én meg azt nem értem, miért nem lehet teljesen függetlenül előfizetni minden csatornára? Mondjuk engem csak a filmcsatornák érdekelnének, de azokra külön nem lehet előfizetni, csak alapcsomag mellé

tiszta árúkapcsolás. Ezt még a törvény is bünteti tudtommal, persze a fogyasztó tuti nem nyerne ilyen esetben sem pert, mint anno a korlátnál
dömpi és debaj, azért ezek elég versenyképes árak szerintem
PANTEL AKCIÓ nem a 18 Megásra gondolok, bár az is lényegesen jobb, mint a upc businesse. Mondjuk nekem tökéletesen elég lesz majd a 4M/512-es

yaa és nincs 30GB korlát

meg 60GB se. Volt 1-2 extrém eset, amikor több száz gigás forgalmat bonyolítók szerződéseit felmondták, de annyit spec én se töltök le

Remélem lesz felénk is, azt mondjuk vissza egyből ezt a kecseg hangszert telefonnal együtt.
Fresi, ha csak pár %-ról van szó, amit olyan nagyon hangoztatnak upc-nél, akkor miért is kell büntetni őket/minket? Idézek a NoFear
UPC KORLÁT oldaláról: "Ahogy Hagymásy András úr, a UPC Magyarország Kft. kommunikációs igazgatójának egyik nyilatkozatából kitűnik, a szolgáltató szerint a korlátozás a közel 25000 előfizetőnek csak 2%-át érinti." Gondolom az arányok azóta nem változtak olyan komoly mértékben. Azt se tudom, pillanatnyilag hány előfizetője van a UPC-nek, de vegyünk 50.000-et és mondjuk romlott 1%-ot a kemény letöltők aránya. Tehát durván 1500 emberről beszélünk, országos szinten!!! Szerintem elég nevetséges, ha ez olyan komoly problémát okoz a upc-nek, hogy emiatt vezették be ezt a rendszert

Persze nem vagyunk ám mi gonoszok olyan kevesen

csak kínos lenne elismerni, hogy lenne ugyan csak igény nagyobb, vagy korlátlan netre. Menjél már fel, csak a 3 legnagyobb magyar torrent oldalra és nézd meg hány tag van. Ha csak a tagok 50%-a aktív és ugye sokan be sem jutnak, meg sok embert kidobnak, mint engem, más meg máshonnan szerzi meg ami kell, akkor rájöhetnél, hogy igenis nem kis decens csoportról van szó, hanem az előfizetők jelentős százalékáról! Biztos vagyok benne, hogy az előfizetők 15-20% ebbe a körbe tartozik. Csak ugye a bix-es statisztika az mit árul el? Semmit

Rengetegen vannak, akiknek csak arra van a classik, hogy hetente letöltse azt 3 mailt, amit kap. Tehát korlát nélkül is közel kompenzálva lenne az 1 főre eső forgalom. Csak ugye ha szabad lenne a töltés, sokan vérszemet kapnának és ettől fél a upc, hogy összeomlana a nyomás alatt.
Remélem nálunk is beindul végre egy igazi kis piaci verseny

mert most végre kezd úgy kinézni
Szerkesztette: -=nfs=- 2006. 05. 07. 22:10 -kor