Idézet: Freddy - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 14:07
kozben megvizsgalgattam az eredmenyeket. Szoval tokre egyenes aranyban van a kapott kredit az elvegzett muveletek szamaval (az eltelt idovel). Nalam 2800 masodpercre 12.86 kredit. Most eppen azon megy az eszmecsere seti forumokon hogy van-e ertelme az optimalizalt klienseknek igy, hiszen mindig aszerint kapjuk a kreditet, amennyi idot eltolt vele a proci. Ha egy nem optimalizalt klienssel csinalsz 1 csomagot, kapsz ra X kreditet. Egy optimalizalt eseten ugyanennyi ido alatt megcsinalsz pl 2 csomagot, de a 2 csomagra kapott kredit ugyanugy csak X lesz. Szerintem ha mar igy szamoljak a kreditet, nem artana feltuntetni emellett azt is, hogy szamszeruen hany csomag lett kiszamolva.
Szerintem az eltelt idővel semmilyen arányban nincs a kapott kreditek száma. Példaként van két csomag (optimalizált klienssel), két különböző idővel, és teljesen ugyanannyi 'claimed' kredittel (
első - 11293.33sec/65.22credit;
második 9944.16sec/65.22credit; sőt, van egy másik csomagom is, ahol az elsőtől több időt eltöltve kevesebb claimed kredit 'sikerült':
íme 11298.03sec/65.17credit). Szóval nem az idő alapján kapom a pontokat, hanem valami más alapján (ami lehet akár valamilyen viszonyszám az elvégzett műveletekkel is)...
De most vettem észre: az utolsó csomagot érdemes megnézni a claimed kreditek kapcsán: mindenki 64.80-at kapott (eredeti 5.12-es kliens), én 65.17-et (optimalizált 5.12-es).
Meg még egy: a második csomagnál van egy érdekes dolog: a régebbi (4.45-ös) BOINC is nagyobb eredményt produkál, mint az 5.2.x-esek.
Szerkesztette: Jocika 2006. 05. 21. 14:51 -kor