Na gyerekek!
Ma reggel eszembe jutott, hogy milyen jól is jönne még később nekem a hackintosh-omba egy firewire bővítés. Így leszaladtam a legközelebbi ismerős Pcshop-ba és elhoztam egy ST Lab által készített PCI-os FW bővítőkártyát amelyen VIA chip lapult.
Szóltam az eladónak hogy lehet hogy nem fog bejönni mivel osx86-hoz lesz, így ha nem megy akkor visszaviszem. (Nézett az eladó mint Rozi a moziban az osx86 hallatán, szerintem még most is azt hiszi hogy káromkodtam

).
Beszereltem a kártyát és izgatottan elindítottam a gépet. ÉS LÁSS CSODÁT!!! Alapból felismerte a rendszer a bővítőkártyát, a system profiler azonnal mutatta a bejegyezést a firewire kategória alatt.
Ezután rákötöttem egy külső FW DVD írót és örömömben csináltam egy DVD pörkölést a toast 7.0.2-vel amely szintén simán kezelte a FW külső írót!
Most nagyon boldog vagyok hogy ilyen simán ment minden, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a filléres FW kártyát.
Ja, még egy dolog: Örömmel jelentem hogy kijött az első professzionális szoftver UNIBIN változata, amely nem más mint a Final Cut Studio 5.1, lehet intelen próbálni natívan!
http://www.apple.com/finalcutstudio/