HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat??? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat???

#81 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 07. 09:51

Idézet: McElroy - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 7:59

Ja és ami igazából mérvadó lehet, hogy már  26, 100%-os Virusbulletin díjat is besöpört.

Pont ugyanezt mondta az egyik haverom a NOD-ról! :D  Mennyi jutalékot adtak? :confused:  :)  :D

#82 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 11:06

Idézet: John Black - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 10:51

Pont ugyanezt mondta az egyik haverom a NOD-ról! :D  Mennyi jutalékot adtak? :confused:  :)  :D

Nem mondom meg... :lol:  :pokeas2: :D
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#83 Felhasználó inaktív   ricsip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 16:46

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 6:32

Mármint arra, hogy jó a reklámmenedzsere? :)

A jó munkát szokás díjazni... nem? (még az élő fába is belekötsz)

#84 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 09. 18:36

Idézet: ricsip - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 17:46

A jó munkát szokás díjazni... nem? (még az élő fába is belekötsz)

Mármint a reklámmenedzserit?

Egyébként csak ha alkalmat ad rá....... Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#85 Felhasználó inaktív   ricsip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 22:13

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 17:36

Mármint a reklámmenedzserit?

Egyébként csak ha alkalmat ad rá....... Kép

A díjat a programozók kapják, a PR csak max. hírdeti hogy nekik ennyi és ennyi van.

... hmm, a kutyus aranyos volt, nincs harag  (azért látom van eszköztárad ilyen esetekre is ;)

#86 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 10:20

Most cseréltem le a Keriot és az F-Protot Kaspersky-re (firewall & antivirus). Eddig jó, bár az updateléssel kapcsolatban nem tiszta minden.
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#87 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 19:22

Én most az AVAST! 4.1 pro-t, és a Kerio Personal Firewall 4-et próbálgatom. Eddig ezek tűntek a legjobbnak. Asszem maradok is ennél az összeállításnál. :cool:

#88 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 22:43

Sziasztok!

Ma raktam fel az Outpost Firewall nevezetű tűzfalprogramot. Eddig a Kerio-t használtam és ez az Outpost így az első benyomások alapján jobb nála. Áttekinthetőbb (bár azért a Kerio is az), jobban és könnyebben konfigurálhatóbb és leteszteltem két információtechnológiával foglalkozó oldalon is (az egyik a Wigwam volt, a másik pedig a PC Flank oldala) és jobban szerepelt, mint a Kerio. Úgy hogy ez marad, a Kerio-t pedig uninstalláltam. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. És ami még nagyon lényeges szempont: van ingyenes változata is :up: .
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#89 Felhasználó inaktív   Harder 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 23:41

Miben volt rosszabb a kerio? :) Csak mert ezeken a teszteken az is simán átmegy :)
tutorial.hu | mactippek.com | blog.harder.hu

#90 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 04:26

Idézet: Harder - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 22:41

Miben volt rosszabb a kerio? :) Csak mert ezeken a teszteken az is simán átmegy :)

Jaja a Wigwam féle teszten simán átmegy.. ;)

#91 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 07:12

Idézet: Harder - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 0:41

Personal Firewalls vs. Leak Tests: Part II: "Leak Tests Win Again!

A kifelé irányuló nem kívánt adatforgalom szűrését tesztelték, itt azért vannak hiányosságok az összes tesztelt tűzfalnál. Nem teljesen korrekt azért a, mert a "privacy filter" feature a tűzfalprogramokban nem volt hozzáigazítva, a teszt az alapértelmezett beállítások által nyújtott védelmet volt hivatott tesztelni.

Szerkesztette: Hasse 2004. 05. 14. 07:16 -kor

#92 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 14. 07:34

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2004. máj. 13, csütörtök - 23:43

Sziasztok!

Ma raktam fel az Outpost Firewall nevezetű tűzfalprogramot. Eddig a Kerio-t használtam és ez az Outpost így az első benyomások alapján jobb nála. Áttekinthetőbb (bár azért a Kerio is az), jobban és könnyebben konfigurálhatóbb és leteszteltem két információtechnológiával foglalkozó oldalon is (az egyik a Wigwam volt, a másik pedig a PC Flank oldala) és jobban szerepelt, mint a Kerio. Úgy hogy ez marad, a Kerio-t pedig uninstalláltam. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. És ami még nagyon lényeges szempont: van ingyenes változata is :up: .

:up:  :smoker:
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#93 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 07:40

Idézet: Harder - Dátum: 2004. máj. 14, péntek - 0:41

Bizonyos portokat nyitva hagyott a Kerio, csak már nem tudom miket, mert már uninstalláltam a desktop gépeen. A notebook-omon meg nem tudom megnézni (ezen még egyelőre Kerio fut), mert proxy tűzfal mögött vagyok eleve  :D .
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#94 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 08:13

Idézet: ricsip - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 0:21

Esetleg megemlíteném a NOD32-t. Nagyon(!) alacsony erőforrás igény, van belőle ingyenes változat is, és pl. Pc-Magazinhoz adnak minden hónapban új kulcsot, amivel folyamatosan lehet apdételni.

Nav-ot most gyalultam le, mert eléggé megfogja a 2000+ os masinát is, ezt meg észre se venni, de tényleg.. 15.000 fájlt átnyálazott, és mégsincs a CPU ideje 1 mp-nél sem a rezidens résznek.

"Tűzfal" továbbra is a blackice. Ha véletlenül van még vki, aki használja: utóbbi 1-2 hónapban érkezett frissítések óta szinte naponta elfelejti a beállításokat, és kiszedi a trusted ip-ket a listából. Aztán nyígnak nekem júzerek, h. nem tudnak bejönni ftp-n :(

Hi, szeretnék érdeklődni hogy az ingyenes verziot honnan lehet megszerezni és melyik ujságban van hozzá kulcs?:)
30 napos trialt használom és sikerult vele leirtani azt a virust amit a nav2004 nem látott, azon is gondolkodom hogy megveszem diákkedvezménnyel :)
6000ft nem vészes

leteszteltem a tuzfalakat pcflank-es tesztel, sygate és nis2002(updatelt)t használok, kiálltak minden probát :)

Szerkesztette: Ingy 2004. 05. 19. 08:22 -kor

Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.

#95 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 12:33

Idézet: McElroy - Dátum: 2004. máj. 7, péntek - 8:21

:up:  :smoker: Mi is vásároltunk egyenlőre 5 licencet de fogunk még újabb 5-öt vagy 10et. Jelenleg Etrust innoculateit fut a gépek többségén sajna, de már nem sokáig... :D

Hajra hajra, egesz jo a linux-os kliense is. :D

Az a hatekonysagarol meg annyit, hogy kaptam asszem hetfon reggel egy levelet, hogy jott egy kepeslapom :D. Rogton lattam, hogy virus, de kivancsi voltam, hogy hogy hivjak es elinditottam. Elindult... a virus. Tekerte mint az allat a gepem ezert gyorsan halozat kirantva es kezi irtas elvegezve.
Igaz 2 ora mulva jott egy frissites, ami mar tartalmazta. :)
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#96 Felhasználó inaktív   ricsip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 14:46

No végre sikerült elcsípnem, hol használja ez a NOD32 a processzort. Azt ugyanis elég nehéz elhinni, hogy végignézett a rezidens része 10-20 ezer fájlt a win futása során, de mégsem érte el a cpu használata Feladatkezelö szerint az 1 mp-et sem. Ott van a trükk, h. annál a programnál jelentkezik az overhead, ami el akarja érni a fájlokat. Pl Total Commander, v. Intéző. Szóval így kicsit nehezebb számadatokkal megmérni, h. tényleg olyan gyors-e. Bár a nortonnál mindenképp.

#97 Felhasználó inaktív   ricsip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 14:51

Idézet: Ingy - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 7:13

Hi, szeretnék érdeklődni hogy az ingyenes verziot honnan lehet megszerezni és melyik ujságban van hozzá kulcs?:)

Nos, mint fentebb lehetett olvasni, a PC Magazinban (PCM) van minden számban arra a hónapra való kód. A www.nod32.hu oldalon 2 féle változatot is le lehet szedni. Az egyik TRIAL, és csak 30 napig működik, a másik változat teljes értékű. Azt viszont csak érvényes loginnel lehet leszedni (amit adnak az újsághoz). Ha jól értem, akkor a kulcs csak az egyszeri letöltéshez kell, utána már korlátlan ideig használhatod a programot, legfeljebb egy idö után nem fogsz tudni update-t leszedni hozzá (mert lejárt a login).

#98 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 10:51

Idézet: ricsip - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 15:51

Nos, mint fentebb lehetett olvasni, a PC Magazinban (PCM) van minden számban arra a hónapra való kód. A www.nod32.hu oldalon 2 féle változatot is le lehet szedni. Az egyik TRIAL, és csak 30 napig működik, a másik változat teljes értékű. Azt viszont csak érvényes loginnel lehet leszedni (amit adnak az újsághoz). Ha jól értem, akkor a kulcs csak az egyszeri letöltéshez kell, utána már korlátlan ideig használhatod a programot, legfeljebb egy idö után nem fogsz tudni update-t leszedni hozzá (mert lejárt a login).

tenx, szorri lehet félre olvastam (magas alkoholszint miatt nem meglepő :D )
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.

#99 Felhasználó inaktív   sz.j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 09:39

Én a PCW CD-jén lévő Panda Titaniumot használom kb. 8 hónapja (ingyenes kód)! Eddig "mindent "megfogott"!!! (elég sűrűn volt dolga.) Én nagyon elégedett vagyok vele.
P35-DS4, E8400 E0, 2×1GB PC8500 1066MHz Crucial Ballistix, TRUE Black + Xigmatek Crossbow kombó + Ultra Kaze 2000rpm vagy 3000rpm, HAF922, stb ----- Asus A8R-MVP, A64 3800+

#100 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 23. 12:28

Idézet: Ingy - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 11:51

(magas alkoholszint miatt nem meglepő :D )

én ezzel nem dicskednék.

Téma megosztása:

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.