-n csinálom ezeket. Gondolom rengetegen vesznek csak a Blu-Ray miatt is PS3-at.
Abu, te honnan a francból tudsz ennyi mindent a vidkátyákról, konzolokról meg úgy mindenrol? Komolyan mondom, megijesztetsz
A szoftveres renderelés visszatérésérol pár hónapja olvastam, talán Mark Rein hozta fel a témát (Epic Games). Érdekes felállás bár jelenleg elképzelhetetlennek tartom hogy egy CPU megbírkózzon a megjelenítéssel is. Esetleg máshogy kellene osszeállítani az alaplapot/buszrendszereket stb. hogy konnyebb dolga legyen a CPU-nak sebességugyileg. Meg persze megnyomni a procit magokkal és kiosztani hogy melyik csoport mukodjon GPU-ként. Nem tudom.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")