Idézet: vizcsap - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 8:05
Akkor ezt a lépést haggyam ki: "vi CallistoHAL.kext/Content/Info.plist"?
Mert amikor először raktam fel a drivert akkor ennél a lépésnél nem volt semmi különös,de utána mindíg megkérdezte h mit akarok vele csinálni: csak olvasható legyen,törlöm,visszaállítom stb.

A "vi" parancs ugyanaz mint a "nano".
Ezekkel a parancsokat file-ok szöveges tartalmát tudod editálni, többek között az Info.plist tartalmát is.
Tehát ez csak módosít file-okat és nem létrehoz.
Mellékesen még annyit, hogy pl. MS-DOS alatt ezeknek a parancsoknak a megfelelője az "edit"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A 3. módszer pedig hogy kimásolod a CallistoHAL.kext-et a Desktopra, majd jobb egérkatt -> Show package contents -> belépsz a Contents mappába, majd jobb egérklikk az Info.plist-re és kinyitod egy TextEditorral, módosítod a 4150-et a TE vidkarid ID-jével.Elmented és ezután a Desktopról bemásolod a /System/Library/Extensions könyvtárba a módosított CallistoHAL.kext-et és a Callisto.kext-et is.
Ezután Terminal kinyit:
sudo chown -R root:wheel /System/Library/Extensions/Callisto*
sudo chmod -R 755 /System/Library/Extensions/Callisto*
sudo rm -f /Library/Preferences/com.apple.window*
rm -f ~/Library/Preferences/com.apple.window*
rm -f ~/Library/Preference/ByHost/com.apple.window*
rm -f ~/Library/Preferences/ByHost/com.apple.pref*
sudo rm /System/Library/Extensions.mkext
sudo rm /System/Library/Extensions.kextcache
Amennyiben a com.apple.Boot.plist( /Library/Preferences/SystemPreferences/) előzőleg módosítva lett, pl.:
<key>Graphics Mode</key>
<string>1280x1024x32</string>
akkor fontos hogy ezt a 2 sort töröld mielőtt újraindítod a gépet!
restart!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Újraindítás után nem lesz QE/CI!(nálam x.-ik újraindítás után valamiért Supported-nek mutatta tévesen)
Hogy elővarázsold a QE/CI-t a kövezkező a teendő:
A /System/Library/Extensions-ból kimásolod a Desktopra az ATIRadeon9700GA.plugin-t.
Ugyanúgy belemész Show package contents-el,Info.plist texteditorral megnyit, majd az utolsó sorban lévő "IONDRVFramebuffer" bejegyzést megváltoztatod "CallistoFB"-re.Mentés, majd másold vissza a /System/Library/Extensions-ba.
Terminal kinyit:
sudo rm /System/Library/Extensions.mkext
sudo rm /System/Library/Extensions.kextcache
Restart!
Ezután már mindennek működnie kell!
**Amikor visszamásolod a módosított file-okat a /System/Library/Extensions-ba akkor egy ablak jelenik meg, ahol 2 opció van(Authenticate és OK)
Az Authenticate-re kell rákattintani, majd beírni a jelszavad, mivel az Extensions mappába csak root-ként van jogod írni.
Ennyi lenne a legfontosabb tudnivaló.
Good luck!