Idézet: M@verick - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 10:28
A P2-es korszak óta csak Abit-ozom... A jelenlegi IS7-E és a 820-as alá berakott AW8 is tökéletesen müxik.
...hát én régen sz@ptam ekkorát mint most egy AW8-MAX és D805 párossal
Iszonyatos mennyiségű CMOS reset és több BIOS végigpróbálása után azt mondom, hogy vagy az alaplap nem kezeli még korrektül a procit, vagy a lapnak vannak gondjai az 533-as CPU tuninggal...vagy hibás darabot kaptam.
Alapon semmi gond a lappal de amint tuningra adtam a fejem a fél hajam kitéptem...kb 160-as FSB-ig jutottam vele, fölötte egyszerűen akárhogyan is próbáltam a BIOS beállítások 1000 féle variációját, egyszerűen belefagyott összevissza a POST-ba, de úgy, hogy a CMOS resettel sem akarta elfelejteni azokat a beállításokat amivel nem indult el...szóval ezt egy überkirálybrutálállattuninglaptól nem vártam volna.
Örülnék ha valaki megerősítene abban, hogy AW8 vagy MAX lapban sikerült tuningolnia D805 procit és csak én fogtam ki egy rossz darabot, mert nagyon tetszik nekem ez a lap és szeretném ha működne, de egyelőre esélyét sem látom a dolognak...most ugyanazokkal az alkatrészekkel csak egy Gigabyte 945PL-G társaságában írom ezt a szösszenetet 190-es FSB-n azaz 3800-on.
Próbáltam egy NI8 SLI GR lapban is, ott 4000-ig jutottam hirtelen de nem szimpi a zümmögő az északi hídon és még így is nagyon forró volt, sőt a déli híd is...meg hát én az AW8-MAX-ot szeretném a gépemben tudni egy laza 3600 max 3800-on járatott proci társaságában
Remélem valakinek van tapasztalata a fórumon ilyen párossal és megosztja azt velem...hálám örökké üldözni fogja
Szerkesztette: ecet 2006. 05. 06. 22:14 -kor