Hali!
Ido kozben beleptem en is a Pioneer taborba, igy megprobalom beidezni, egy szomszedos forumba beirt (eddigi) velemenyemet...
Idézet: Vertigo
Pioneer 440H
Ittveddmeg, br101k, 3ev basys gari...
Leiras nem az igazi hozza, leven francia, spanyol, holland, belga, nemet egyikeben sem vagyok penge... Legalabb egy angol jol jott volna, de azert most mar szepen veszi minden hetkoznap a bundy -t, meg a southpark -ot, mp3 -bol is felramoltam mar nehanyat (habar amiota normalisabb hangrendszrem van kezdek leszokni ezekrol), most archival 1-2 audio cd -t (ezt sajna eddig meg csak realtime sikerult), hogy ne kelljen mindig beteszegetni, dvd archivalast vinyora meg nem probaltam, de gondolom gyarival nem is menne a macrovision miatt...
DVD videot mar probaltam DVD-R -rol es DVD+RW -rol is, mindkettorol megette, az LG +RW -s felveteleit is szepen jatssza...
DivX -eket meg csak DVD-R es DVD-RW -rol tudtam megetetni vele, DVD+RW -n levo divx -et nem ette...
Mp3 -at, csak is CD -rol eszi (R/RW), DVD lemezrol nem eszi...
DivX -ek nagyreszet lejatssza, feliratoknal eddig az srt -k szepen mennek, viszont elobb esgy sub -os anyagnal nem tette ki a feliratot... DivX szintjen a DR7500 -as szebb kepet produkalt (PC -rol is szebb), az RH7500 viszont rosszabbat, DVD -k nagyon szepek...
Osszessegeben eddig nem bantam meg, foleg hogy ma vettem CD-RW, meg DVD-RW lemezt, igy a PC, es a pio kozott megoldodott az adatatvitel...
DVD+R/RW -re elvileg tud felvenni, legalabb is mintha lattam volna kulon + -os inicializalast a disc menuben...
Amugy egesz furge kis szerkezet, az elozo LG -khez kepest villam, joval halkabb is mint a vinyos LG volt (RH7500), mondjuk van egy eleg mely, de halk hangja a vinyonak, amit a korulette levo asztal eppen elegge felerosit, igy azert eszrevenni, ha megy (habar reggel amikor azt a 3 betus vacakolast csinalta kikapcsolva akkor nem tunt fel... majd mindjart kiveszem az iranyitoszamot ne kapcsolgassa be magat feleslegesen), illetve ha kikerul az asztalbol, szerintem fain lesz ez a kis moraj is...
Kovetkezo idezet, meg az elso benyomas volt, tudom idorendben pont forditva lenne logikus, de itt volt 1-2 olyan aggodalom ami a fentebbi idezetben mar megoldodott
Idézet: Vertigo
Egy LG dr7500, es egy RH7500 utan orommel tapasztaltam, hogy 16:9 -es TV -n, 16:9 -es divx, 16:9 -ben jelenik meg, igy nem kell zoomolgatni, hogy ne legyenek torzak a szereplok, amde kicsuszik a felirat a kepbol, hanem szepen, torzitatlan figurak maszkalnak a kepernyon, es a felirat is szepen a helyen van, habar ez lehetne nagyobb...
Tunerje szep kepet ad, szebbet valamivel mint az LG -k (van egy rakas funkcio amit meg nem allitgattam), XP modban majdnem ugyan olyan a felvett anyag, mint a lejatszott (mondjuk ezt a dr7500 mar SP -ben, hozta, viszont az rh7500 messze nem)
Komponensen kotottem ossze, egy lg rz37lz55 lcd tv -vel, progressziv pasztazast ha a dvd -n beallitom fakobb es mosottabb lesz a kep, igy interlace -en hagytam (ugy tunik a tv -ben levo faroudja szebben teszi a dolgat).
DVD lejatszas szep (rh7500 ebben joval gyengebb volt).
Divx lejatszasra amit eddig probaltam megevett majdnem mindent (HD avi kifogott rajta biggrin.gif), de amit beletettem azt lejatszotta eddig, igaz 4 -bol 2 -t hibasan (1 -ik szaggatott, masik meg kockahaboru volt), de ugyb tunik azert hasznalhato lesz ez a divx -es resz, feliratok szepen megjelentek (csak picit picik).
Viszont a mediumokkal picit gondban vagyok, ugyan is divx -et nem is lattaq dvd+rw -n, mp3 -at meg sem dvd+rw -n, sem dvd-r -en, cd-r -en visoznt igen.
Ma hazafele veszek egy dvd-rw -t, hatha arrol lejatssza a divx -eket (esetleg tapasztalat, tanacs? nem szeretnek minden divx -et 1x irhato minuszosra irni)...
Illetve amit beolvasott DVD-R avi -kkal (melyeket lejatszott), nem tudja HDD -re masolni, nem el az opcio ennel, mig audioCD -nel, mp3 -as CD -nel el (gondolom DVD videonal is, ha nincs macro)...
Szoval tetszik a cucc, de picit hadilabon allok, hogy etessem meg gazdasagosan, szivesen nezett divx -es sorozataimmal, esetleg mp3 zeneimmel a keszuleket, annelkul hogy mindent CD -kre kelljen irnom... (valamilyen ujrairhato DVD -t szeretnek megetetni vele, amirol legalabb lejatssza a dolgokat, ha felmasolni is tudja az csak plusz jo...)
Szerkesztette: Vertigo 2006. 04. 28. 11:06 -kor