HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik vírusírtót illetve tűzfalat??? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik vírusírtót illetve tűzfalat???

#2401 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 30. 20:46

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. szept. 30., szombat - 12:37

Melyik játékban van starforce védelem? Mondj egyet és ha fent van nálam akkor meglesem.

Egy játékos fórumot néztem meg, ott a legújabb sf védelemmel ellátottnak a Call of Juarezt mondják.

#2402 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 01:59

Spyware szempontjabol van szerintetek jelentos kulonbseg a McAfee es a Kaspersky Internet Security kozott? E ketto kozott probalok donteni. Jelenleg McAfee van, a spyware-ket jol megfogja meg a program installalasanal, nem tudom a masik (KIS) hasonloan jo e. Amugy a KIS erzesem szerint jobb, de nem tudom  spyware-ekben mennyire van otthon.

#2403 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 08:29

Idézet: csosz - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 1:59

Spyware szempontjabol van szerintetek jelentos kulonbseg a McAfee es a Kaspersky Internet Security kozott? E ketto kozott probalok donteni. Jelenleg McAfee van, a spyware-ket jol megfogja meg a program installalasanal, nem tudom a masik (KIS) hasonloan jo e. Amugy a KIS erzesem szerint jobb, de nem tudom  spyware-ekben mennyire van otthon.

Helló!
Én személyszerint KAspersky IS 2006-ot használok már kb 2 hónapja. Tapasztalataim: sok mindent ismer, nagyon sok a frissítés, és a spywareket is nagyon jól fogja. A konfigurálásnál vigyázni kell, a hackerblokkoló alacsonyra kell állítani, mert akkor mindenért szól. nekem az összes öbbi védelem be van kapcsolva és maxra van húzva. nem lassít, de azért a nodhoz képest kicsit visszahúz. egyszóval, szerintem jó.  :)

#2404 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 09:03

Idézet: csosz - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 2:59

Spyben a McAfee jobb mint a Kapersky, de mind a kettő csak erősen közepes szintü. Ajánlatos időnként valami offline scanert is lefuttatni.

#2405 Felhasználó inaktív   Roberto23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 13:08

Kipróbáltam az Outpost 4.0.964.6926 (582)-t. Eddig nincs semmi próblémám vele. Nem tapasztaltam megugró memória vagy CPU használatot az előző (3.51) verzióhoz képest. Az egyetlen probléma telepítésnél adódott. Telepítés közben bejelzett a Kaspersky (6.0), hogy a rendszer folyamatokba próbál beavatkozni valami. Ezután folytattam a telepítést. Az új Outpost tökéletesen működött viszont a Kaspersky elvesztett egy lista file-t. Javító telepítés után is maradt a probléma. Minkettőt reinstalláltam, de most már az Outpost telepítése közben kikapcsoltam a Kaspersky-t. Most úgy tűnik, hogy békében megvannak egymás mellett.

#2406 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 13:59

Idézet: Roberto23 - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 14:08

Kipróbáltam az Outpost 4.0.964.6926 (582)-t. Eddig nincs semmi próblémám vele. Nem tapasztaltam megugró memória vagy CPU használatot az előző (3.51) verzióhoz képest. Az egyetlen probléma telepítésnél adódott. Telepítés közben bejelzett a Kaspersky (6.0), hogy a rendszer folyamatokba próbál beavatkozni valami. Ezután folytattam a telepítést. Az új Outpost tökéletesen működött viszont a Kaspersky elvesztett egy lista file-t. Javító telepítés után is maradt a probléma. Minkettőt reinstalláltam, de most már az Outpost telepítése közben kikapcsoltam a Kaspersky-t. Most úgy tűnik, hogy békében megvannak egymás mellett.

Összeakadnak, mivel mind a kettő keményen monitorozza a memóriafolyamatokat. A Kaperskynál csak a vírusvédelmet hagyd menni.

#2407 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 05:46

Valamit elcsesztek az ESET-es fiúk  :think:  Néhány napja gyanakodva figyelem a NOD-ot. Egyre több dolog csúszik át rajta. A kérdére viszont felhördülés a válasz, hogy fals riasztást adnak a referencia motorok. Egy darabig futtatok mellette valami offline scannert is, aztán majd meglátjuk...  :think:

#2408 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 06:46

Otthoni spam szűrőnek mit ajánlotok?

#2409 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 07:44

Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 7:46

Milyen levelezőt használsz?

#2410 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 09:49

Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 6:46

spamihilator
:up: : magyar nyelvi fájl, Black List Filter, ingyenes, Outlook, Thunderbird támogatás.

Szerkesztette: akaido 2006. 10. 02. 09:51 -kor

A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#2411 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 10:05

Idézet: FőDudu - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 6:46

Linux szerver + spamassassin. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2412 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 15:31

Az lenne a problemom, hogy az F-Secure virnyazargató jelzi, hogy 7 naposak a definíciós fájlok, de az Ellenőrzés lefutása után látszólag nem történik semmi, mert ugyanaz a sárga felkiáltójel virít továbbra is.
Hiába próbáltam meg az Auto update menüben kotorni, nem mentem semmire. Kinek lőn némi ötlete a megoldásra vonatkozólag?
Előre is köszöntem.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: akaido 2006. 10. 02. 15:32 -kor

A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#2413 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 15:53

>>>Top 10 2006 AntiVIr<<<
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#2414 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 15:56

Idézet: akaido - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 16:31

Az lenne a problemom, hogy az F-Secure virnyazargató jelzi, hogy 7 naposak a definíciós fájlok, de az Ellenőrzés lefutása után látszólag nem történik semmi, mert ugyanaz a sárga felkiáltójel virít továbbra is.
Hiába próbáltam meg az Auto update menüben kotorni, nem mentem semmire. Kinek lőn némi ötlete a megoldásra vonatkozólag?
Előre is köszöntem.

Nálam is előfordult ilyen. Kiléptem, újraindítottam a a manuális ellenőrzés (frissítés) után, és eltűnt a sárga felkiáltójel. Természetesen láttam, hogy letölti az új defioniciós fájlokat. Amúgy szerintem a következő ellenőrzés után is eltűnt volna a jelzés, de azt nem vártam meg. Gondolom több napig nem volt bekapcsolva gép, ezért írta ki  a 7 napos riasztást, nálam is ez fordult elő.
"Légy szerény mint én..."

#2415 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 16:06

Idézet: zoli62 - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 15:56

Nálam is előfordult ilyen. Kiléptem, újraindítottam a a manuális ellenőrzés (frissítés) után, és eltűnt a sárga felkiáltójel. Természetesen láttam, hogy letölti az új defioniciós fájlokat. Amúgy szerintem a következő ellenőrzés után is eltűnt volna a jelzés, de azt nem vártam meg. Gondolom több napig nem volt bekapcsolva gép, ezért írta ki  a 7 napos riasztást, nálam is ez fordult elő.

Mindennap műxik a "masinosztraityelnij závod". :)
A kézi frissítés után is ott a sárga jel, és nincs látható jele a fájlok letöltődésének.
Már letöltöttem az F-Sec oldaláról a legfrisebb adatbátisfálokat, kicsomagoltam őket az F-Sec dir-be, de ugyanaz, sokadik újraindítás után is.

#2416 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 16:16

Megnéztem a frissítések állapotát a Letöltés menüben. Csak várakozik és csóközön. :confused:  :think:

Csatolt fájl:

#2417 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 17:22

Én is beleszaladtam, az egyik base csomagot talán 068 találta crc hibásnak a frissítési napló szerint és azért nem frissített. Letöröltem, a következő automatikus frissítésnél rendberakott mindent.

szerk.: ez volt:

Idézet

2006.09.28. 18:02:02  Installation of F-Secure Anti-Virus Update 2006-09-28_05: File "<InfoPak>\base068.avc" failed CRC check

Szerkesztette: Bucy 2006. 10. 02. 17:23 -kor

#2418 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 20:18

Megjelent az AVG 7.5 és az Ewido 4.0 utódja az AVG antispy 7.5.
Kapcsolom is ki a NOD-ot. Öt napja olyan mint a szita  :mad:

#2419 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 20:28

Outpost Firewall 4.0 val kapcsolatban amit eddig tapasztalok:

- Bekapcsolt realtime spyware védelem mellett bizonyos programok elindulása pl windows live messenger, sokkal tovább tart mint a realtime spyware védelem nélkül. Ilyen eddig a 3.51-nél nem volt.

- Az egerem, igaz ritkán de tud ám furcsa dolgokat művelni. Az aláírásomba szereplő egér van és hozzá mindig a  legujabb MS intellipoint szoftvert használom. Ma egy kis időre teljesen meghülyült az egerem ha a taskbaron bármelyik futó programra kattintottam, az nem tette aktívvá az ablakot, mint normális esetben, hanem csak "villogott" ott alul, illetve ha minimalizálni próbáltam az aktuális ablkaot akkor szintén nem törtlént semmi hanem csak a "villogás" volt. Szerintem ez az anti leak controllal van összefüggésben, pedig az ipoint.exe (ez az intelli mouse program fő modulja) -re enegdélyeztem hogy kontrollálja az ablakokat, mikor rákérdezett az outpost anti leak controllja. Bezértam minden alkalmazást ezek után és akkor jó lett minden.

- Ezt már mondtam, de a GUI nagyon cammogósan áll csak fel.

Ti is tapasztaltok ilyesmiket vagy alár más dolgokat?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#2420 Felhasználó inaktív   FHD 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 20:31

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 21:28

Outpost Firewall 4.0 val kapcsolatban amit eddig tapasztalok:

- Bekapcsolt realtime spyware védelem mellett bizonyos programok elindulása pl windows live messenger, sokkal tovább tart mint a realtime spyware védelem nélkül. Ilyen eddig a 3.51-nél nem volt.

- Az egerem, igaz ritkán de tud ám furcsa dolgokat művelni. Az aláírásomba szereplő egér van és hozzá mindig a  legujabb MS intellipoint szoftvert használom. Ma egy kis időre teljesen meghülyült az egerem ha a taskbaron bármelyik futó programra kattintottam, az nem tette aktívvá az ablakot, mint normális esetben, hanem csak "villogott" ott alul, illetve ha minimalizálni próbáltam az aktuális ablkaot akkor szintén nem törtlént semmi hanem csak a "villogás" volt. Szerintem ez az anti leak controllal van összefüggésben, pedig az ipoint.exe (ez az intelli mouse program fő modulja) -re enegdélyeztem hogy kontrollálja az ablakokat, mikor rákérdezett az outpost anti leak controllja. Bezértam minden alkalmazást ezek után és akkor jó lett minden.

- Ezt már mondtam, de a GUI nagyon cammogósan áll csak fel.

Ti is tapasztaltok ilyesmiket vagy alár más dolgokat?

Túlzottan ellenőrzi a rendszerfolyamatokat, ezt még javítaniuk kell.

Téma megosztása:

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.