Idézet: zomgwtf - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 15:58
Amire viszont vártam a véleményeket, amikről szólnak a képek (elkapott pillanatok), azokról nem mondtál semmit.
Asszem kiszállok a képek feltöltéséből, már DP-n is megtettem.
nem egeszen ertem a megsertodest. semmi serto szandek nem volt abban, amit mondtam, sot a legnagyobb joindulattal tettem. igazan szomoru lennek, ha tenyleg az lenne a reakciod, hogy "kiszallsz"!
ami a technika-mondanivalo parost illeti: nincs mit tenni, a jo kep akkor lesz jo, ha mindketto eleg magas szinvonalat kepvisel! egyik a masik nelkul nem er semmit. (es ez pont ugyanigy igaz a masik oldalra is!) raadasul kicsit igazsagtalan is vagy, hiszen irtam, hogy: "a masodiknak jo a temaja". azaz a tartalom szempontjabol is ertekeltem. de meg egyszer: a jo technika kepes kiemelni a tartalmat, mig egy technikailag gyengebb kep ront azon!!
ertem, hogy a geped olyan, amilyen, de ezzel mindnyajan igy vagyunk. szerintem senki sem elegedett soha a felszerelesevel! viszont ha eleg turelmes es hajlando beletorodni abba, ami van, akkor kepes lehet megtanulni a sajat felszerelesenek hibait es elonyeit. gyorsan megneztem az FZ30-ast, amire panaszkodsz.. hat! most komolyan mondod Nekem, hogy 420mm/3.7-el ugyanugy eles marad a hatter? raadasul manualis fokusz allitasi lehetoseged van! es egy nagyon jo lencse is hozza. nem, sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy nem hibaztathatod igazan a gepet. es igen, sajnos sokkal tobb idot kell eltolteni, hogy egy jo kep szulethessen. a surgeto barat/baratno sajnos ebben nem segit. vagy egyutt erez Veled es a feladattal, es segit, vagy tenyleg rossz hatassal lesz a fotora. (es meg egy megjegyzes a szinekrol: korbe kell jarni a temat, sok oldalrol megkozeliteni, kivalasztani egy olyan helyszint/idopontot, amikor az eloter meg van vilagitva a hatter viszont nem.. szoval sok lehetoseg van arra, hogy az eloteret elkulonitse a hattertol az ember. tudatosan kell ezeket keresni!)
szoval sok sikert a tovabbi fotozashoz, a gepeden ne keseregj, ez pont jo ehhez! es lassunk meg fotokat, tudatosokat.

Súgó
A téma zárva.