Idézet: donphobos - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 8:12
Kíváncsian várom a képeket. Én is nagyon szeretek (nék) makrózni, de még nincs hozzá felszerelés. Azt tudom, hogy a titka a jó fényforrás, az állvány, sok türelem és némi fagyasztó spray. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy a sok kis izgő-mozgó rovar néhány percre nyugton maradjon és lehessen jól lerekeszelt képeket csinálni. Akkor nem lesz olyan, hogy a feje búbja éles csak. Elvileg olvadás után a rovarka megy is tovább, nem károsodik. Bár ilyenkor szerintem úgy fair, ha megvárja az ember és addig elhessegeti a ragadozókat…
Virág esetén nem kell fagyasztani, akkor csak a fénnyel bajlódik az ember
Kicsit feszegeti a téma kereteit, ezért inkább a másik témába írjál majd a tapasztalatokról. És persze ide várjuk a jó 1:1-es képeket!
Üdv!
Hamarosan rakok be a másik topic-ba 1:1-es 100%-os crop képet. Igy az első hétvége után
teljesen meg vagyok vele elégedve. Baromi éles rajza van. A fókuszálás gyorsasága is elfogadható
makró obi létére. Őszintén szólva virágokat bogarakat még nem nagyon fotóztam eddig, számomra inkább a szemfotók elkészitése volt a fő szempont hogy ezt az obit vegyem.
Ha jársz majd pesten és ráérek akkor nyugodtan kipróbálhatod.

Súgó
A téma zárva.