Idézet: ave - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 13:46
Egy chieftec bravo nagytornyom van.
Hát igen nagyon igaz hogy a táp lesz e a leghangosabb egység. Azonban a seasonicnál valahol olvastam hogy 3500 üzemórát garantálnak hogy nem kopik ki belőle a venti. Már csak az a kérdés ha utánna elkezd zajongni azt valahol ki lehet cserélteti ugyanolyanra?
Egy Glacialtech Silentblade 12 centis qler vásárlását is tervezem a házba ezen és a proci qleren kívül mindn más passzív lenne csak kicsit félek a silentbladetől mert a socket 754 es hűtőm pontosan nemtom melyik volt az de az elég hangoska volt hiába volt 20db írva a dobozra és plusszba leszabályozva meg kerregő hangja is volt. Remélem a silentbalde nem ilyen.
Akkor no para, tied a Seasonic, Amúgy elbírná a zen.
Silentblade 5-6Von már korrekt és tartós is, azzal a Seasonic táppal sem lesz hangosabb a géped. Milyen házban használnád amúgy ezekt és hogy hűtöd a vinyót?
Viszont annyit írátl csak prociról hogy passzív... erősen megfontolandó a 3600+is, mert nem lassabb (ugyanolyan órajelen) gyakorlatilag, de jóval hűvösebb!!!
Én NEM ajánlom hogy a táppal huzasd ki a meleget a házból ha nem muszály. (pl ezért jók az Antec tápok-8cmesek- mert ott nem viszi ki a proci melegét is , meghagyja a házszellőzésnek, aminek ez a feladata eredetileg is!
Smooth:
Nem próbáltam. Ugyan nfroceos lapon lehet hogy nem lenne butaság (idáigi tapasztalataim alapján nf3/nf4 és k8t800pro/kt890 mellé rakott 8237ről az hogy vian sosem láttam raid errp hibaüzenetet, míg nf3on többször is, ill hallotta mástól is nf4en. Persze ez i scsak 0,1% esély, de hát nem árt kicsukni 4 vinyós raidnél.
Ha olyan házam lenne ahol elfér elég vinyó akkor raid5be belevágnék szívesen; de 3 vinyó vs vga vs kisflopi felállásban nem fogom megpróbálni. Ill 4 vinyós raid 0 sebességétnem tudom hozni csak sok-sok vinyós raid5tel.