Idézet: Sniper - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 15:26
Parkolas kozben tonkretetel ellen csak a garazs ved... az meg nem realis, mert ha lenne ravalo akkor sem kapnek a kornyeken, mert mindre varnak ezren hatha valamelyiket megvehetik... ilyen alapon meg sosem legyen autom
Ha sk torom, az ellen meg max a rutin vedene, de az sem mindig... ez ellen meg az ved, hogy igyekszem kerulni a bonya helyzeteket/forgalmas belvarost, amig meg nem szokom az autot (szerintem max ezer km) ... aztan meg lesz ami lesz, ha torom torom leszarom :Đ de azt azert ketlem, hogy kizarolag oriasi rutinnal es pilota hajlamokkal lehet "eletbenmaradni" a belvarosban

no meg nem arrol van szo hogy bena luzer vagyok es nem tudok vezetni, a korulmenyekhez kepest "jol" vezetek szerintem, mar csak tenyeleg az a rutin hianyzik, amit csak soktizezer utan lehet megszerezni... de szvsz enelkul is el lehet boldogulni pesten, aztan meg majd bepotolom...
Jo utak ellen meg megint nem ved semmi... ennyi erovel megintcsak ne uljon autoba az ember

Én is tavaly kezdtem el vezetni és nem kell rocket scientistnek lenni ahhoz, hogy rájöjjön az ember, a rutin azért szükséges, hogy a más baromságát kivédje. Ezt addig nem hittem el, amíg nem jöttek keresztbe a csont pirosból, miközben én zöldnél kanyarodtam. Átlag 20 jobbkezesből 1 nem ismeri a végtagjait, az emberek pikk-pakk megállnak a szélső sávban, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Arról nem is beszélve, hogy per pillanat nem nagyon vállalnám a felelősséget egy mezitlábas jogsival egy komolyabb értékű autóért. Bőven elég, ha egy barom belédjön és a zsírúj verda az amúgy is drasztikus écs-n túl még jobban amorziálódik. 50-60ezres rutinnal meg lehet röhögve kivéded, mert már hátulról kiszúrod azt a faszt, amelyik cikázik, bevág, index nélkül ökörködik, magyarul mindent csinál ami a legtávolabb esik a kultúrált vezetéstől és te még naívan hiszel a bizalmi elvben.
Ugyan könnyen beszélek, mert van garázs, de biztosan nem tárolnék egy 4millás kocsit az utcán. Gondolom casco azért van rajta. Anélkül mondjuk már erősen az orosz rulett kategória.
Legalább az első pár évben bérelnék valami udvari beállót vagy bármit. Totál elég egy sárgairígy szomszéd és a lakáskulcsa, egy költöző szomszéd teherautója, stb.