Idézet: ventata - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 19:24
Ne nekem magyarázkodj kispajtás. Én csak az olcsójánosságodon röhögök. Megmondtam már egy fél éve. Te sosem fogsz inteles macet venni (holott akkor ezt bizonygattad) mivel szarrágó vagy. Ugyanezért van az is , hogy sosem fogsz szoftvert vásárolni. Ha meg tudod szerezni akkor minek. Látod ez az óriási különbség kettőnk között. Én nem lopok. Ha kell valami, akkor MEGVESZEM még akkor is ha drága. Napközben inkább dolgozom és nem fikázok mindenféle fórumokon és sajnáltatom magam, hogy szegény csóró pc-s vagyok akinek nincs pénze sem normális hardverre, sem semmilyen szoftverre. Fikázni mindig fogod a macet, holott sosem volt egy sem a kezedben. Sőt mont blanc tollad sem lesz sosem, pont ezért. De irigy mindig leszel.
De ez nem nekem fáj, hanem neked.
Kicsit elvetetted a sulykot ezzel a szovegeddel.
1. Nem magyarazkodtam, hanem higgadtan megkertelek, hogy ne frocsogj, de ugy latszik, nem szorult beled annyi jomodor sem, hogy uriember modjara valaszolj (ezert kezd beigazolodni a feltevesem, hogy te egyaltalan nem vagy "ventata", hanem csak egy kis taknyos, akinek a szulei mindent megvesznek, es itt a forumon ossze-vissza hazudozik a munkarol). Tudok valakit, aki segitene veled megetetni a jomodor-kozpontodat, ha mar nem is hasznalod, ugy hivjak, hogy Hannibal Lecter.
2. Nem tudom, mibol gondolod, hogy nem fogok inteles macet venni, amikor nem allitottam ilyet. Ha akarom, fogok, ez az en maganugyem. De ha ennyire a sziveden viseled ezt, akkor megnyugtatlak, hogy egy jobb tipusra varok, mert nekem a 15,4 nem megfelelo, kisebbet szeretnek.
3. Nekem kell rohognom azon, hogy te mersz masokat szarragonak nevezni, holott te magad vagy a szarragas mintapeldaja, hiszen lenezel mindent, ami nem uti meg nalad a mercet.
4. Az 1. pontban leirt velemenyemet ezutan fenntartom, ha te buntetlenul allitod rolam, hogy szarrago, tolvaj vagyok es sosem hasznaltam macintosht. Ezek kozul egyik sem igaz.
Orulok, hogy te ilyen mintapolgarnak tartod magad, aki minden szabalyt betart. Gondolom, meg olyanert is fizetnel, amiert hulyeseg fizetni. Ha bevezetnek a levegoadot, akkor csondben turned es fizetnel.
5. Szerencsere nem fikazol es sajnaltatod magad - gyakran, sok embert boldogga tennel, ha nem jonnel ide tobbet.
6. Ha fikaztam is a mac-et, azt epito jelleggel tettem es pontosan azert, mert van tapasztalatom veluk kapcsolatban, es mert nekem fontos letisztazni ezeket a dolgokat, hogy ne erjen felkeszuletlenul, ha lesz egy a birtokomban, ezert tesztelem a Windows Pista-t is, mert szeretnem, ha nem lenne egy hulladek. Inkabb az Apple-t, mint ceget szoktam fikazni, nem a macintosh gepeket, de fel vagy mentve, mert tulsagosan ritkan jarsz ide, nem vagy semmilyen kozosseg tagja, csak a sajat penztarcade. Egyetlen baratod a fejsze, a montblanc toll es a macintoshod. Es ha majd egyszer felnott leszel, akkor te fogsz irigykedni masokra, hogy nincsenek igazi barataid, meg egy szaros internetes kozossegnek sem vagy a tagja. De sebaj, akkor is ott lesz a montblanc tollad meg a macintoshod, es majd jokat beszelgetsz veluk. Azok legalabb nem rohognek ki.
Szerkesztette: ion 2006. 05. 05. 18:48 -kor