HWSW Informatikai Kerekasztal: Digitális fényképezés IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digitális fényképezés IV. (≠ digitális fényképezőgépek topic)

#2381 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 27. 13:51

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 13:32

ezt a mondatodat kifejtened?

no nem azert, mert en ne rajonganek a filmes fotozasert (digitalist csak esemenyfozotasra veszek elo), csak hat a mai vilagban ez eleg vaskos velemeny. mondhatnad, hogy az nem ugyanaz, hiszen meglatszik! erre en azt mondanam, hogy a "valosagban" belenyulas is megtud latszani neha, es ezzel szemben a szamitogepen is lehet ugy belenyulni -- mar aki ert hozza --, hogy az jo legyen. (remlik meg a nagylatszog problema? :))

velemenyed egyebkent eleg vaskos, ami nem feltetlenul baj, de nem is biztos, hogy altalanos velemenyt tukroz. (peldakent hozhatnam fel a centralis kepszerkesztest: igen, minden tankonyv leirja, hogy kerulendo. megis sokszor pont az lesz a jo kep!!)  nem kene picit szubjektivebben?

Az a baj a digiretussal (főleg ha az nem retus, hanem már az, hogy valamit kimontírozunk, bemontírozunk), hogy elvész a fotó hitelessége.

Az, hogy beraksz a két sörösüveg helyére fotóboltban két csatos üveget, vagy akár két elemes vibrátort, vagy akármit, azt megcsinálhatod akármilyen állati ügyesen, hiteltelen lesz.

Nem kétlem, hogy meg tudod csinálni úgy, hogy a módosított képelemek minden tekintetben helyettesíthessék az eredetieket (gondolok itt olyasmikre, hogy a bevágott dolgok megvilágítása az utolsó "cseppig" ugyanolyan legyen, mint az eredeti helyé, az árnyékok ugyanolyanok legyen, egyformán telítettek, egyforma irányúak, hogy a színhőmérséklet azonos legyen, és még sorolhatnám azokat a dolgokat, amiken elcsúszhat a dolog), de nem lesz hiteles.

Nem az van a képen, ami ott volt.

Lehet, hogy a képet nézők 99%-a beveszi a kamut, de ha akár egyvalaki is kiszúrja, hogy Te ott mókoltál, nemcsak a kép, de Te is elveszíted a hitelességedet.
Lásd NatGeo - Magyar természetfotós, és a kitömött, vízbe lecsapó madár fotója...

Megoldás: Vagy legyél olyan tökös, hogy odamész a valóságban, és belenyúlsz a világba, megváltoztatod a világot magát, mielőtt megnyomod a gombot, vagy ne nyomd meg a gombot. (az nem megoldás, hogy megnyomom a gombot, és csinálok egy nem jó képet, gondolom ebben egyetértünk).

#2382 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 13:59

:respect:

1, Mint a visszakérdezésből sejthető volt nem tudok szűrőzni, ezért kérdeztem hogy tuti erre gondoltál-e, hisz 40ezres cuccom van összvissz...

2,Köszi, még nem volt időm/módom ff fényképezésbe belebonyolódni, ha vmerre ismersz jó leírást, megköszönném!

3,Jah, nem kötöszködtem, (csak 1 helyen) csak igyekeztem a félreértésekre is rávilágítani, meg jó pár dolgot más szemszögből nézel - ami nem baj, csak ezt jeleztem.

4,Deszkánál már csak utómunkálatok lehetne a képen, még van belőle színes is és kész. A gépen kívűl 2 álványom van, és ennyi az össz felszerelésem. Így megvilágítással is akadnak gondok... :(

5,Köszi, csigásat indítom akkor a leveles helyett, bal oldalon vágok belőle kicsit... Köszi a mozgásos instrukciókat.

6,Bikolpusztai naplementét átneveztem B.-i felhőkre, végülis jogos hogy nem pont naplemente... Viszont nevében hogy ilyen az nem zavar, aki pusztát keres, annak meg látszanak a ló/birkatartás nyomai - mert ugye ez nem alföld, itt olyan puszta nincs. De igyexem a nevekre is jobban figyelni, thx.
A felhők fogtak meg, illetve tetszett ez a táj is, így azért is csináltam HDR-es képet hogy az is látszódjon, nem csak a felhőkre koncentrált alulexpózott képet...
Érdekes, ez a kép nagyon megosztja a népeket. Ti, akik komolyabban foglalkoztok vele, jogosan hoztok fel hibákat, viszont sokaknak - mint nekem is - egy érzést ad vissza. Fű és szénaszag, modernkori/mai állattenyésztés az L200al, a parabolával, az öreg Transittal a strapára, a csend, a nyugalom, az hogy ha ott vagy megnyugszol, lelassulsz. És ott baromira jó elnézni mikor a naplemente fényei játszanak a felhőkkel. Igaz, úgy kell fotóznom (kéne) hogy ezt mások is érezzék - hát ez még így nem megy, de úgy veszem észre akik voltak arra vagy hasonló helyen azoknak tetszett, akik nem, azok nem érezték 'újra' azt a feelinget, nekik nem mondott sokat a kép, keresték a felhőt meg a többi táj/csendéletes képre nem való dolgokat a szemükkel és kész.

7,Azon a képen a holdat és felhőket fényképeztem több beállításból, az egyik beállításba belevettem a fákat is, nem a fa volt a téma... (reklám táblák megvilágítják és elég csúnya lett volna, háttérben utcavilágyítás, etc, a fa nem jó témának ott)

8, Fény a Duna felett - elötte sokkal több ég volt a képen, de azt mondtátok fölös, mert a színes felhőt nézzük, így levágtam... este abból is rakok fel ha eszembe lesz...

9, Thx, Napozó cseppes is benne volt a kosárban, akkor az is megy - polárszűrő lásd korábban...

10, Épp betonoztunk, a munka után csak a kép címe, 2 keverés között rohamtam fel a gépért meg az állványért, nem volt sok lehetőségem pakolni, csak láttam bele egy kis hangulatot, azért lőttem... De boros vagy hasonló üveggel ha lesz hangulatom/időm akkor megint megpróbálkozok már tudatosan - és jobban elpakolva a zavaró dolgokat onnan...

11, vissza 7hez, ugye csak 'díszítésnek' vettem bele őket mert tetszettek, nem foglalkoztam velük, de ha lesz időm megnézem tudom-e hangsúlyosabbá tenni őket.

Köszönöm a véleményezést!

Szerkesztette: MC Pite 2006. 06. 27. 14:08 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#2383 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 14:21

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 13:59

:Mint a visszakérdezésből sejthető volt nem tudok szűrőzni, ezért kérdeztem hogy tuti erre gondoltál-e
a kepszerkeszto programokkal is igen jol lehet utolag szurozni! mar beszeltunk a forumon a ff kepek es szurozesuk photoshoppal temarol, nezd at, hogy mit irtunk ott, es nezd meg a peldakepeket is.

Idézet

Érdekes, ez a kép nagyon megosztja a népeket. Ti, akik komolyabban foglalkoztok vele, jogosan hoztok fel hibákat, viszont sokaknak - mint nekem is - egy érzést ad vissza. Fű és szénaszag, modernkori/mai állattenyésztés az L200al, a parabolával, az öreg Transittal a strapára, a csend, a nyugalom, az hogy ha ott vagy megnyugszol, lelassulsz. És ott baromira jó elnézni mikor a naplemente fényei játszanak a felhőkkel. Igaz, úgy kell fotóznom (kéne) hogy ezt mások is érezzék - hát ez még így nem megy, de úgy veszem észre akik voltak arra vagy hasonló helyen azoknak tetszett, akik nem, azok nem érezték 'újra' azt a feelinget, nekik nem mondott sokat a kép, keresték a felhőt meg a többi táj/csendéletes képre nem való dolgokat a szemükkel és kész.
amit baromi nehez visszaadni az az "ottlet" feeling. Szamodra, aki ott voltal, a kep eleg a felidezeshez. de aki nem volt ott, annak ennel tobb kell. probalj esetleg valami extrem nagylatoszoget, jo kis eloter-hatter kompozicioval jatszani, hogy erdekes is legyen, meg feeling is legyen. egy-egy jo kepreszlet kiemelese (Te itt tobbet is felsoroltal, azokbol kene egyet kivalasztani!), esetleg egy sajatos helyi "arc" bevillantasa sokat segithet a hangulat megteremtesen. sajnos a szep felhohatter nem szolgal ilyentent, annal egzaktabbat kene keresni! :)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#2384 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:51

Tájképnek ez akkor több felhővel? (fény a duna felett majdnem eredetije, ezen csak kevés vágás van...)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Quickly választ pls, mert holnap reggel viszem is magammal őket és adom be... :respect:

Másik 2 kép:
(az ajánlott bal oldali vágással)
Kép

(Ala natúr, a 2 különböző zajszűrést nem volt időm egyesíteni, és asszem ma már a deszkásra sem lesz, de a héten megcsinálom!)
Kép
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#2385 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 21:02

Idézet: Targa - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 13:51

Az a baj a digiretussal (főleg ha az nem retus, hanem már az, hogy valamit kimontírozunk, bemontírozunk), hogy elvész a fotó hitelessége.

Idézet

Lásd NatGeo - Magyar természetfotós, és a kitömött, vízbe lecsapó madár fotója...
ellentmondast velek felfedezni a szavaidban! :) mint lathato nem a digitalis belenyulassal van a gond, hanem a belenyulassal mint olyannal. persze csak bizonyos esetekben: termeszetfotozas. ott se digitalisan, sem a termeszetben nem tisztesseges belenyulni.

de mashol?? miert baj, hogy belenyulok, ha attol el a kep? a fotomontazst sem vetjuk el a technikaja miatt, pedig ott sem azonos a megvilagitas, szinhomerseklet, stb, stb.. nem ezek a lenyegesek. persze ha zavaroak, akkor nem jok. de nem a valosag kontra digitalis belenyulas a hatar!

mas esetekben meg nem is tudsz meglenni digitalis belenyulas nelkul. vagy Te baltaval vagod ki az oda nem illo villanyoszlopot? :D

Idézet

(az nem megoldás, hogy megnyomom a gombot, és csinálok egy nem jó képet, gondolom ebben egyetértünk).
persze. a belenyulas nem az elrontott foto megmentesere kell, hogy gyogyir legyen. hanem a jo foto megjobba tetele vegett. de a technikaba szerintem nem kene beleszolni! eljen a fiatalsag es az uj technikak! :)
a forum ma:

#2386 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 23:10

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 21:02

ellentmondast velek felfedezni a szavaidban! :) mint lathato nem a digitalis belenyulassal van a gond, hanem a belenyulassal mint olyannal. persze csak bizonyos esetekben: termeszetfotozas. ott se digitalisan, sem a termeszetben nem tisztesseges belenyulni.

de mashol?? miert baj, hogy belenyulok, ha attol el a kep? a fotomontazst sem vetjuk el a technikaja miatt, pedig ott sem azonos a megvilagitas, szinhomerseklet, stb, stb.. nem ezek a lenyegesek. persze ha zavaroak, akkor nem jok. de nem a valosag kontra digitalis belenyulas a hatar!

mas esetekben meg nem is tudsz meglenni digitalis belenyulas nelkul. vagy Te baltaval vagod ki az oda nem illo villanyoszlopot? :D

persze. a belenyulas nem az elrontott foto megmentesere kell, hogy gyogyir legyen. hanem a jo foto megjobba tetele vegett. de a technikaba szerintem nem kene beleszolni! eljen a fiatalsag es az uj technikak! :)

Nincs benne ellentmondás, ugyanis a két mondat nem egymáshoz tartozik. A NatGeo-s fotópélda a hitelességről szól, ékes példájaként a hiteltelenségnek.

A fotómontázsos példával az a baj, hogy a fotómontázst nem is akarják eladni módosítatlan fotónak. A fotómontázs az fotómontázs. A fotó meg fotó. Két külön világegyetem. A fotót nem adjuk el montázsnak, a montázst pedig nem áruljuk úgy, hogy "ez bizony kérem így volt ott az optika előtt". Nem is az a célja.

Amint viszont montázsolsz, kivágsz, variálsz, és azt fotóként akarod eladni, az már nem hiteles.

Oda nem illő villanyoszlop: keresek más helyet, ahonnan megfotózom a dolgot úgy, hogy ne legyen benne az oszlop.

Ha semmi módon nem lehet megoldani, akkor úgy komponálom, hogy ne húzza a tekintetet.

#2387 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 07:19

azert tartozik oda, mert csak a termeszetfotonal igaz, hogy "ez biza kerem igy volt az optika elott" a kiindulasi kovetelmeny. mas esetben ez egyszeruen nem szukseges! amig kepkent mukodik, addig mindegy, hogy valaki kicserelte ott a sorosuveget vagy digitalisan nyult bele, vagy netan a ff laboralaskor takart ki valamit! mert a villanyoszlopot azt biza ugy kiszedem -- pedig nem vagyok egy PS varazslo -- hogy azt eszre nem veszed! akkor meg mi vele a gold? nem allitom en a fotommal, hogy nincs ott villanyoszlop. egyszeruen "nem beszelek" rola!

mert arra meg nem hoztal peldat, hogy elitelendo az utolagos, de nem elitelendo az elozetes belenyulas! (a NG eseten mindketto elitelendo, azt lattuk.) en nem tudok ilyen peldat talalni.

a maximum amit mondhatsz -- es ezt en is elfogadom --, hogy a legtobb esetben kevesbe zavaro az elozetes belenyulas, igy ha mar belenyulunk erre kell torekedni. de innentol mar izles kerdese: en peldaul soha nem nyulnek ugy bele egy kepbe, hogy kicsereljem a ket sorosuveget! (nalam itt a hitelesseg hatara. igaz a villanyoszlopot gond nelkul kiszednem.) mas meg akar digitalisan is megtenne. de ettol nem fogom ot elitelni.

Szerkesztette: bogdan 2006. 06. 28. 07:21 -kor

a forum ma:

#2388 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 07:54

Kérem uraim.

Ne az elméletről, az illemről vagy az íratlan szabályokról vitatkozzunk. Alkossunk. :) Marhára nem tud érdekelni hogy kinek ad keserű szájízt egy-egy utólag digitálisan módosított fotó, ha nekem tetszik. Ellenben az erről szóló vita esetleg a fotózástól veszi el az időt, energiát, vagy a kedvet az alkotótól.

Hogy valami képet is hozzátegyek:

Kép

#2389 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 06. 28. 08:03

Idézet: RiCS - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 8:54

[IMG]0020.jpg

Remekül elkapott kép, szépen megvannak a részletek az árnyékban, csak a szétrepülő vízcseppek hiányoznak. Talán kicsit nagyobb mélységélességgel a jobb könyöke sem kenődik el. Ja, és tudod, kinő a fejéből az oszlop.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2390 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 08:23

oszlop nem no ki, mert a melysegeletlenseg elmossa elegge. viszont felul biztos, hogy tul sok a hely. en vagnek belole. amugy tenyleg nagyon vidam! :)

az elmelet meg -- szerintem -- jol kiegesziti a gyakorlatot. nincs azzal baj, hogy az ember tudatosan is megvitatja a kerdeseket. nem?
a forum ma:

#2391 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 08:43

:cool:

#2392 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 09:49

Kép

Kép
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#2393 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 09:54

Idézet: RiCS - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 7:54

0020.jpg

Nagyon jó kép, a gyerekek hálás fotóalanyok.  :respect:
Felülről sok az üres hely, én vágnék, no meg tényleg kár az oszlopért.

#2394 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 09:56

az elsonel nagyon szep az eloter-hatter szinkontraszt! es az iv is gyonyoru! egyedul az zavar, hogy jobb oldalt el van vagva = a szar a kep oldalanak kozepebol jon ki (gyakran kellemesebb a sarok kozelebe rakni), es alatta meg egy level(?) a semmibol. ha egy kicsivel tobb van arrol az oldalrol nem lenne jobb?

amugy mi ez?
a forum ma:

#2395 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 10:01

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 9:56

az elsonel nagyon szep az eloter-hatter szinkontraszt! es az iv is gyonyoru! egyedul az zavar, hogy jobb oldalt el van vagva = a szar a kep oldalanak kozepebol jon ki (gyakran kellemesebb a sarok kozelebe rakni), es alatta meg egy level(?) a semmibol. ha egy kicsivel tobb van arrol az oldalrol nem lenne jobb?

amugy mi ez?

Kösz, érdekes, hogy pont ugyanazt emelted ki hátránynak, ami engem is zavar. Általában növénymakróknál nem tudok mit kezdeni a szárral  :think: , valahogyan el kell kezdődnie a képnek, ez van. Még körbejárom a dolgot.
Fogalmam sincsen mi ez, de szerintem valami elvadult gabonaféle, talán csenkesz, bicajút mellett nőtt, brutál ellenfényben készültek a képek.

#2396 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 10:15

Idézet: Targa - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 13:51

Volt ilyen? Dzsízász! Ezt nem is hallottam. melyik képről van szó?
Linket, plíz!

#2397 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 10:25

jo "elvagas" szokott lenni ha van az eloterben valami "maszat", ami a DOF miatt jo kis kodszeru, esetleg ha a tema fokuszban van, de a tobbi resz elmaszik belole. esetleg ha a szar a sarokhoz kozelit (de nem ott van).

Kép

Kép

Kép

itt a sajnalatos eset reszletes leirasa:
http://www.naturepho...home/index.html

:(
a forum ma:

#2398 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 11:01

Idézet: RiCS - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 8:54

Kérem uraim.

Ne az elméletről, az illemről vagy az íratlan szabályokról vitatkozzunk. Alkossunk. :) Marhára nem tud érdekelni hogy kinek ad keserű szájízt egy-egy utólag digitálisan módosított fotó, ha nekem tetszik. Ellenben az erről szóló vita esetleg a fotózástól veszi el az időt, energiát, vagy a kedvet az alkotótól.

Hogy valami képet is hozzátegyek:

...kisgyerek fotó...

A fotóetika nagyon is nem elhanyagolható témakör.

Képed:
Az arc nagyon jó, kifejező. A hibák: Felül túl sok tér, kár, hogy az oszlop a kislány fejéből nő ki, és levágtad a bal könyökét, és kár, hogy alig van szeme. Egy kis csillanás a szemen nagyon feldobná élettel, bár kétségtelen, hogy így sem élettelen a fotó.

Szerkesztette: Targa 2006. 06. 28. 11:02 -kor

#2399 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 11:02

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 10:25

jo "elvagas" szokott lenni ha van az eloterben valami "maszat", ami a DOF miatt jo kis kodszeru, esetleg ha a tema fokuszban van, de a tobbi resz elmaszik belole. esetleg ha a szar a sarokhoz kozelit (de nem ott van).

itt a sajnalatos eset reszletes leirasa:
http://www.naturepho...home/index.html

:(

Lekötelezett, Uram.
NatGeos ügy télleg durva.

#2400 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 12:32

Idézet: Targa - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 11:01

A fotóetika nagyon is nem elhanyagolható témakör.

Képed:
Az arc nagyon jó, kifejező. A hibák: Felül túl sok tér, kár, hogy az oszlop a kislány fejéből nő ki, és levágtad a bal könyökét, és kár, hogy alig van szeme. Egy kis csillanás a szemen nagyon feldobná élettel, bár kétségtelen, hogy így sem élettelen a fotó.

Nem is vitatom a fotós etika fontosságát, viszont két dolgot észrevételeznék: Ez a topik egy szabad szellemű beszélgetés, ahol az amatőr, fotózász kedvelő emberek baráti viszonyban egymás képeit értékelik és akárhogy is nézem mint ilyen nem feltétlen ildomos egy egész oldalt etikai témára szánni (fájlalom hogy hosszú hozzászólások múltak el szép képek nélkül  :cool: Tartalmas és szép/száraz tartalom aránya elérte a fájdalomküszöböt). Megrágtuk jól van, felejtsük el, és lássuk a képeket. Másrészt, az amatőr fotósok körében úgyhiszem, főleg a mai digitális világban nagy jelentősége van a különféle utómunkáknak. Ez egy másik műfaj mint az analóg fotózás, más lehetőséggekkel, amiket vétek lenne nem kihasználni ugyanakkor az előbb említett amatőr kategóriában nincs akkora súlya egy közepes montázsnak, vagy egyéb módosításnak mint pl egy NG címlapkép esetében ahol ez nemkívánatos.

Bár eléggé összecsaptam a választ bízom benne hogy a mondanivalója átment.  :cool:

Jó fényeket.

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.