Idézet: Hoember - Dátum: 2006. szept. 1., péntek - 21:34
Majdani találkozásunkkor megmutatoma többi részét is, hogy hogy müxik
Az nagyon jó fog lenni, de addig is a tegnapi megbeszélés, egyezkedések eredményét (alább) nem ártana, ha időd megengedi átvezetni.
Ezek:
- A főcímben (Csipetcsapat) ki kellene cserélni a képet az images könyvtárban lévő cooltext25342517.jpg képre, hátha úgy egy kicsit barátságosabb lesz a nyitókép.
- Az oldalon lévő rikító kék szinek lehetnének kicsit barátságosabb, lágyabb szinek,
- A Vendégkönyvet mindenképpen vissza kellene tenni.
- A képtárba nem lehetne-e megoldani úgy a képeket, hogy oda csak miniatűrök kerüljenek és a teljes kép csak abban az esetben nyíljon meg, ha arra a kíváncsi érdeklődő ráklikkel. (Igaz ahhoz, hogy ebben az esetben hogyan kell a képeket feltenni magyarázatot is kérnék, ugyanúgy, mintha az eredeti silde-show formátumba marad, mert azt sem tudom egyelőre feltenni.
- Az oldalon megint változtattam (felső menűsor), csak azt nem tudom, hogy oda hogyan lehet betenni szöveget, mert nekem a baloldali menűkhöz hasonlóan nem műxik. A Rendezvényképek menűpontban szereplő szöveget szerettem volna betenni az Aktuális menűpont alá. Egyébként ezt a szöveget *.doc formátumban a tárhelyre is feltettem. Módosíthatnád!
Egyelőe ennyi, majd holnap folytatom, mert most irány a peca-picnik.
Szerkesztette: Szőke 2006. 09. 02. 05:22 -kor

Súgó
A téma zárva.