HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások VI. Tech FAQ: http://ctf.antiszoc.hu/ Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   Mighty 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 16. 07:42

Idézet: SimonTower - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 14:43

Egyébként több helyen olvastam,hogy június folyamán úgy néz ki emelés lesza classic és plus csomagnál, és még az extreme-et is behozzák az adsl2+-ra válaszolva, és év végéig megjelenik kiegészítőként a korlátlan csomag. Érdekes,hogy eddig semmi hivatalos info.

Mivel nincs hivatalos info, addig szkeptikusan fogadom az ilyen "több helyen olvastam" kijelentéseket :)

#482 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 08:09

Ja, linket a karunk.  :D
Meg amíg upc oldalán nincs kinn addig nem hivatalos.

#483 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 08:28

Lehet, hogy NSD szivárogtatta ki Kis Kék Traktor álnéven :Đ

#484 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 08:45

Idézet: Looserke - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 21:28

NSD, mikor oldódik már meg ez a forgalommérő probléma, mert kíváncsi lennék a forgalmamra, de nem akarok 1 millát elcseszni a telefonos kisasszonyokra várva...

...thx a lot... :respect:

ezen jot rohogtem :)
1 millat, haha :)

de jogos!
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#485 Felhasználó inaktív   K75 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 10:45

Idézet: debaj - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 8:28

Lehet, hogy NSD szivárogtatta ki Kis Kék Traktor álnéven :Đ

Ez jó.  :D  :D  Ott a pont.

#486 Felhasználó inaktív   K75 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 10:48

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 8:09

Ja, linket a karunk.  :D
Meg amíg upc oldalán nincs kinn addig nem hivatalos.

Szerintem NSD semmiképp nem akar "céges durrdefektet" a hátsó kerekeibe...  ;)

#487 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 11:46

Idézet: K75 - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 11:48

Szerintem NSD semmiképp nem akar "céges durrdefektet" a hátsó kerekeibe...  ;)

Jól látod. Nincs szivárogtatás. Ezek csak balga találgatások, semmilyen hivatalos információ nem került ki ilyen témában.

#488 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 12:05

Június elejétől tuti nem lesz semmi emelés, új csomag. Ahhoz előbb meg kéne jelennie az új ÁSZF-nek. Talán július v. valamikor ősszel várható valami. Aztán lehet, hogy csak karácsonyi ajándék lesz belőle. :respect:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#489 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 12:10

Idézet: mozesapo - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 12:05

Június elejétől tuti nem lesz semmi emelés, új csomag. Ahhoz előbb meg kéne jelennie az új ÁSZF-nek. Talán július v. valamikor ősszel várható valami. Aztán lehet, hogy csak karácsonyi ajándék lesz belőle. :respect:

Pozitiv iranyban barmikor el lehet terni az ASZftol, eddig is igy ment, megvolt az emeles, aztan valamikor bekerult az ASZFbe is a dolog.

Viszont az uj csomagnal igazad lehet, ahhoz biztos kell eloszor ASZF modositas.

#490 Felhasználó inaktív   K75 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 12:18

Idézet: mozesapo - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 12:05

Gyanítom semmiféle emelés nem lesz jó ideig. Miért lenne, a UPC-nek így megfelel. Kiugróan igazán - sajnos - nincs sztem "megszorítva" a piacon. Nagy a lefedettsége vidéken is, korán eszmélt a cég, és igy könnyen diktálhat.  :think: Az átlag fogyasztók többségét "megetette"  - a többiekhez képest - viszonylag nagy le/feltöltési sebességgel. Sok helyen - még a korlát ellenére is - jó alternatíva a Chello. Ezzel tud operálni csak a UPC.

Van Light, Classic, Plus. Ki-ki választhat a pénztárcája szerint. :)

Szerkesztette: K75 2006. 05. 16. 12:19 -kor

#491 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 12:21

nah, sikerült telefonon lekérdeznem az adatforgalmamat...kb. 3szor kapcsoltak az illetékes kollégához, aki meg tudja majd nézni nekem...ez vagy 7-8 perc volt...és a végén kiderült hogy nem is mér jól a mérő.......én kb. 15-20Gb-ot saccoltam adatforgalomnak, az ügyfélszolgálatos meg 4Gb-ot mondott az aktuális adatforgalmamnak...    :D  :Đ

#492 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 12:28

Lesz emelés. Ár. :D
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#493 Felhasználó inaktív   kapasz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 13:31

Ismétlem, hogy Önök is értsék: NEM-LESZ-ÁREMELÉS. (Vagy ezt nem így mondták anno?)
Olcsón eladó 1 db Yonah Celeron 1.73 GHz-es mobilproci (1MB/533MHz), továbbá 1 db Dothan Celeron M 1.3 GHz/400MHz/1MB cache), valamint 4 db 256MB-os SODIMM DDR2 laptop RAM. Ha kapok mobilszámot, a visszahívást vállalom.

#494 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 14:21

Na, az UPC megint kitett magáért.

A forgalommérés már hetek óta nem működik.
A regisztrációs oldalt jól elcseszték. Teljesen szintelen, előbb angolul indít, aztán átvált hollandra, majd újra angol. Nem tudom, nem jár minden Magyarországon forgalomba hozott termékhez magyar nyelvű leírás? Az internetszolgáltatás nem termék?
Töketlen bithuszárok! Nem értenek semmihez, csak szórakoznak! :mad:

#495 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 14:37

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 15:21

Na, az UPC megint kitett magáért.

A forgalommérés már hetek óta nem működik.
A regisztrációs oldalt jól elcseszték. Teljesen szintelen, előbb angolul indít, aztán átvált hollandra, majd újra angol. Nem tudom, nem jár minden Magyarországon forgalomba hozott termékhez magyar nyelvű leírás? Az internetszolgáltatás nem termék?
Töketlen bithuszárok! Nem értenek semmihez, csak szórakoznak! :mad:

Igazából csak a fogyasztói tűréshatárokat teszteljük. Rajtad.

;)

#496 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 15:22

Egyébként én se értem, hogy a UPC hogy nem volt képes ennyi év alatt egy felhasználóbarát kezelőfelület csinálni... Mi a rákért kell minden szarhoz külön login, hol így (@chello.hu-val), hol úgy (anélkül). Miért nem lehet mindent egy helyről (logikus elrendezésben!!) elérni?

Aztán: Miért nem lehet egy előfizetés alá (egy ügyfélszám alá) több helyszín több szolgáltatását összevonni? Én pl három helyről boldogítom a UPC-t és nem értem miért kell egyesével pöcsölnöm az ügyfélszámokkal... Nem értem miért nagy elvárás ez, amikor havi 50-60ezret tejelek nekik összesen... Ha a T-Mobile meg tudja ezt oldani (van hogy többszáz előfizetés egy név/cég alatt), akkor a (még) jóval kisebb UPC miért nem?

És végül: mikor lesz átlátható a számla? Én kiismerem magam rajta, de egy 1.0-s user sose fogja érteni a listaár-kedvezmény bontást, főleg amilyen logikus sorrendben (összevissza) van a számlán.

Könyörgöm, a 21. században vagyunk, és könyörgöm, a UPC valami internetszolgáltató vagy mi a szösz lenne, aminek azért csak van valami köze az IT világához. Ha meg mégsincs, akkor bízzon meg egy céget, amely ért ezekhez.

(A szolgáltatás minőségével kapcsolatos fikázásokat meghagyom másoknak, mivel azzal nekem továbbra sincs bajom...)
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#497 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 15:25

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 14:37

Igazából csak a fogyasztói tűréshatárokat teszteljük. Rajtad.

;)

Jelenleg már tovább sem lép a forgalommérő a bejelentkezési oldalon. Elvan akár órákig.
Vajon az UPC honnan gyűjti be a sok hozzánemértő "szakembert"? Direkt így hirdetnek?

#498 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 15:28

Idézet: moq - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 15:22

Egyébként én se értem, hogy a UPC hogy nem volt képes ennyi év alatt egy felhasználóbarát kezelőfelület csinálni... Mi a rákért kell minden szarhoz külön login, hol így (@chello.hu-val), hol úgy (anélkül). Miért nem lehet mindent egy helyről (logikus elrendezésben!!) elérni?

Aztán: Miért nem lehet egy előfizetés alá (egy ügyfélszám alá) több helyszín több szolgáltatását összevonni? Én pl három helyről boldogítom a UPC-t és nem értem miért kell egyesével pöcsölnöm az ügyfélszámokkal... Nem értem miért nagy elvárás ez, amikor havi 50-60ezret tejelek nekik összesen... Ha a T-Mobile meg tudja ezt oldani (van hogy többszáz előfizetés egy név/cég alatt), akkor a (még) jóval kisebb UPC miért nem?

És végül: mikor lesz átlátható a számla? Én kiismerem magam rajta, de egy 1.0-s user sose fogja érteni a listaár-kedvezmény bontást, főleg amilyen logikus sorrendben (összevissza) van a számlán.

Könyörgöm, a 21. században vagyunk, és könyörgöm, a UPC valami internetszolgáltató vagy mi a szösz lenne, aminek azért csak van valami köze az IT világához. Ha meg mégsincs, akkor bízzon meg egy céget, amely ért ezekhez.

(A szolgáltatás minőségével kapcsolatos fikázásokat meghagyom másoknak, mivel azzal nekem továbbra sincs bajom...)

Honnan értene az IT-hez. Az internetszolgáltatáshoz sem ért, pedig abból él!
Sőt a TV műsorszóráshoz sem ért. Azért van mindegyik csatornán más-más jelszint, hangerő, stb. Még ezt sem tudják normálisan beállítani. Körülbelül itt tartanak: :paci:

Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 05. 16. 15:32 -kor

#499 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 16:06

Idézet: kapasz - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 14:31

Ismétlem, hogy Önök is értsék: NEM-LESZ-ÁREMELÉS. (Vagy ezt nem így mondták anno?)

"Read my lips: NO-NEW-TAXES." (id. George Bush, 1988)
:)

#500 Felhasználó inaktív   Feriboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 16. 16:14

Hi mindenki

Az előző oldalon olvastam a dolgozónetről és lenne 2 kérdésem. A upc oldalain nem sok haznos infót olvastam, telefonálgatni meg nincs igazán kedvem :)

Anyám tanár egy kis faluban, de Miskolcon lakunk. Előfizethetünk-e így a dolgozónetre? (sztem igen, végülis egy ált. suliban pedagógus)
A munkáltatóval kell vmt egyeztetni?

Előre is köszi a segítséget. :respect:

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »