Idézet: SimonTower - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 14:37
Sziasztok!.
Lenne egy olyan kérdésem,hogy van-e valami lehetőség a csomagokat kutatgatni,esetleg "belehallgatni", mittomén. Vagy valami részletesebb infot- találni azzal kapcsolatban,hgy pontosan mit csinál a gép. Van olyan oldal,amin követni lehet,hogy épp ki talált valamilyen ígéretes jelet, és azt minek vélik?(valahol olvastam,hogy sokszor saját műholdakat fogunk be(ezt én átlagjűzer pl észre sem vettem,pedig 1-2 műholdat valszeg én is fogtam már) , és már több,mint 2000 ígéretesnek látszó csomagot kaptak, amit további elemzéseknek vetnek alá...azóta sincs ilyen hír)Tetszik maga a projekt, és látom is értelmét,csak nem látom a célt. Lehet,hogy már rég fogtunk jeleket, és a mi gépeink már rég a dekódolást csinálják...
Szóval jó lenne,egy kicsit jobban belefolyni a dolgokba,mint %-okat, és krediteket lesni évekig.
Mi van akkor, ha találnak valamit?Bejelentik?valószínűleg nem.
Egy kicsit elestem a Napi Seti figyeléstől. Sok a meló nagyon.
Viszont volt valami progi amivel bele lehetett hallgatni a Seti csomagokba.
Persze nem lehetett hallani semmit a normál zajon kívül
Nem tudok olyen oldalról ami részletesen minden csomagról mindent publikálna.
Túl macerás lenne szerintem. A 2000 igéretes jel, az csak elméleti lehetőség.
Igen kicsi a valószínűsége, hogy a 2000 -jelben lesz olyan amit keresünk.
Arról nem beszélve, hogy ez a néhány ezer jel sok millió csomagból választódott ki.
Igy mi a SmallTeam -ben is feldolgoztunk néhány százezer csomagot, de tudtommal nem találtunk semmit.
Gondolom egy két normális jelenséget leszámítva.
A cél az egyértelmű kéne, hogy legyen. Idegeneket találni

Ezt el kell kezdeni valahol. Nem lehet néhány év alatt eredményre jutni.
A leg óvatosabb becslések szerint is évtizedek kellenek még, hogy olyan technikai szinten legyeünk, amíg valóban találhatunk is valamit.
Úgyhogy jelenleg marad az elszántság és a Kredtit számolgatás

2002 januárja óta tolom ígyen. Persze annó még nem volt kredit hanem csomag szám volt