Idézet: DivX79 - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 0:43
Ezért lenne pár kérdésem:
-Először is hogy tudom elővarázsolni a consol-t ahova beis tudnék írni? Mert nállam ha elindítom a consolt akkor csak a log-ot tudom olvagatni, frissíteni, esetleg törölni, de nem tudok beírni.
-Belenéztem az IONetworkingFamily.kext-be de oda hova kell beirnom a hálókártyám ID-jét? Mert én csak az Info.plist-et tudttam szerkeszteni, de most ami magában az IONetworkingFamily.kext Contents könyvtárban lévő Info.plist-be kell beírnom, vagy a PlugIns könyvtárban lévő AppleBCM5701Ethernet.kext-ben lévő Info.plist-be (az integrált kártyám bmc5788, s kis átalakítással elvileg az 5701-es kext-je jó neki). S ha az Info.plist-et kell szerkeszteni akkor ott hova kell beírnom a <string>0x169C14E4</string> sort?
Van egy ilyen sor az AppleBCM5701Ethernet.kext Info.plist-jében:
<key>IONameMatch</key>
<array>
<string>pci106b,8</string>
<string>pci106b,9</string>
<string>pci106b,85</string>
<string>pci14e4,16a6</string>
<string>pci14e4,1648</string>
<string>pci14e4,165d</string>
<string>pci14e4,1696</string>
<string>pci14e4,165d</string>
<string>pci14e4,165e</string>
</array>
talán ide kéne valahova beszurnom? Komolyan mondom fingom sincs mit hova kéne beírnom. Pedig komolyan mondom utálom ha számba rágnak mindent, szeretem magam kitalálni a dolgokat (eddig ment is 13 éve van PC-m s inkább mindig tőlem kértek segítséget, mint én mástól). De ugylátszik ez a Mac-es dolog kifog rajtam
AppleBCM5701Ethernet.kext <-ennek a Contents-jében lévő Info.plistbe kell beírnod, és Terminal-lal! A sort meg megtalálod, meg nem nehéz..., ja és nem azt az idt, amit te írtál... kb olvasd az előző topicot a 45-46os oldal környékén...

Súgó
A téma zárva.