Idézet: Uuncsiii - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:26
:lama2: : Ránézésre honnan tudom hogy most DDR vagy GDDR3? Csak mert DDR is lehet "olyan kis kicsi négyzet alakú bizbasz" memórialapka.
Egyébként utólag
(Én egyébként magamnak ezt a példányt nem vettem volna meg, hanem egy használt 256-osat, de új kellett feltétlenül és nézni kellett az árat is... tudod meg aztán benne van az emberben az is hogy a gf66 00 egy középkategóriás, az X8 00akármennyi meg inkább egy felsőbb kártya - számozás alapján legalábbis. Na meg tök olyan volt a kártya doboza és maga a kártya is (hűtés stb.) mint a PH-s Sapphire GTO tesztben, én akkor lágyultam el...
SM3.0-át nem csak bizonyos GT-k, hanem minden GeForce 6xxxx támogat, viszont a Radeon X800 nem, csak az X1xxx széria (X1xxx, ééérteeeed :Đ ) Ez mondjuk szerintem igenis egy időtállósági dolog, igenis csillogjon úgy a főellenség fülszőre ahogy azt a designerek megálmodták
*
Matthewp: (ha itt vagy még egyáltalán
Akkor ha a videóizélás ennyire nem graf-függő, csak proci kell neki, akkor inkább 3000+ proci és jó vga-t vegyél, mintsem A64 X2 mellett valami PCIE-s Trabival szenvedj
Mondjuk akkor már elkezdthetnénk azon filózni, hogy megvárd-e, mire elterjed a GF7600GT és esik némileg az ára... Bár lehet épp kijönne most is 120-ból, bocs de most lusta vagyok visszakeresni pontosan mik a feltételeid.
Igen, van különbség DDR és DDR3 közt... nem is elhanyagolható (leírásokban írják, onnan tudhatod pl.)
Egyébként meg nem a 7600GT ára esik majd előbb, hanem a versenytársaké... pl 6800GS, X800GTO, 6600GT stb.
Pénz tényleg fontos, de 6600GT-vel majdnem egy árban van

Súgó
A téma zárva.