HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X V.

#881 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 05. 18:18

Idézet: Xero - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 17:15

Speciel én legalitásba vonultam az illegalitás után. :)

Én eddig csak olyat láttam aki Mac -en warezmonkey lett, mert a.) senki nem akart full OS árat fizetni upgrade -ért illetve b.) sehol máshol nem kérnek el olyan sok pénzt annyi szarért mint a Mac shareware világban... :)

#882 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 18:20

Idézet: Xero - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 19:15

Speciel én legalitásba vonultam az illegalitás után. :)
Mac-en cuccaim 95%-a legális vagy free :)
Pc-mről ez nem mondható el :D
Engem speciel a mac változtatott meg. Nem akartam mindenféle tört progit felerőszakolni rá.

Ne haragudj, de szerintem ezzel egyedul vagy (ertsd ez biztosan nem altalanos).
De te magad is beismered, hogy csak a programjaid 95%-a legalis, a maradek 5% pedig nem free (ha jol ertem), tehat megis van ott nehany kalozprogram.

#883 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 18:24

Idézet: ion - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 17:16

ventata:
Az OSX86 pedig teljesen mas teszta. Igaz, hogy illegalisan kerult ki az internetre, de az nem arrol szol, hogy ingyen hasznalhatja barki, hanem egy kiserletrol: hogyan kepes futni a Mac OS olyan szamitogepen, ami nem az Apple-tol jon. Ezert az OSX86 kozosseg fogadatlan prokatorakent, kerlek, szallj le errol a temarol, es hagyd meg az oromet masoknak, hogy kiprobalhassak az OS X-t a sajat szamitogepukon, ahogy barmilyen mas opearcios rendszert. Az Apple feladata ezt megkerdojelezni, nem a tied.

Ne nekem magyarázkodj kispajtás. Én csak az olcsójánosságodon röhögök. Megmondtam már egy fél éve. Te sosem fogsz inteles macet venni (holott akkor ezt bizonygattad) mivel szarrágó vagy. Ugyanezért van az is , hogy sosem fogsz szoftvert vásárolni. Ha meg tudod szerezni akkor minek. Látod ez az óriási különbség kettőnk között. Én nem lopok. Ha kell valami, akkor MEGVESZEM még akkor is ha drága. Napközben inkább dolgozom és nem fikázok mindenféle fórumokon és sajnáltatom magam, hogy szegény csóró pc-s vagyok akinek nincs pénze sem normális hardverre, sem semmilyen szoftverre. Fikázni mindig fogod a macet, holott sosem volt egy sem a kezedben.  Sőt mont blanc tollad sem lesz sosem, pont ezért. De irigy mindig leszel.
De ez nem nekem fáj, hanem neked.
Vén Tata
(öreg vagyok én mán ehhez....bezzeg az én időmben!)

#884 Felhasználó inaktív   Flamaszter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 18:42

Eddig én is nagyon jól szórakoztam, de már fáj ez a sok hülyeség, személyeskedés és itélkezés mások felett!
Szánalmas!
Abba kellene hagyni!
Érdemileg itt nincs mit hozzászólni.

#885 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 18:44

Idézet: ventata - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 19:24

...

Neked segítségre van szükséged.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#886 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 18:45

Idézet: ventata - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 19:24

Ne nekem magyarázkodj kispajtás. Én csak az olcsójánosságodon röhögök. Megmondtam már egy fél éve. Te sosem fogsz inteles macet venni (holott akkor ezt bizonygattad) mivel szarrágó vagy. Ugyanezért van az is , hogy sosem fogsz szoftvert vásárolni. Ha meg tudod szerezni akkor minek. Látod ez az óriási különbség kettőnk között. Én nem lopok. Ha kell valami, akkor MEGVESZEM még akkor is ha drága. Napközben inkább dolgozom és nem fikázok mindenféle fórumokon és sajnáltatom magam, hogy szegény csóró pc-s vagyok akinek nincs pénze sem normális hardverre, sem semmilyen szoftverre. Fikázni mindig fogod a macet, holott sosem volt egy sem a kezedben.  Sőt mont blanc tollad sem lesz sosem, pont ezért. De irigy mindig leszel.

Kicsit elvetetted a sulykot ezzel a szovegeddel.
1. Nem magyarazkodtam, hanem higgadtan megkertelek, hogy ne frocsogj, de ugy latszik, nem szorult beled annyi jomodor sem, hogy uriember modjara valaszolj (ezert kezd beigazolodni a feltevesem, hogy te egyaltalan nem vagy "ventata", hanem csak egy kis taknyos, akinek a szulei mindent megvesznek, es itt a forumon ossze-vissza hazudozik a munkarol). Tudok valakit, aki segitene veled megetetni a jomodor-kozpontodat, ha mar nem is hasznalod, ugy hivjak, hogy Hannibal Lecter.
2. Nem tudom, mibol gondolod, hogy nem fogok inteles macet venni, amikor nem allitottam ilyet. Ha akarom, fogok, ez az en maganugyem. De ha ennyire a sziveden viseled ezt, akkor megnyugtatlak, hogy egy jobb tipusra varok, mert nekem a 15,4 nem megfelelo, kisebbet szeretnek.
3. Nekem kell rohognom azon, hogy te mersz masokat szarragonak nevezni, holott te magad vagy a szarragas mintapeldaja, hiszen lenezel mindent, ami nem uti meg nalad a mercet.
4. Az 1. pontban leirt velemenyemet ezutan fenntartom, ha te buntetlenul allitod rolam, hogy szarrago, tolvaj vagyok es sosem hasznaltam macintosht. Ezek kozul egyik sem igaz.
Orulok, hogy te ilyen mintapolgarnak tartod magad, aki minden szabalyt betart. Gondolom, meg olyanert is fizetnel, amiert hulyeseg fizetni. Ha bevezetnek a levegoadot, akkor csondben turned es fizetnel.
5. Szerencsere nem fikazol es sajnaltatod magad - gyakran, sok embert boldogga tennel, ha nem jonnel ide tobbet.
6. Ha fikaztam is a mac-et, azt epito jelleggel tettem es pontosan azert, mert van tapasztalatom veluk kapcsolatban, es mert nekem fontos letisztazni ezeket a dolgokat, hogy ne erjen felkeszuletlenul, ha lesz egy a birtokomban, ezert tesztelem a Windows Pista-t is, mert szeretnem, ha nem lenne egy hulladek. Inkabb az Apple-t, mint ceget szoktam fikazni, nem a macintosh gepeket, de fel vagy mentve, mert tulsagosan ritkan jarsz ide, nem vagy semmilyen kozosseg tagja, csak a sajat penztarcade. Egyetlen baratod a fejsze, a montblanc toll es a macintoshod. Es ha majd egyszer felnott leszel, akkor te fogsz irigykedni masokra, hogy nincsenek igazi barataid, meg egy szaros internetes kozossegnek sem vagy a tagja. De sebaj, akkor is ott lesz a montblanc tollad meg a macintoshod, es majd jokat beszelgetsz veluk. Azok legalabb nem rohognek ki.

Szerkesztette: ion 2006. 05. 05. 18:48 -kor

#887 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 18:52

Idézet: ion - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 19:20

Ne haragudj, de szerintem ezzel egyedul vagy (ertsd ez biztosan nem altalanos).
De te magad is beismered, hogy csak a programjaid 95%-a legalis, a maradek 5% pedig nem free (ha jol ertem), tehat megis van ott nehany kalozprogram.

Ebben igazad van de a main cuccok mind mind legálisak.. Adobe termékek Apple termékek mind legálisak.
Abból amiket nap mint nap használok 1 cucc illegális de dolgozom az ügyön hogy kiváltsam vagy megvegyem (dreamweaver 8).
De ahoz képest hogy a campus-ig a PC-men még a win is illegális volt ez elég nagy ugrás. Én büszke vagyok rá hogy a kis szemem fénye túlnyomó részt legális cuccok-al megy. :)

#888 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 18:58

Idézet: ventata - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 18:24

Hát öreg ez már egészen :lol:

Én tudok jópár embert aki szívesen venne bármilyen számítógépet csakhát nincs rá pénze. Mert nem mindenki dolgozhat olyan frankó helyen mint te. Ezért nem kéne lenézni senkit. Lehet, aki napközben offol az pl éjjel dolgozik.

Ezt már tényleg be kéne fejezni. Örülj neki, hogy ilyen jól megy a sorod. Jön még kutyára teherautó.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#889 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:00

Idézet: Xero - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 19:52

Ebben igazad van de a main cuccok mind mind legálisak.. Adobe termékek Apple termékek mind legálisak.
Abból amiket nap mint nap használok 1 cucc illegális de dolgozom az ügyön hogy kiváltsam vagy megvegyem (dreamweaver 8).
De ahoz képest hogy a campus-ig a PC-men még a win is illegális volt ez elég nagy ugrás. Én büszke vagyok rá hogy a kis szemem fénye túlnyomó részt legális cuccok-al megy. :)

Egyebkent is baromsag ez az egesz. A warez alapvetoen jo dolog. Azert talaltak ki, mert voltak olyan programok, amiknek nem volt probaverzioja.
Viszont teny, hogy manapsag ez mar kevesbe mervado, mert a cegek rajottek, hogy a probaverzionak nagyon nagy reklamerteke van.
En szivem szerint, ha tehetnem, ravennem oket, hogy lepjenek tovabb, es a legjobb konstrukciot alkalmazzak: otthoni hasznalatra ingyenes. Nekem ez a legszimpatikusabb. Minden szoftvert nem lehet megvenni, es bar vannak butitott verziok, peldaul Photoshop Elements, stb, de a lelkes profizmusba hajlo amatoroknek, akik nem keresnek penzt a szoftver hasznalataval, rohadt jo dolog. Persze ez nem minden programra igaz, van aminek igenis a home userek szegmenseben fontos piaci erteke van.

#890 Felhasználó inaktív   oriastion 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:09

Idézet: ventata - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 18:04

Kiscsillag, én eszközökről beszéltem. (devices, bár gondolom nem beszélsz angolul - ez eszközöket jelent) Értsd  videokártya, hangkártya, hálókártya stb. EZEK NEM INTEL CUCCOK. Ehhez kell driver - mint minden máshoz. Tudom, mivel életedben nem volt előtted mac, főleg nem inteles mac, így nem tudod, hogy bizony a bootcamp (ez az a szoftver ami lehetővé teszi  az olyan alacsonyan képzett felhasználóknak is mint te, hogy pikk-pakk vindózt installáljanak egy inteles macre), nos ez a bootcamp nem csak particionál, hanem ír egy driver cd-t is, ami azoknak az (hardver)eszközönek (device) a driverjeit tartalmazza XP-hez, amik a MacBookPro-ban vannak. Nos ezeket a drivereket bizonby az Apple írta. Szar ügy.
Látom pc-hez is akkora überkirály ász vagy mint machez.

úúúúú de ütős ez az Apple píár......wooow..már alig bírom.

hatte egy marha nagy lol ember vagy bazmeg :D :lol: :nevet

elobb arrol papolsz hogy "semmi koze a driverekhez a gep sebeseggenek,mi?!" aztan most meg hangkartyarol meg hasonlokrol papolsz! mi koze van ezeknek a rendszer sebessegehez? :think:

#891 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:17

Menjetek szépen mind sört inni. Ja és ventata 2 körből kimarad :D
Kellemes hétvégét mindenkinek! ;)
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#892 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:22

Idézet: oriastion - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 20:09

hatte egy marha nagy lol ember vagy bazmeg :D :lol: :nevet

elobb arrol papolsz hogy "semmi koze a driverekhez a gep sebeseggenek,mi?!" aztan most meg hangkartyarol meg hasonlokrol papolsz! mi koze van ezeknek a rendszer sebessegehez? :think:

Azért a driverek nagyban befolyásolják a rendszer össz sebességét de no offense. Ezért meg marhára megérte reggelni. :)

#893 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:23

Idézet: hybris - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 20:17

Menjetek szépen mind sört inni. Ja és ventata 2 körből kimarad :D
Kellemes hétvégét mindenkinek! ;)

Ehh tegnap már űgy beboroztam fél éjszaka ki is esett (éljen a Miskolci Egyetemi Napok :) )
De nem baj holnap este foly. köv. :D

#894 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:37

Idézet: ion - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 17:45

Kicsit elvetetted a sulykot ezzel a szovegeddel.
1. Nem magyarazkodtam, hanem higgadtan megkertelek, hogy ne frocsogj, de ugy latszik, nem szorult beled annyi jomodor sem, hogy uriember modjara valaszolj (ezert kezd beigazolodni a feltevesem, hogy te egyaltalan nem vagy "ventata", hanem csak egy kis taknyos, akinek a szulei mindent megvesznek, es itt a forumon ossze-vissza hazudozik a munkarol). Tudok valakit, aki segitene veled megetetni a jomodor-kozpontodat, ha mar nem is hasznalod, ugy hivjak, hogy Hannibal Lecter.
2. Nem tudom, mibol gondolod, hogy nem fogok inteles macet venni, amikor nem allitottam ilyet. Ha akarom, fogok, ez az en maganugyem. De ha ennyire a sziveden viseled ezt, akkor megnyugtatlak, hogy egy jobb tipusra varok, mert nekem a 15,4 nem megfelelo, kisebbet szeretnek.
3. Nekem kell rohognom azon, hogy te mersz masokat szarragonak nevezni, holott te magad vagy a szarragas mintapeldaja, hiszen lenezel mindent, ami nem uti meg nalad a mercet.
4. Az 1. pontban leirt velemenyemet ezutan fenntartom, ha te buntetlenul allitod rolam, hogy szarrago, tolvaj vagyok es sosem hasznaltam macintosht. Ezek kozul egyik sem igaz.
Orulok, hogy te ilyen mintapolgarnak tartod magad, aki minden szabalyt betart. Gondolom, meg olyanert is fizetnel, amiert hulyeseg fizetni. Ha bevezetnek a levegoadot, akkor csondben turned es fizetnel.
5. Szerencsere nem fikazol es sajnaltatod magad - gyakran, sok embert boldogga tennel, ha nem jonnel ide tobbet.
6. Ha fikaztam is a mac-et, azt epito jelleggel tettem es pontosan azert, mert van tapasztalatom veluk kapcsolatban, es mert nekem fontos letisztazni ezeket a dolgokat, hogy ne erjen felkeszuletlenul, ha lesz egy a birtokomban, ezert tesztelem a Windows Pista-t is, mert szeretnem, ha nem lenne egy hulladek. Inkabb az Apple-t, mint ceget szoktam fikazni, nem a macintosh gepeket, de fel vagy mentve, mert tulsagosan ritkan jarsz ide, nem vagy semmilyen kozosseg tagja, csak a sajat penztarcade. Egyetlen baratod a fejsze, a montblanc toll es a macintoshod. Es ha majd egyszer felnott leszel, akkor te fogsz irigykedni masokra, hogy nincsenek igazi barataid, meg egy szaros internetes kozossegnek sem vagy a tagja. De sebaj, akkor is ott lesz a montblanc tollad meg a macintoshod, es majd jokat beszelgetsz veluk. Azok legalabb nem rohognek ki.

Ettől a megható szövegtől még maradsz ami voltál. Egy kis irigy szarrágó. De még a szarrágó szó jelentésével sem vagy tisztában. (ezt egyébként már tavaly szeptember környékén is elmagyaráztam neked, de úgy tűnik azóta sem sikerült egy értelmező szótárt beszerezned)

Idézet

..A warez alapvetoen jo dolog...

Látod, ez vagy te.

A többi IQhuszárnak meg  üzenem érdemes lenne először értelmezni az elolvasottakat és utána reagálni, mert különben hasonlóan lyukra futhatnak mint oriastionkollega, aki csak ezért a kissé félresikerült beszólásért regisztráltatta magát.

Idézet

hatte egy marha nagy lol ember vagy bazmeg   :nevet

elobb arrol papolsz hogy "semmi koze a driverekhez a gep sebeseggenek,mi?!" aztan most meg hangkartyarol meg hasonlokrol papolsz! mi koze van ezeknek a rendszer sebessegehez?

Ja és mégvalami: Tanulni, tanulni, tanulni és ha nem megy valami akkor kérdezni, kérdezni, kérdezni. Abból nem lehet baj. De az itt megjelent félművelt hozzászólásokkal csak égetitek magatokat.

ps: dolgozni sem árt néha, azzal pénzt lehet keresni és nem lesztek "rászorulva" a warezolásra, sőt még azt a csúnya mac-et is megvehetitek.

Na jó hétvégét warezmonkey-k!

Szerkesztette: ventata 2006. 05. 05. 19:38 -kor

Vén Tata

#895 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:40

Idézet: Xero - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 20:22

Azért a driverek nagyban befolyásolják a rendszer össz sebességét de no offense.

Es az apple jobb winxp drivert ir az eszkozokhoz mint a gyarto... azaz mint az intel meg az ATI. Ne komolytalankodjunk mar.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#896 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 19:43

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 20:40

Es az apple jobb winxp drivert ir az eszkozokhoz mint a gyarto... azaz mint az intel meg az ATI. Ne komolytalankodjunk mar.

Samott

Nem komolytalankodunk pusztán a tesztekből ez látszik. Bár nekem édes mind1, hogy 1-2 %-al gyorsabb vagy lasabb-e. :)

#897 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:06

Te jo eg, ventata, vegyel vissza egy kicsit. Nem akarok tul nagy traumat okozni, de az Apple egy kanyi drivert sem ir a dragalatos Mac-edhez, remelem, azert nem hajszol ez a teny ongyilkossagba. :D

Ugyanazt az Intel chipkeszlet-meghajtot, ATI drivert hasznalja, egyedul a bios-ok (a bootcamp bios-emulacioja) es a speci device id-k miatt kell rajtuk modositani. :D

Ugye nem haragszol, mert ezeket az apro TENYEKET megosztom veled, s nem orditod le a fejemet. :D

:lol:

Remelem lesz ennel magasabb roptu is a tarsalgas ebben a temaban, mert kar lenne, ha meg lejjebb sullyednenk.. :D

Krinyo

PS: a szemelyeskedo hangnembol is vegyunk vissza, mert lassan moderalni kell mar...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#898 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:16

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 21:06

...
PS: a szemelyeskedo hangnembol is vegyunk vissza, mert lassan moderalni kell mar...

Ez már nekem is eszembe jutott. A vitapartner ilyen stílusú minősítése nem jellemző ezen a fórumon, eddigi észrevételeim szerint. Talán T2K nyomta ezt a stílust amit ventata, de az ő mondandójának a szakmai része helytálló volt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#899 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:18

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 19:06

Te jo eg, ventata, vegyel vissza egy kicsit. Nem akarok tul nagy traumat okozni, de az Apple egy kanyi drivert sem ir a dragalatos Mac-edhez, remelem, azert nem hajszol ez a teny ongyilkossagba. :D

Ugyanazt az Intel chipkeszlet-meghajtot, ATI drivert hasznalja, egyedul a bios-ok (a bootcamp bios-emulacioja) es a speci device id-k miatt kell rajtuk modositani. :D

Ugye nem haragszol, mert ezeket az apro TENYEKET megosztom veled, s nem orditod le a fejemet. :D

:lol:

Remelem lesz ennel magasabb roptu is a tarsalgas ebben a temaban, mert kar lenne, ha meg lejjebb sullyednenk.. :D

Krinyo

Nyilván a beépített iSight-nak is van megfelelő XP-s drivere már alapból és azt sem az Apple írta, sőt a touchpad, a keyboard - aminek egy csomó speciális funkciója is van azonkívül, hogy keyboard - a digitális kimenettel rendelkező hangkártya drivere is mind mind MS fejlesztés, sőőőt vagy nem is, free opensource kódként fent volt már valahol a neten és az Apple csak összegyűjtötte és belerakta a bootcamp-ba ugye? Sőt az ati videokártya firmware-je is ugyanaz mint bármelyik pc-s notebooké ugye? Az olyan különbségekről mint a BIOS és az EFI már nem is beszélnék, mert úgy sem érted miről van szó. (annyit megsúgok, hogy a pc-s driverek igencsak függnek tőlük)

Te "számítástechnikai szakújságíró" vagy ugye? Legalább tájékozódj egy kicsit mielőtt leírsz valamit. A bootcamp-es drivereket bizony az Apple írta.

Ennyit a TÉNYEKről.
Vén Tata

#900 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 20:26

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 20:06

sokunkat boldoggá tennél vele :)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.