Idézet: Netmaster - Dátum: 2006. máj. 28., vasárnap - 19:18
Köszönöm. Konkrétan milyen okosságot osztottam, amihez évtizedes munkakereső tapasztalat kellett volna? Hogy mi lenne a korrekt eljárás?
Olvasd vissza miket írtál, és számodra is világos lesz, nem véletlen, hogy még a "baromság" szó is elhangzott a témában írt okosságoddal kapcsolatban (igaz nem az én tollamból

).
Az csak hab a tortán, hogy ennek ellenére te naivozol le másokat.
Idézet
Te is jól tudod, hogy adott esetben az is előfordulhat, hogy lehetetlen bizonyítani a faji megkülönböztetést, akár a szemedbe is mondhatja az interjúztató, ha későb hivatalosan azzal utasítanak vissza, hogy XY (reális, vagy annak tűnő) ok miatt nem vagy alkalmas. Jelen esetben úgy tűnik, nem ez történt. Mint már leírtam, a Tescónak kellett volna bizonyítania, hogy nem alkalmazott hátrányos megkülönböztetést, amire az nem volt képes.
Azért nem volt képes, mert
nem lehet bizonyítani, ezt magyarázza neked debaj is és én is.
Egyszerűen képtelenség.
(Na pl. itt is látszik, hogy nem vagy képben, hogyan is zajlik a munkaerőpiacon az álláskeresés kálváriája).
Idézet
Igazából nem értem, miért fáj mindenkinek annyira ez az eset. Tényleg van annak is esélye, hogy csak a jogszabályokat használta ki az illető, akkor meg csókolom, örüljön a Tesco háromszázezer forintjának, nem fogja megoldani vele egy életre a munkaundorát. Én meg nem tudom mondani, mi történt konkrétan.
Egy szó: precedens.
Ezt látva - meg vagyok győződve róla - nem egy és nem két esetben fogják ezt az esetet kihasználni, akár rosszindulatúan is.
Feltételezem, neked sem esne jól, ha megkapsz egy állást, és azzal tesz alád az, akit nem vettek fel, hogy perli a céget, merthogy őt hátrányos megkülönböztetés érte ilyen-olyan ok alapján. (Hát még ha fel is kell venni az illetőt, helyetted.)
Idézet
Ilyen helyen nem is akarnék dolgozni. :Đ
Ja. Szerencsére esély sincs rá, mert ha felvesznek, akkor úgyis jelentkeznek, ha meg nem, és erről nem értesítenek, eső után köpönyeg. :Đ
Szerkesztette: Etele 2006. 05. 28. 19:35 -kor