HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW F1 bajnokság - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW F1 bajnokság 2006-os bajnoki szezon

#161 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:48

Idézet: Atti - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 14:25

Ha gondolod elküldhetem a kormányra vonatkozó beállításaim

Megnézném. :)

#162 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:50

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 14:46

Most meg nem mondom neked, de nem az alapot...annak idejen, amikor a HF1l ligahoz csatlakoztam, akkor allitottam rajta, s a 2004-es es 2005-os modban mar sokkal tobb mindent lehet allitani. Amikor egyszer ujratelepitettem a jatekot, s egy uj profilet hoztam letre, vettem eszre, hogy teljesen maskepp iranyithato a kocsi...osszehasonlitottam a regi profile-val, s teljesen mas ertekek voltak beallitva. Tehat egyaltalan nem mind1, hogy mit hasznalsz...eleg az, ha Piski nem az alapbeallitast hasznalja, ti pedig megint mast...mar mas idoeredmenyek szulethetnek. Ami kapasbol eszembe jut az a speed sensitivity....az nalam ha jol emlekszem vagy 50, vagy 75%-ra van teve...ha jol tudom, akkor alapbol 0%-on van.

A 2005 modban a legállatabb a kocsi hangja cockpit, vagy tvcam nézetben... :up: Jujj, még ha rágondolok, akkor is a hideg futkos a hátamon. :)

#163 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:53

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 14:48

Megnézném. :)

Akkor felrakom majd ide a fórumra
WoT nick: Atti77

#164 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:58

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 14:46

...Tehat egyaltalan nem mind1, hogy mit hasznalsz...

ez tudom, csak azt nem, hogy miket "szokás" állítgatni.
én magam pedig sajnos nem tudok N paraméterből permutált félelmetes mennyiségű beállítást próbálgatni millió körön keresztül. ezért gondoltam, hogy inkább rákérdezek komplett, valaki által már régóta használt/bevált beállításokra.

kormány elfordulási szöget mivel lehet limitálni? mintha a profilerben nem láttam volna ilyet.
külső progit milyet használsz, használtok? van vmi 10000 paraméteres dxtweak nevű is emlékeim szerint

Szerkesztette: vipisrac 2006. 03. 08. 15:00 -kor

#165 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 15:23

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 14:58

ez tudom, csak azt nem, hogy miket "szokás" állítgatni.
én magam pedig sajnos nem tudok N paraméterből permutált félelmetes mennyiségű beállítást próbálgatni millió körön keresztül. ezért gondoltam, hogy inkább rákérdezek komplett, valaki által már régóta használt/bevált beállításokra.

kormány elfordulási szöget mivel lehet limitálni? mintha a profilerben nem láttam volna ilyet.
külső progit milyet használsz, használtok? van vmi 10000 paraméteres dxtweak nevű is emlékeim szerint

dxtweaker-t akkor hasznaltam, amikor az elozo Logitech FFB kormanyomon a fek allandoan fogott egy kicsit...csodalkoztam is, hogy a tobbiek miert mennek 10-15km/h-val gyorsabban, na meg, hogy neha ment 350-nel, a kov. korben meg csak 338-340-nel :D

A profile beallitashoz nem kell evekig probalgatni...valassz ki egy default setupot mondjuk, s azt probalgasd, hogy mi mit allit...en pl. a kormany holtjatekanal 3-4%-ot beallitottam, pedig Mozso azt ajanlotta, hogy ne hagyjak semmit...legyen 0%...nekem az nem jott be. Megmondom oszinten, en magam sem probalgatom, mivel nagyon "bonyolult" lett...anno a 2003-ban meg sokkal kevesebb beallitas volt, akkor megcsinaltam magamnak, s azota is azt hasznalom. Aztan amikor meglattam a 2004-es modban levot....inkabb ugy dontottem, hogy semmit nem allitok :D de azt tudom, hogy nekem a default nagyon rossz.

#166 Felhasználó inaktív   Snekov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 15:34

Hát ha tuttam vóna, hogy ez ilyen bonyolút akkor nem kezdek bele he! :D

#167 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 15:36

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 15:23

dxtweaker-t akkor hasznaltam, amikor az elozo Logitech FFB kormanyomon a fek allandoan fogott egy kicsit...csodalkoztam is, hogy a tobbiek miert mennek 10-15km/h-val gyorsabban, na meg, hogy neha ment 350-nel, a kov. korben meg csak 338-340-nel :D

ez ismerős :)

Idézet

A profile beallitashoz nem kell evekig probalgatni...valassz ki egy default setupot mondjuk, s azt probalgasd, hogy mi mit allit...en pl. a kormany holtjatekanal 3-4%-ot beallitottam, pedig Mozso azt ajanlotta, hogy ne hagyjak semmit...legyen 0%...nekem az nem jott be. Megmondom oszinten, en magam sem probalgatom, mivel nagyon "bonyolult" lett

no igen, de sztem kevés az esély rá, hogy pont olyat hozzon össze az ember tetemes próbálgatás nélkül, ami pont jó lesz. persze ha készen kapott beállítástokat próbálgatok, akkor sem biztos abszolút, hogy pont nekem megfelelő lesz. de 2-3-4 féle "kész" stílusból talán hamarabb áll össze.

olvasgattam anno én is, hogy miket érdemes. pl arra én is emléxem, hogy a holtjátékot 0-ra ajánlják(ezt így is hagytam)

Idézet

...de azt tudom, hogy nekem a default nagyon rossz.

köszi :Đ

még 1 konkért kérdés: arra jól emléxem, hogy a dxtweakerrel tényleg le lehet a forgási szöget korlátozni?

#168 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 15:51

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 15:36

ez ismerős :)

no igen, de sztem kevés az esély rá, hogy pont olyat hozzon össze az ember tetemes próbálgatás nélkül, ami pont jó lesz. persze ha készen kapott beállítástokat próbálgatok, akkor sem biztos abszolút, hogy pont nekem megfelelő lesz. de 2-3-4 féle "kész" stílusból talán hamarabb áll össze.

olvasgattam anno én is, hogy miket érdemes. pl arra én is emléxem, hogy a holtjátékot 0-ra ajánlják(ezt így is hagytam)

köszi :Đ

még 1 konkért kérdés: arra jól emléxem, hogy a dxtweakerrel tényleg le lehet a forgási szöget korlátozni?

Ezt meg nem mondom neked :D 1eve lecsereltem a kormanyt a Driving Force Pro-ra...Mozso viszont szerintem tud neked segiteni a DxTweakerrel kapcsolatban...nekem is o segitett anno beallitani. 2-ot (DxTweakert) is kuldott nekem.

#169 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 17:01

Idézet: Atti - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 8:13

Szia!

A bajnokságban is akarsz indulni? Mert akkor válassz egy csapatot és olvasd át a szabályzatot.
Sok sikert! ;)

Igen, benevezek a bajnokságba, valakinek utolsónak is lenni kell :Đ
McLarennel fogok menni :cool:
Ehhez egy jó setupot honnan tudok szerezni :think:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#170 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 18:40

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 17:01

neten.
és ha már szereztél, akkor add oda nekünk, többi mekisnek is. thx! :D

egyszóval üdv a csapatban!

két szóval pedig: nehéz ügy. mármint a jó setup megszerzése...

#171 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 18:49

duuuuuuupla

Szerkesztette: vipisrac 2006. 03. 08. 18:49 -kor

#172 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 19:03

Hát igen, nehéz olyan setupot találni ami megfelel a stílusodnak...
Nem árt ha nagyjából tisztában vagy hogy mi mit állít :) Érdemes a honlapon lévő Letöltések menüpontnál a setupleírást átolvasni.

Itt a teljes .plr fájlom, használjátok egészséggel (de ne legyetek gyorsabbak vele mint én :D)

Csatolt fájl:

#173 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 19:30

Nos megvolt az első teszt Bahreinben :D
Először mentem ezen a pályán életemben, 1:34:4** nél hagytam abba, de még tele van hibával. :( Elsőre ez milyen? :think: Alap setup+bill kombóval tolom, de remélem gyorsan találok valami jó setupot.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#174 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 19:33

Elsőre billentyűzettel szerintem kifejezetten jó :up:  (a segítségeket ne felejtsd el kikapcsolni)

Szerkesztette: Atti 2006. 03. 08. 19:33 -kor

#175 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 19:39

Idézet: Atti - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 19:33

Elsőre billentyűzettel szerintem kifejezetten jó :up:  (a segítségeket ne felejtsd el kikapcsolni)

Köszi.
Elsőre a fékezés, kanyarodás helpet kapcsoltam ki. Mit kell még? A játék nyelvén ha lehet :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#176 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 08. 19:42

Skacok, az előző telepítésemben a plr fájlban én beállítottam, hogy a pitben is belső nézetben maradjon a kamera (kerékcserénél is), most viszont nem találom az erre utaló sort... Valaki tudna segíteni, mit kell beszúrni, hogy ne tegye külső nézetbe a kamerát, amikor lefékezek a bácsik mellett? :think:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#177 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 19:46

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 19:39

Köszi.
Elsőre a fékezés, kanyarodás helpet kapcsoltam ki. Mit kell még? A játék nyelvén ha lehet :)

A szabályzatból:

Idézet

A kipörgésgátló, a blokkolásgátló, az automata váltó és az automata kuplung kivételével minden assistance-t (segítséget) ki kell kapcsolni, de igény szerint ez utóbbiak is kikapcsolhatóak, ha valaki nagyon spiller.
Továbbá a Károk felerősítése opciót mindenkinek 100 %-on kell használnia.

Megnéztem, van még stability assistance is, azt is kapcsold ki ha eddig be volt

#178 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 19:49

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 17:01

Üdv a fedélzeten ! :up:
Jó vezetést ! :drive: :cool:

#179 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 19:52

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 14:10

Sracok, ne csak a setupban gondolkodjatok...sok mulik azon is, hogy a plr. file "ugyanaz"-e...nem mind1, hogy a controllers reszben mik vannak beallitva. Akkor tudnatok megmondani Piski setupjarol az igazi velemenyt, ha az o plr. filejevel probalnatok ki a setupot. Lehet azzal egyesek meg 1mp-et tudnanak javulni.

Ez így van, teljesen jó komment. Néha én is csodálkoztam, mikor lekaptam egy Piski féle setupot, direkt átváltottam ferrarira (ő azzal ment tavaly) és közelébe nem voltam az idejének, hiába szenvedtem. Biztos vannak vezetéstechnikai meg tudásbeli különbségek is, de a kormánybeállításokon is sok múlik.

Foxyr is nagyon jó időket ment tegnap (majdnem jobb időt ment, mint én :Đ). De ahogy nézem neki is van "némi" F1 szimulátoros múltja :)

#180 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 20:12

Idézet: Rudi - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 19:52

Foxyr is nagyon jó időket ment tegnap (majdnem jobb időt ment, mint én :Đ). De ahogy nézem neki is van "némi" F1 szimulátoros múltja :)

2003 juniusaban kezdtem, s azota heti 2-szer (csutortok es szombat 19-23ig) nyomjuk a pedalt a sracokkal online. De kicsit nehez a helyzetem, mert mi mas moddal megyunk (Mozso igencsak kikupalja RH-ek fejleszteseit, lassan bevehetnek a csapatba, mert olyan dolgokat megcsinalt, amiket RH-ek nem tudtak :D ) (ez mar csak az en sajat velemenyem, hogy az RH2005-tol sokkal jobbal), s nehez oda-vissza szokni.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.