Elküldve: 2006. 05. 21. 22:44
Üdv!
Két, valószínüleg triviális kérdéssel fordulnék a tisztelt szakértőkhöz. Ma este, csak hogy jó legyen a kedv éjszakára, gondoltam feltolom a 10.4.6-os JAS féle releaset. Meg is "peccseltem", bootolt is rendesen. De a fullos felrakásig nem jutottam el, mert ott, ahol ki kell választani, hogy melyik vinyora települjök a drágaszág, nem mutatott semmit. Disk utility mutatta az összes (sata-s és ide-s) vinyót, de választani nem lehetett egyiket sem. Igaz, nem is nagyon töröltem egyik partíciót sem teljesen, így gondolom ez volt neki a probléma. Az első kérdés tehát annyi lenne, hogy egy teljesen üres parti kell a telepítőnek? Vagy egy teljesen üres vinyó? A másik pedig inkább egy előretekintő kérdés, mert adva van egy elő XP rendszer, és tartok tőle bootmanager "csak úgy" nem fogja nekem felkínálni a multibootot, miután felmászott az OSX. Erre mi a megoldás? :confused: Elnézést, ha nyitott ajtókon dörömbölök (ez valószínű), de holnap reggel neki is állnék, viszont ezen infók nélkül nem tenném nyugodtan. Előre is köszönöm a válaszokat, remélem érthető voltam nagyjából:)