HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali dvd felvevő - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali dvd felvevő Milyet érdemes, tesztek esetleg? Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 09. 06:49

Idézet: Gurgula - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 23:12

Egyébként én is azért mellőzném a külön divx játszót, mert akkor állandóan össz-vissza kéne dugdosni a vezetékeket, ami azért kellemetlen. Meg ugye minek adjak ki plussz 10000 ft-t ha nem muszáj.  Jó lenne mindent egyben tudni.

Viszont azt is számításba kell venni, hogy a felvevők lejátszásra használata ugyanúgy amortizálja a készüléket mint az írás (mint ahogy azt a PC esetében is javasolt azaz a PC-s író mellé javasolt olvasót is tenni ha sok olvasási művelet van).

Idézet

mert akkor állandóan össz-vissza kéne dugdosni a vezetékeket

Ezzel nem értek egyet. Ha az összeállításnál tudatosan törekszel arra, hogy mindent mindennel összeköss akkor soha nem kell semmit se dugdosnod több készülék esetén se. pld. az én összeállításomban van a TV ami egy 29" Sony Wega, Sony DVD lejátszó,  Pioneer DVR-520 felvevő, Grundig videomagnó, Philips házimozi erősítő valamint mivel videós utómunkával is foglalkozom ezért ide van bekötve a PC-ben lévő editor kártya kimenete és bemenete is (videó, audio). Ennél az összeállításnál semmit se kell dugdosni mivel minden mindennel össze van kötve. A TV-n 3db SCART van melyre 1. SCART-on RGB-n csatlakozik a Sony lejátszó, 2. SCART-on RGB-n a Pioneer felvevő, 3. SCART-on Composite-on a Philips házimozi erősítő (az erősítőbe van bekötve a Grundig videomagnó és a PC-s editor kártyának a kimenete /az editor kártya bemenete a TV 3. SCART-jára van rákötve mert ez a csatlakozó a TV menüjéből állítható azaz megadható, hogy ennél a SCART-nál a kimenet melyik bemenethez legyen hozzárendelve/).

Szerkesztette: wpepi 2006. 05. 09. 06:52 -kor

#142 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 06:56

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 7:49

Ezzel nem értek egyet. Ha az összeállításnál tudatosan törekszel arra, hogy mindent mindennel összeköss akkor soha nem kell semmit se dugdosnod több készülék esetén se. pld. az én összeállításomban van a TV ami egy 29" Sony Wega, Sony DVD lejátszó,  Pioneer DVR-520 felvevő, Grundig videomagnó, Philips házimozi erősítő valamint mivel videós utómunkával is foglalkozom ezért ide van bekötve a PC-ben lévő editor kártya kimenete és bemenete is (videó, audio). Ennél az összeállításnál semmit se kell dugdosni mivel minden mindennel össze van kötve. A TV-n 3db SCART van melyre 1. SCART-on RGB-n csatlakozik a Sony lejátszó, 2. SCART-on RGB-n a Pioneer felvevő, 3. SCART-on Composite-on a Philips házimozi erősítő (az erősítőbe van bekötve a Grundig videomagnó és a PC-s editor kártyának a kimenete /az editor kártya bemenete a TV 3. SCART-jára van rákötve mert ez a csatlakozó a TV menüjéből állítható azaz megadható, hogy ennél a SCART-nál a kimenet melyik bemenethez legyen hozzárendelve/).

Nem minden tévén van 2-3 scart bemenet, ezt ne feledd. Abban viszont igazad van, hogy némi plusz kábellel (scart elosztóval vagy átkapcsolóval) megoldható, nekem is így van, én sem vagyok a kényszeres öszvérmegoldások, a "svájcibicska" típusú "mindenre jó egy kicsit, de semmire sem jó igazán" eszközök híve. Ezért van DiVX/DVD lejátszásra külön egy Yamaha S557, felvételre pedig egy LG 7500 (illetve nemsokára egy Pioneer DVR-440  :lollypop: )
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#143 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 09:11

Nekünk 2 tv-nk van, 1-1 scarttal. Csak az antenna van átvezetve a másik szobába, szét kéne bontani a lakást megint ha egy scartot is át akarnánk vinni. Tehá csak úgy lehet megoladni a helyzetet, ha bemegy a komponens kimenet a videóba, majd az ő antennajele megy át a másik tv-hez. Nem tudom a síma lejátszóknál hogy van ez.
A másik az hogy fillérekért valószínűleg olyan lejátszót kap az ember fia, aminek a minőségével kapcsolatban nekem is kifogásaim lehetnének. Legalábbis hangban. De az is lehet hogy egy divx-nél is.

A lejátszás egyébként- ha a készülék nem olyan hülye hogy teljes sebességgel pörgeti folyamatosan a korongot- nem hinném hogy annyira igénybe venné, sokkal inkább az esetleges nagy sebességű írás-olvasás, amit meg nem lehet kikerülni.
Ilyen szempontból jók a panasonic-ok, mert ott be lehet állítani hogy a gyorsmásolást esetleg ne max sebességgel végezze.
Hány fordulat/perc az alap dvd-lejátszás?

Ha már az élettartam szóba került: Szerintem ezekneknél a 7200-as hűtésmentes vinyó adja be a kulcsot, már ha használva  van napont 1-2-szer.

:burr:
Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#144 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 10:05

Idézet: Gurgula - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 10:11

Nekünk 2 tv-nk van, 1-1 scarttal. Csak az antenna van átvezetve a másik szobába, szét kéne bontani a lakást megint ha egy scartot is át akarnánk vinni. Tehá csak úgy lehet megoladni a helyzetet, ha bemegy a komponens kimenet a videóba, majd az ő antennajele megy át a másik tv-hez. Nem tudom a síma lejátszóknál hogy van ez.
A másik az hogy fillérekért valószínűleg olyan lejátszót kap az ember fia, aminek a minőségével kapcsolatban nekem is kifogásaim lehetnének. Legalábbis hangban. De az is lehet hogy egy divx-nél is.

A lejátszás egyébként- ha a készülék nem olyan hülye hogy teljes sebességgel pörgeti folyamatosan a korongot- nem hinném hogy annyira igénybe venné, sokkal inkább az esetleges nagy sebességű írás-olvasás, amit meg nem lehet kikerülni.
Ilyen szempontból jók a panasonic-ok, mert ott be lehet állítani hogy a gyorsmásolást esetleg ne max sebességgel végezze.
Hány fordulat/perc az alap dvd-lejátszás?

Ha már az élettartam szóba került: Szerintem ezekneknél a 7200-as hűtésmentes vinyó adja be a kulcsot, már ha használva  van napont 1-2-szer.

:burr:

A videomagnón keresztüli átvezetéssel több gond lesz. Az egyik a gyári DVD-k macrovision másolásvédelme mivel ha videomagnón keresztül vezetsz macrovision eljárással megbolondított jelet akkor a kép élvezhetetlen lesz (a fényerő ütemesen villog ill. túl gyenge vagy éppenséggel túl nagy lesz). A másik és egyben legfontosabb, hogy a videomagnón keresztül főleg ha a továbbvezetésre a videomagnó modulátora által előállított RF jelet használod igencsak rossz minőségű képet fogsz kapni. Arról nem is beszélve, hogy nem "komponens" hanem Composite jelről beszélünk akkor ha videomagnóban szeretnéd bekötni. A Composite meg DVD-zés szempontjából nem igazán szerencsés. DVD-zésnél inkább S-VIDEO ill. ha van lehetőség rá akkor RGB ill. komponens bekötést javasolt használni. Mindenképpen ajánlatos megnézni a TV-k leírását, hogy a SCART-on tudnak e RGB-t  fogadni mert ha igen akkor látványosabban jobb képet fogsz kapni mint a mezei composite-on.
Ha meg két külön szobában lévő TV-ről van szó akkor meg ne RF átvezetést használj mert az (főleg abban az UHF tartományban ahol a videomagnók modulátora dolgozik) igencsak zajos, interferenciával, rosszabb esetben a szomszédos csatorna áthallásával tűzdelt képet eredményez. Erre inkább rádiós azaz 2.4GHz tartományban működő A/V átjátszót iktass be (a komolyabbak még a távirnya jeleit is átviszik). A közvetlen SCART-SCART összekötés sem lenne ideális mivel nagyobb távolságra külön erősítés nélkül még a legprofibb 75 ohm-os coax sem ad zavarmentes képet.

Idézet

Legalábbis hangban. De az is lehet hogy egy divx-nél is.

Ahhoz, hogy kiváló hangot kapj eleve a készülékek optikai ill S/PDIF kimenetét kell használni és jó minőségű házimozi erősítővel összekötni. Az erősítőre meg szintén minőségi szatellit sugárzókat és szükség esetén sub ládát kell akasztani.
A DIVX-nél meg szerintem tök mindegy mert abból jót nem igazán lehet kihozni  :D

Idézet

A lejátszás egyébként- ha a készülék nem olyan hülye.....

A felvevők lézere és a mechanika is amortizálódik lejátszás közben.  (pld. PC-be is ajánlott DVD-ROM -ot rakni ha sok PC-s DVD nézés ill. rippelés van)

Szerkesztette: wpepi 2006. 05. 09. 10:18 -kor

#145 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 11:25

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 7:56

(illetve nemsokára egy Pioneer DVR-440  :lollypop: )

Én most olvastam a DVR-540/440 kezelési kézikönyvét és az alábbit találtam benne:

"Recording discs and formats
DVD-R/RW: VR mode and Video mode
DVD+R/+RW: +VR mode
DVD-RAM: VR mode
DVD-R DL: VR mode and Video mode
DVD+R DL: +VR mode
"

Ebből az derül ki, hogy +R/RW és +R DL lemezre nem lehet hagyományos DVD-VIDEO módban írni csak VR módban.  :reklamacio:

Szóval nesze neked + kompatibilitás 

Szerkesztette: wpepi 2006. 05. 09. 11:28 -kor

#146 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 11:35

Ahoj.

Kicsit sok a félreértés, félreolvasás.
Az angol használatit lelehet tölteni a PIO support oldaláról le is töltöttem, de jó lenne kinyomtatva lefüzve. Jobban csipem a nyomtatott anyagot. A magyar pedig jó lenne pdf-ben. (A Basys forditatta le ezért nem elérhetö sajna)
Az fw. frissités jó dolog szükség van rá. Persze nem lesz divx képes fw. az 530-ra, de ne is legyen arra ott van a nem túl olcsó de annál remekebb Philips720SA-m. De azért elvárnám, hogy pár hibajavitást, pár uj features-t adjon a PIO. A Philips-et ezért tisztelem mivel a Philips iróm használatiában fel is hivták a figyelmet az fw. frissités szükségességére. Igaz a Philips tele volt hibákkal a PIO pedig majdnem tökéletes.
Azért nem 100% a Pio, mert azért pár hiányosságra rájöttem amit jó lenne kijavitani.

A scart hiányáról fentebb irtam, hogy a PIO képes átereszteni magán a "jeleket" igy spórolható 1 scart.
Pedig már szétkaptam a 29"-os Sony Wega-mat ;)  , hogy az elölapi rejtett csatikat hogyan tudom hátra vezetni, de ugy néz ki nincs rá szükség, mert a hátsó 2 scart már foglalt.

Üdv.

#147 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 11:54

Idézet: pet - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 12:35

Az angol használatit lelehet tölteni a PIO support oldaláról le is töltöttem, de jó lenne kinyomtatva lefüzve. Jobban csipem a nyomtatott anyagot.

És ebben mi akadályoz meg? Kinyomtatod, lefűzöd  :D

Idézet

A scart hiányáról fentebb irtam, hogy a PIO képes átereszteni magán a "jeleket" igy spórolható 1 scart.
Pedig már szétkaptam a 29"-os Sony Wega-mat ;)  , hogy az elölapi rejtett csatikat hogyan tudom hátra vezetni, de ugy néz ki nincs rá szükség, mert a hátsó 2 scart már foglalt.

Nem igazán értelek  :think:  A user manual-ban ez szépen le van írva.
Vásárlás előtt ill. után de még a beüzemelés előtt nem olvastad el a készülék kezelési leírását? De amikor beállítottad a készüléket akkor sem tűnt fel ez a funkció?

Power Save

Mode 1
Only signals arriving at the antenna input are passed through to the antenna output when the recorder is in standby.

Mode 2
No input signals are passed through to the outputs when the recorder is in standby.

Off •
When the recorder is in standby, all signals arriving at the SCART and antenna inputs are passed along to the outputs.

.......

AV. Link

This Recorder Only •

Signals received through the AV input when the recorder is in standby are not passed through to the AV output.

Pass Through

Signals received when in standby are passed though to the output for connected devices. (Note that during EPG data download, the EPG data is not passed through.)

When set to Pass Through , make sure to set Power Save (page 100) to Off .

Szerkesztette: wpepi 2006. 05. 09. 11:59 -kor

#148 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 20:36

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 10:54

És ebben mi akadályoz meg? Kinyomtatod, lefűzöd  :D

Nem igazán értelek  :think:  A user manual-ban ez szépen le van írva.
Vásárlás előtt ill. után de még a beüzemelés előtt nem olvastad el a készülék kezelési leírását? De amikor beállítottad a készüléket akkor sem tűnt fel ez a funkció?

Power Save

Mode 1
Only signals arriving at the antenna input are passed through to the antenna output when the recorder is in standby.

Mode 2
No input signals are passed through to the outputs when the recorder is in standby.

Off •
When the recorder is in standby, all signals arriving at the SCART and antenna inputs are passed along to the outputs.

.......

AV. Link

This Recorder Only •

Signals received through the AV input when the recorder is in standby are not passed through to the AV output.

Pass Through

Signals received when in standby are passed though to the output for connected devices. (Note that during EPG data download, the EPG data is not passed through.)

When set to Pass Through , make sure to set Power Save (page 100) to Off .

Most direkt kötekedsz?  :mad:

1. Jó lett volna, ha adnak angolt és nem a környezö országok nyelveivel szórnak meg. A kinyomtatás meg eleve nem olcsó mulatság, mert kb. 150 oldal lenne.

2. Dehogy olvastam el, alig vártam, hogy bekapcsoljam és szörfözzek a menüben.
Az olvasást késöbbre hagytam és mivel nem kellett eddig ez a funkció nem is hiányzott de amint rájöttem, hogy kell beugrott, hogy tud vmi ilyesmit a PIO és láss csodát használati nélkül is be tudtam állitani.  ;)

Üdv.

#149 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 22:15

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 11:05

A videomagnón keresztüli átvezetéssel több gond lesz. Az egyik a gyári DVD-k macrovision másolásvédelme mivel ha videomagnón keresztül vezetsz macrovision eljárással megbolondított jelet akkor a kép élvezhetetlen lesz (a fényerő ütemesen villog ill. túl gyenge vagy éppenséggel túl nagy lesz). A másik és egyben legfontosabb, hogy a videomagnón keresztül főleg ha a továbbvezetésre a videomagnó modulátora által előállított RF jelet használod igencsak rossz minőségű képet fogsz kapni. Arról nem is beszélve, hogy nem "komponens" hanem Composite jelről beszélünk akkor ha videomagnóban szeretnéd bekötni. A Composite meg DVD-zés szempontjából nem igazán szerencsés. DVD-zésnél inkább S-VIDEO ill. ha van lehetőség rá akkor RGB ill. komponens bekötést javasolt használni. Mindenképpen ajánlatos megnézni a TV-k leírását, hogy a SCART-on tudnak e RGB-t  fogadni mert ha igen akkor látványosabban jobb képet fogsz kapni mint a mezei composite-on.
Ha meg két külön szobában lévő TV-ről van szó akkor meg ne RF átvezetést használj mert az (főleg abban az UHF tartományban ahol a videomagnók modulátora dolgozik) igencsak zajos, interferenciával, rosszabb esetben a szomszédos csatorna áthallásával tűzdelt képet eredményez. Erre inkább rádiós azaz 2.4GHz tartományban működő A/V átjátszót iktass be (a komolyabbak még a távirnya jeleit is átviszik). A közvetlen SCART-SCART összekötés sem lenne ideális mivel nagyobb távolságra külön erősítés nélkül még a legprofibb 75 ohm-os coax sem ad zavarmentes képet.

Ahhoz, hogy kiváló hangot kapj eleve a készülékek optikai ill S/PDIF kimenetét kell használni és jó minőségű házimozi erősítővel összekötni. Az erősítőre meg szintén minőségi szatellit sugárzókat és szükség esetén sub ládát kell akasztani.
A DIVX-nél meg szerintem tök mindegy mert abból jót nem igazán lehet kihozni  :D

A felvevők lézere és a mechanika is amortizálódik lejátszás közben.  (pld. PC-be is ajánlott DVD-ROM -ot rakni ha sok PC-s DVD nézés ill. rippelés van)

A másik szobában nem baj ha nem olyan szuper a kép, a lényeg hogy nézhető legyen. A mákróvizsön-t még nem próbáltam a videón át. ajd meglátjuk. Max nem lehet dvd-zni a másik szobában.  :Đ  Valószínű hogy most nem fgunk ezért átjátszót venni.

Persze tisztában vagyok vele, hogy a jó hangminőség érdekében a profi cuccok beszerzésén kívül még ráadásul ki kéne magam zárni a szobából, hogy ne zavarjam az akusztikai összképet, de azért én nem vagyok ennyire igényes. Viszont azt nem szeretném, ha sercegne, sípolna az egész, meg hasonlók. (Nem tudom mit tudnak ezek az olcsóbb lejátszók)
A jó hangminőség persze nem a divx nézésnél fontos. :)

Persze hogy használódik a lézer, meg a mechanika is, de szerintem ilyen körülmények között(hűtésmentes vinyó) biztos hogy nem ezek fogják először megadni magukat.
Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#150 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 23:18

Idézet: pet - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 21:36

Most direkt kötekedsz?  :mad:

1. Jó lett volna, ha adnak angolt és nem a környezö országok nyelveivel szórnak meg. A kinyomtatás meg eleve nem olcsó mulatság, mert kb. 150 oldal lenne.

2. Dehogy olvastam el, alig vártam, hogy bekapcsoljam és szörfözzek a menüben.
Az olvasást késöbbre hagytam és mivel nem kellett eddig ez a funkció nem is hiányzott de amint rájöttem, hogy kell beugrott, hogy tud vmi ilyesmit a PIO és láss csodát használati nélkül is be tudtam állitani.  ;)

Üdv.

Hol vetted, hogy nem adtak hozzá angol nyelvűt? EU-s forgalomban minden Pioneer típushoz adnak angolt is (gyárilag benne van a dobozban). A magyar az már más tészta függetlenül attól, hogy itthon kötelező. Eddig még nem találkoztam hazánkban olyan nyugat Európában gyártott szórakoztatóelektronikai termékkel ahol ne lett volna angol nyomtatott leírás a készülékhez. Az originál csomagolást előtted bontotta fel a kereskedő? Azt amit a Pioneer európai oldalán letölthetsz a cég be is teszi nyomtatott formában a készülék mellé.

#151 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 23:22

Idézet: Gurgula - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 23:15

Viszont azt nem szeretném, ha sercegne, sípolna az egész, meg hasonlók. (Nem tudom mit tudnak ezek az olcsóbb lejátszók)

Sercegni, sípolni egyik olcsó készülék se fog.

#152 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 23:46

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 22:18

Hol vetted, hogy nem adtak hozzá angol nyelvűt? EU-s forgalomban minden Pioneer típushoz adnak angolt is (gyárilag benne van a dobozban). A magyar az már más tészta függetlenül attól, hogy itthon kötelező. Eddig még nem találkoztam hazánkban olyan nyugat Európában gyártott szórakoztatóelektronikai termékkel ahol ne lett volna angol nyomtatott leírás a készülékhez. Az originál csomagolást előtted bontotta fel a kereskedő? Azt amit a Pioneer európai oldalán letölthetsz a cég be is teszi nyomtatott formában a készülék mellé.

Hidd már el, hogy nem kaptam angol leirást!
Médiában vettem, Basys-es a gép.
A doboz ki volt nyitva a gari papir miatt, de belül volt 5db. könyvecske egybecsomagolva(befóliázva) ami sértetlen volt. Én nyitottam ki.

Üdv.

#153 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 23:47

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 22:22

Sercegni, sípolni egyik olcsó készülék se fog.

Az én DVDR3300 Philipsem sercegett mint az állat. Ezért tudtam visszacseréltetni szerencsére.

Üdv.

#154 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 00:48

Idézet: pet - Dátum: 2006. máj. 10., szerda - 0:46

Hidd már el, hogy nem kaptam angol leirást!
Médiában vettem, Basys-es a gép.
A doboz ki volt nyitva a gari papir miatt, de belül volt 5db. könyvecske egybecsomagolva(befóliázva) ami sértetlen volt. Én nyitottam ki.

Üdv.

Elhiszem. Csak csodálkozom mert az enyémhez is volt 5db befóliázva (francia, német, spanyol, holland, olasz) és 1db angol külön. Igaz az originál dobozt előttem nyitották ki és így lett gariztatva (a kereskedő még ki is csomagolta, hogy ellenőrizzük, hogy minden tartozék meg van e).

Szerk:
Szerintem kifogtál egy tipikusan a keleti blokknak exportált készüléket. Ezekhez nem szoktak adni nyugat európai nyelveket tartalmazó kezelési leírásokat. De az is lehet, hogy a nyitott dobozból egyszerűen kikapták a különálló angol doksit. (anno mikor az MM-ben Sony DVD lejátszót vettem igencsak le kellett pakolnom a dobozokat mert a felső pár dobozról már letépték a fóliában a dobozra ragasztott vaskos magyar kezelésit)

Szerkesztette: wpepi 2006. 05. 10. 00:57 -kor

#155 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 04:37

A tegnap a Basysban vásárolt 440-eshez adnak egy Basys által készített, fénymásolással soxorosított, műanyag dossziéba lefűzött komplett magyar nyelvű használati utasítást (néhány félrefordítással ;) ). A dobzoba még nem néztem bele, majd csak ma este, gondolom van benne angol is.
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#156 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 07:58

Nekem is basys -os, es nincs sem angol sem magyar, elottem nyitottak ki origi doboz volt...
(madj dobok egy telefont, mert en is papiron szeretem olvasgatni, foleg mellekhelysegben :D)

#157 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 08:31

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. máj. 10., szerda - 8:58

Nekem is basys -os, es nincs sem angol sem magyar, elottem nyitottak ki origi doboz volt...

Ez mellé adták, nem a dobozban volt benne. Gondolom ezért nem került át hozzád.

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. máj. 10., szerda - 8:58

(madj dobok egy telefont, mert en is papiron szeretem olvasgatni, foleg mellekhelysegben :D)

Na ez nálam tegnap megvolt  :Đ

#158 Felhasználó inaktív   Tangerine 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 09:58

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 23:18

Az én íróm ugyan nem Pio, hanem JVC. A neten vettem (Nomatica) Franciaországból küldték originál bontatlan dobozban volt. _Csak_ francia nyelvű manuál volt benne, a készülék menüje is franciára volt állítva (alig tudtam angora tenni  :D) A vincsijén pedig volt egy 5-10 perces demo/reklám (nem tudom, hogy ez minden HD-s kütyüre jellemző, de eléggé gyári demónak tűnt) mondanom sem kell, hogy ez is franciául szólt.
Szerencsére a neten volt angol manuál is, az meg nekem elegendő.
Amúgy maga a kütyü "Made in Germany" legalábbis a hátutján ez van.
A tökéletes világban... elkapják a spammereket, és közös cellába zárják azokkal a férfiakkal, akik megnagyobbítatták a péniszüket, Viagrát szednek, és új kapcsolatokra vágynak.

#159 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 10:14

Idézet: Tangerine - Dátum: 2006. máj. 10., szerda - 10:58

Az én íróm ugyan nem Pio, hanem JVC. A neten vettem (Nomatica) Franciaországból küldték originál bontatlan dobozban volt. _Csak_ francia nyelvű manuál volt benne, a készülék menüje is franciára volt állítva (alig tudtam angora tenni  :D) A vincsijén pedig volt egy 5-10 perces demo/reklám (nem tudom, hogy ez minden HD-s kütyüre jellemző, de eléggé gyári demónak tűnt) mondanom sem kell, hogy ez is franciául szólt.
Szerencsére a neten volt angol manuál is, az meg nekem elegendő.
Amúgy maga a kütyü "Made in Germany" legalábbis a hátutján ez van.

Vannak esetek mikor a menü nyelvezete már gyárilag be van lőve a forgalmazó ország nyelvére.
Egyébként én még eddig csak üres merevlemezekkel találkoztam.

#160 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 13:23

Hát megvett ük ezt  dvr-440-es csodát, és ért egy kis meglepetés az eszközzel kapcsolatban. Hiába állítom be hogy 4:3 arányban játssza la a filmet, mindíg szélesvásznúra áll át. És a használatiban is írja, hogy bizony némely lemez felülírahtja a beállítást.
Tehát van egy nem túl nagy tv-nk, amin a kiváló minőségű dvd mozi akkora méretben jelenik meg, hogy csak távcsővel látjuk...  :reklamacio:
Lehet hogy visszaviszem, mert ez egy óriási hülyeség, és nem fogunk most ezért egy szélesvásznú tv-t venni.

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.