Idézet: Tommaso - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 22:27
Ezt a guide+/easy timer dolgot kifejtenéd egy kicsit bővebben?
Az elektronikus műsorújság (Guide+), hasonlóan a VPS-hez Magyarországon nem elérhető szolgáltatás. A Pio-knál az 530/630-tól kezdve (ez kb. egy évet jelent) megjelent a hagyományos felvételi programozás (Timer)
helyett 
a Guide+-on keresztüli hájtek programozás, ami igen jó, ha ott használják, ahol működik, de nálunk persze nem. Marad az, hogy a Guide+ menüben több szinten végigbotladozva, sokkal nyakatekertebben tudsz programozni, mint a hagyományossal. Ha a hagyományosnál bele akarsz avatkozni (pl. menet közben derül ki, hogy sokat késett a kezdés és rá akarsz etetni plusz x időt a leállítási programidőpontra), azt három-négy gombnyomással megteheted, a Guide+-nál ez is komplikáltabb. Mindezt én egy barátom 530-ával tapasztaltam, lehet, hogy ha elmerülnék jobban abban a gépben, talán kevésbé tűnne komplikáltnak. Guide+-tól független programozási módszer, ami mindegyiknél van, az "Easy Timer, ami az 520/720-nál direkt gombbal előhívható, az 530-tól - úgy tudom - csak menüből, ez egyenként kérdezi a paramétereket, amiket beetethetsz, időpontok negyedórás ugrásokban. Ez nekem kevésbé "easy", mint a hagyományos, nem beszélve arról, hogy ha akarod látni az összes programozást, a táblázatot a hagyományossal felszerelteknél egy gomb megnyomásával a képernyőre rakhatod, a Gude+-nál menüpontokon kell keresztülsántikálni, ill. nincs percre pontos programozás.
Ha kicsit zagyva voltam, nézd el. Nem vagyok szakember, csak használom.