HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat??? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat???

#1961 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 09. 23:22

Ezt az utolsó előtti sort itt nem kellene...  :rolleyes: Szerkeszd ki, amíg lehet.  :)

Szerkesztette: sadam 2006. 08. 09. 23:25 -kor

[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1962 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 23:38

Idézet: FHD - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 21:16

Kerio - AVG

Próbaképpen kipróbáltam ezt a párost, majd holnap (vagyis inkább ma) repülnek a gépemről, azóta még lassabb minden, ráadásul amikor a Taskmanagert meg akartam nyitni, hogy megnézzem mi használ sok erőforrást, azt írta, hogy "A Feladatkezelőt a rendszergazda letíltotta". :eek:  Öregem, rajtam kívűl nincs felhasználó a gépen, ráadásul én is rendszergazda vagyok. Nekem egy program ne kezdjen önhatalmúlag ilyen hülyeségekbe. :mad:

#1963 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 00:14

Idézet: mythbuster - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 0:16

Kedves elvtársaim nemtom hogyvagytok a virsusirtokkal de én már tapasztaltam pár tucatot...
kezgyuk az "F-secure,Nod32,McAfee" -mivel h gyenge kis programok pl a NOD32 ot megse kell venni elég letolteni,nem ismer fel sok sok virust,ha lát egy trojant akkor szivrohamot kap s meghal,ha nemhal meg akkor a troján üti le...
Én 1 évvel ezelott tapsztaltam ki a BitDefender professional plusz V.9 est nálam nagyon jol bizonyitott azota a virusokkal nincs bajom van benne firewall ,antispam , automata frissites kulon file/net zona monitor. Én ezt ajánlom aki biztonsagos virusolot szeretne.
http://www.bitdefender.hu  -innen tolthetitek le !!!
A licensrol meg ennyit 3 év licence:
BitDefender:
S/N:0B300-9FE73-BF068-99BB1

JO VÍRÚSÍRTÁST MINDENKINEK!!!

Bravó Big Face !  :omg:

Remélem, hogy nem zavar téged, hogy gépek tucatjain megy 2 éve a kezem alatt a NOD+win-es tűzfal, és semmi kártevő nincs egyiken sem... ;)  :p

Ennyi marhaságot összesen elég rég olvastam ebben a topikban, mint amit neked sikerült egy hsz alatt összehoznod !  :omg:

Gratula, csak így tovább; linkelj még szeriálokat is, hátha megéred akár a holnaputánt is itt a fórumon !  :Đ  :cool:

#1964 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 00:17

:D Egyébként nálam is tökéletes a NOD.  ;) ~1-1,5 éve.  :)
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1965 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 05:46

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 0:38

Próbaképpen kipróbáltam ezt a párost, majd holnap (vagyis inkább ma) repülnek a gépemről, azóta még lassabb minden, ráadásul amikor a Taskmanagert meg akartam nyitni, hogy megnézzem mi használ sok erőforrást, azt írta, hogy "A Feladatkezelőt a rendszergazda letíltotta". :eek:  Öregem, rajtam kívűl nincs felhasználó a gépen, ráadásul én is rendszergazda vagyok. Nekem egy program ne kezdjen önhatalmúlag ilyen hülyeségekbe. :mad:

Hmm  :think:
A szolgáltatásoknál kikapcsoltad a win saját tűzfalát?
Nyomj be egy képet az msconfig.exe - automatikus indulás ablakáról, valamint egy hijacket. Valami nagyon nem odaillő futhat a háttérben.

#1966 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 05:51

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 1:14

Gratula, csak így tovább; linkelj még szeriálokat is, hátha megéred akár a holnaputánt is itt a fórumon !  :Đ  :cool:

Méteres szakálla van: hogyan lehet w* seriallal, crackel hátsókaput nyitni rendszeren... :D

#1967 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 06:24

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 0:03

Jó tudni, köszi az infokat! Avast mennyire megbízható egyébként? És milyen a gyorsasága? F-Prot-nak van Windowsos változata is (én utoljára még DOS-ban használtam)?

Az AVAST az egyik leglassabb, de van magyarul és ingyenesen is.
Az F-Protból van wines verzió is, csak fizetős.
A megbízhatóság szubjektív. Szerintem átlagos.

Szerkesztette: FHD 2006. 08. 10. 06:26 -kor

#1968 Felhasználó inaktív   Gripen 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 10. 08:15

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 0:14

Bravó Big Face !  :omg:

Remélem, hogy nem zavar téged, hogy gépek tucatjain megy 2 éve a kezem alatt a NOD+win-es tűzfal, és semmi kártevő nincs egyiken sem... ;)  :p

Ennyi marhaságot összesen elég rég olvastam ebben a topikban, mint amit neked sikerült egy hsz alatt összehoznod !  :omg:

Azért az ilyeneknek is mint te tudomásul kéne venni hogy biza a nagy nodkirály sem tudhat mindent és ismerhet fel minden vírust.

Trójainál már nekem is kapott ijedtébe infarktust...... (igaz az régen volt)

Szerkesztette: Gripen 2006. 08. 10. 08:16 -kor

#1969 Felhasználó inaktív   ballington 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 08:44

valaki hasznáta már a spysweeper legújabb verzióját? nálam tetü lassan sweep-el.

az elötte levő verzió jó volt. azért is idegesítő, mert most fizettem rá elő.
"Bármit meg lehet magyarázni, bármit meg is szoktam. De ha azt mondom, hogy termelési-átalányjuttatás, hát azt én sem értem."

#1970 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 08:59

Idézet: Gripen - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 9:15

Azért az ilyeneknek is mint te tudomásul kéne venni hogy biza a nagy nodkirály sem tudhat mindent és ismerhet fel minden vírust.

Trójainál már nekem is kapott ijedtébe infarktust...... (igaz az régen volt)

1. Milyen is vagyok...??! ("...az ilyeneknek, mint te...") :confused:
Hajt a kíváncsiság... ;)

2. Beszéljek arról, hogy 1995-ban hogyan kaptam vírust apdételt, és jogtiszta NAV mellett...??!!  :think:
Miiiivaaaaaaan ??!!  :omg:
A mostani írtókról foly a csevej, vagy fiatalkorunk történeteiből szemezgetve adomázgatunk...???! :eek:

#1971 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 09:04

Ejh, a régi szép idők, mikor egy floppynyi f-prottal én voltam az egekig magasztalt megmentő... ;)

#1972 Felhasználó inaktív   ballington 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 09:22

Sziasztok4
A kerio-ról mi a véleményetek?
"Bármit meg lehet magyarázni, bármit meg is szoktam. De ha azt mondom, hogy termelési-átalányjuttatás, hát azt én sem értem."

#1973 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 11:03

Idézet: ballington - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 10:22

Sziasztok4
A kerio-ról mi a véleményetek?

Outpost előtt Kerio-t használtam. Elég jó tűzfalnak tartottam, egy baj volt vele: Sok okozat nélküli kékhalál. Vártam hátha jön valami új verzió, orvosolják a dolgot, de leálltak a fejlesztéssel. Ezt a kékhalál dolgot több ember is tapasztalta. Talán mintha úgy emlékeznék, hogy fel is vásárolta valamelyik tűzfalgyártó. Otthoni használatra kipróbálhatod, de ha esetleg céghez kell én nem ajánlom. Inkább próbálkozz az Outpostal vagy a Sygate-el. (ezt is sokan dícsérik, ezt még nem próbáltam.)  :)

#1974 Felhasználó inaktív   Gripen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 11:22

Sygate-t már nem fejlesztik egy ideje állítólag......

A kerio nem dzűnt meg (gondolom) fejlesztik tovább mivel v-mi sunnbelt nevű cég "megmentette" érdemes kipróbálni sztem nem állt le a fejlesztése.

De az Agnitum sztem sokkal jobb.

#1975 Felhasználó inaktív   ballington 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 11:30

Igen, megvásárolta a Sun(n)belt, és folyamatosan fejlesztik.
Otthoni használatra van. A reklám blokkolása tetszik nagyon.
Nálam nincs kékhalál.
Gyorsabban is feláll az xp  :) , mint za-val, de a leállítás ideje nagyon megnött. :mad:

za-ról annyit, h az utsó verzióval voltak/vannak gondok. Nekem se, és több helyen is olvastam, h nem működik. resatart után b@szik elindulni. :mad:

Szerkesztette: ballington 2006. 08. 10. 11:34 -kor

#1976 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 11:42

Idézet: Gripen - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 12:22

Sygate-t már nem fejlesztik egy ideje állítólag......

A kerio nem dzűnt meg (gondolom) fejlesztik tovább mivel v-mi sunnbelt nevű cég "megmentette" érdemes kipróbálni sztem nem állt le a fejlesztése.

De az Agnitum sztem sokkal jobb.

1. Valszeg azóta, amióta a Symantec megvette, és leállította a fejlesztését (konkurrencia-tönkretevő tanfolyam, első lecke)

2. Nem "megmentődött" a Kerio Personal Firewall, hanem a Kerio passzolta le amiatt, hogy a SOHO + nagyhálós megoldásaira koncentrálja a fejlesztői gárdáját. A Sunbelt csak először eszmélt - ennyi.

3. Teljesen egyetértek.

#1977 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 11:45

Idézet: ballington - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 12:30

Igen, megvásárolta a Sun(n)belt, és folyamatosan fejlesztik.
Otthoni használatra van. A reklám blokkolása tetszik nagyon.
Nálam nincs kékhalál.
Gyorsabban is feláll az xp  :) , mint za-val, de a leállítás ideje nagyon megnött. :mad:

za-ról annyit, h az utsó verzióval voltak/vannak gondok. Nekem se, és több helyen is olvastam, h nem működik. resatart után b@szik elindulni. :mad:

Tegnap jött ki újabb verzsön a ZA-ból.
Még nem próbáltam, de szerintem hibajavító rilíz lesz ez...

#1978 Felhasználó inaktív   ballington 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 12:08

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 12:45

Tegnap jött ki újabb verzsön a ZA-ból.
Még nem próbáltam, de szerintem hibajavító rilíz lesz ez...

Tehát ez a második 6.5-ös verzió?

Akkor lehet majd kipróbálom.

#1979 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 12:24

Idézet: ballington - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 9:44

valaki hasznáta már a spysweeper legújabb verzióját? nálam tetü lassan sweep-el.

az elötte levő verzió jó volt. azért is idegesítő, mert most fizettem rá elő.

Ha engedélyezted a tömörített állományok ellenőrzését is, akkor baromira lelassúl. Amúgy is lassú, de ez az egyedi scannelési technikája miatt van, ami az óriási előnye. Dióhéjban így néz ki egy scan:
1, File ellenőrzés
2, File ellenőrzés a lemezpozíció függvényében (rootkitek NTFS láncolása kivégezve)
3, File ellenőrzés a registry bejegyzés függvényében (Bélát hívjuk és Feri indul el, kivégezve)
4, System ellenőrzése (ha egy spy egy dll függvényen kersztül akármihez hozzáláncolja magát, meghal)

#1980 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 12:28

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 12:42

1. Valszeg azóta, amióta a Symantec megvette, és leállította a fejlesztését (konkurrencia-tönkretevő tanfolyam, első lecke)

2. Nem "megmentődött" a Kerio Personal Firewall, hanem a Kerio passzolta le amiatt, hogy a SOHO + nagyhálós megoldásaira koncentrálja a fejlesztői gárdáját. A Sunbelt csak először eszmélt - ennyi.

3. Teljesen egyetértek.

Az AVG is a Kerio motorját licencelte a tűzfalához, de szerintem egy 2-es verzióét és nem a 4-est.

Téma megosztása:

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.