Idézet
A korábban elküldött körömhöz(718-as) képest a 636-osnál a 2. mérőpontnál még 3 tizedes hátrányban voltam...
akkor hoztad a pitius-kigyorsítást
Idézet: Sub-S - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 11:11
"Sub-S körében hihetetlen gyors, de pitius sem panaszkodhat." Ez nem volna helytállóbb?(718-as kör)

Pitius 168-al én viszont 178-al vettem azt a kanyart, pitius mekis körénél is "csak" 173-at hozott.

most melyikről beszélünk? én az első kanyarra értettem, de ott nem 170 körül szokás fordulni, hanem 280 körül. és pitiusnak a mekis körére gondoltam, ott vmi brutális átlagsebessége (291?) volt. és az ahhoz tartozó mekis replayben láttam, hogy tökre a pálya közepén fordul.
a te körödnél csak a telemetriát láttam, de ott látszott, hogy szép szűkre vett, nagy az ív. így ott inkább érthető miért sikerült olyan jól a kanyarod. bár kétségtelen, hogy még úgy is nagyon gyors.
no majd megnézem Piski mesterét is...
az biztos, hogy nekem nem sikerült olyan jól, pedig magamhoz képest az egyik legjobb lett. a kanyar 2/3-ától már TCO ment és a rázóköveken már 290 fölött gyorsult ki.
Idézet
Látod mégiscsak sikerült 16 alá jutnod, setupot próbáltad? Igazán faraghattál volna még 2 tizedet a körödön...

az tetszett volna, ha elveszek 1 pontot a mestertől, ugye?

talán sikerülhetett volna, mert a már említett két belső lassító valami borzasztó lett. különösen a második, majdnem füvesre vett kanyar. csak abban benne maradt 2 tized. a kör végén egy jó 16.5 körüli időre számítottam.
utána sajnos már nem volt időm körözni. összességében elég keveset mentem angliában magamhoz képest. volt 1.5 online edzésem (kb. 50 kör), majd Rudival egy jó, ámde rövid online, ahol még 16.7 körül futottunk. utána nagy szünet, majd most szombaton mentem 10 körből 16.1-et

és vasárnap 30-ból a leadott időmet.
összességében egy 15.5 hozható lett volna, ha igazán begyakorolja az ember, de kicsit el is ment a kedvem, mikor minden kört rögtön az első kanyarban elrontottam
viszont a kis szárnyas kanyarvételre még mindig kíváncsi vagyok. nekem pl egy Piski setup levett szárnyállással olyan alulkormányozott volt, hogy csak romlott tőle az idő. egyféle módon tudtam értékelhetően menni: ha túlkormányott/ideges autót állítottam be. olyankor kis farcsúsztatásokkal bevette a kanyarokat. de ugye elég volt egy kicsit besokallni és rögtön jött a körhinta érzés.