HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (132 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? X. Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 11. 11:59

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 19:09

...vártam ezt a választ. ;)

Rutintalan vagyok, egy sima kötözködéssel mindig csőbe húznak... :)

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 19:09

Csak arra akartam rávilágítani, hogy néhány kartársnak azért antipatikus egy autó, mert a műszerfal középen van. Aztán, aki ezen mosolyog, utána kinyilvánítja, hogy neki azért antipatikus egy autó, mert kevés a tárolórekesz. Rajta is van mosolygás, csak ő visszatámad.

Mondom, hogy árnyékra vetődtél. :)

Egyrészt a mosolygás a békés szándékot, nem a mulatást jelentette. :) Másrészt a "visszatámad" kissé röhejes - hobizoli megjegyezte, hogy szart rágok, én erre merészkedtem reagálni. :) Harmadrészt az antipatikus és a "élből kizárom, sosem vennék ilyet" között van néhány fokozat. :) Ötödrészt a mosolygás hobizolit illette (lásd Kory hozzászólásai a témában). :) Hatodrészt senki nem mondta, hogy Yarist vennék 159-es vagy V50 helyett, csak a számba adták ezt az okosságot is. :) Hetedrészt te ekkor jöttél a "rávilágítással". :)

:)

#162 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 11:59

Idézet: fram - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 12:45

Japán autó nem szereti a német riasztót :Đ

Nem tudom honnan származik, vmi Meta a márkája, de a Corollában is problémám volt vele, nem zárta le a hátsó ajtókat. Kb 3x-or kellett visszavinnem :down:
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#163 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 12:01

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 12:43

Kontakthiba-gyanú ez szerintem.

Értem, köszönöm, de vajon hol, a riasztóban vagy vmelyik relénél... :think:

Jókat tudok kérdezni mi? :Đ

Szerkesztette: *Ücsüküé* 2006. 04. 11. 12:01 -kor

Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#164 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 12:01

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 12:40

...előljáróban annyit, hogy teljesen balfasz vagyok az elektromosság-elektronikához :Đ ...

Vidd el szerelőhöz. Az itthon utólag beszerelt riasztók rendszeresen beszarnak a Toyotákban, hitvány kaki, amiket a kereskedők belepakolnak a kocsikba.

Az enyémben pl. vétel óta nem működik a riasztó. Tojok bele, van benne 6 másik lopásvédelmi rendszer...

#165 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 12:06

Idézet: Kory - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 12:34

Nem akartam neki mondani, miért 5-ös Golfot vett...

Mert tájékozatlan. Van egy nagy, jól vezethető, tágas, kényelmes, lomha, drága autója, ami gyöngébb minőségű, mint az elődje. A megbízhatóságról pedig még egy szót sem ejtettünk... Tényleg inkább egy H Astra vagy egy Fóka, mint ez a Golf...

Apropó H Astra: le akarod cserélni a Mégane-t? :)

#166 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 12:14

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 13:06

Mert tájékozatlan. Van egy nagy, jól vezethető, tágas, kényelmes, lomha, drága autója, ami gyöngébb minőségű, mint az elődje. A megbízhatóságról pedig még egy szót sem ejtettünk... Tényleg inkább egy H Astra vagy egy Fóka, mint ez a Golf...
--
Apropó H Astra: le akarod cserélni a Mégane-t? :)

Lehet, reméli hogy ma délutánra megjavítják, és egyáltalán haza tud vele menni (40 km) :)
---
Én csak azt mondtam, hogy szimpatikus a H Astra, azaz pontosabban arra reagáltam, hogy a "drágák ezek a mi kisautók - Clio stb - inkább vegyünk alapabb valódi alsó-közepet + 300k-ért", most valószínűleg én is azt tanácsolnám ezeknek az embereknek, hogy nézzék meg a H Astrát 3,1 körül.

---

Más: kollega (Audi a3-a4-Ccorolla) holnap megy Szombathelyre: vélemény a spoiler "eltávolíthatóságáról"?

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024

#167 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 12:32

Kory: kollegádnak tudok ajánlani egy tuti A3at :)

spoilerrel ne törődjön, ha a toyotát veszi. első fekvőrendőr megoldja :Đ

Szerkesztette: WiZARD 2006. 04. 11. 12:33 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#168 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 12:49

Idézet: WiZARD - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 13:32

spoilerrel ne törődjön, ha a toyotát veszi. első fekvőrendőr megoldja :Đ

Megmutatom neki az A3-at :) De "látom előre" : ÖREG :D (az automatához nem tudom hogy viszonyul, szerintem az is negatív)

#169 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 12:51

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 12:40

Nekem is lenne egy problémám az Avensissel, előljáróban annyit, hogy teljesen balfasz vagyok az elektromosság-elektronikához :Đ , tehát amikor beriasztózom az autót felvillan az index, namost néha úgy marad a jobboldalon, vagyis világít mind a három irányjelzőm folyamatosan... :think: . Ilyenkor ha rányomok párat (mármint a távirányítóval :D ) akkor elalszik.  Mi lehet a hiba?

az hogy Toyota :Đ
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#170 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 12:53

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 12:59

Rutintalan vagyok, egy sima kötözködéssel mindig csőbe húznak... :)

-------------------------

Mondom, hogy árnyékra vetődtél. 

Egyrészt a mosolygás a békés szándékot, nem a mulatást jelentette.  Másrészt a "visszatámad" kissé röhejes - hobizoli megjegyezte, hogy szart rágok, én erre merészkedtem reagálni.  Harmadrészt az antipatikus és a "élből kizárom, sosem vennék ilyet" között van néhány fokozat.  Ötödrészt a mosolygás hobizolit illette (lásd Kory hozzászólásai a témában).  Hatodrészt senki nem mondta, hogy Yarist vennék 159-es vagy V50 helyett, csak a számba adták ezt az okosságot is.  Hetedrészt te ekkor jöttél a "rávilágítással".

:)

Ha van benned kellő ugróhajlam, akkor főleg nincs nehéz dolga a "kötözködő"nek. ;)

Itt lett volna egy komment, de a következő bekezdés agyonütötte és mivel az a hosszabb, ezt szedtem ki. :D

Szerintem nyugodatn lezárhatjuk ezt a témát, párszor már "megmérkőztünk" a topicban, ilyen-olyan "eredmények születtek", mindenki boldog lehet, hogy neki is igaza volt. Csak éppen kb. olyan nyakas, mint a másik, ebből aztán flame-ltek egy-egy jóízűt. :respect:

[KÖTÖZKÖDÉS]Negyedrészt? :D[/KÖTÖZKÖDÉS]

U.i.: túl sok lett a grimasz, engedelmeddel a tieidet szedtem ki és nem a sajátomat. :p

#171 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 11. 13:24

Idézet

A Ford Angliában található, dagenhami üzemében elkezdődött annak az új V8-as dízelmotornak a gyártása, amely várhatóan egy sereg más márka - köztük a Citroën és a Peugeot - modelljeiben is feltűnik majd.

A Ford vadonatúj, 8 hengeres dízelmotorja várhatóan egy sereg más - a Fordhoz tartozó márka - felsőkategóriás autóiba is rendelhető lesz, például a Jaguar, a Land Rover és Range Rover számos modelljébe. A PSA-konszernnel kötött megállapodás értelmében a 270 lóerővel és 640 Nm-es csúcsnyomatékkal büszkélkedhető motor néhány francia luxusautóba is bekerül, többek között a Citroën C6-ba és a Peugeot 407 kupéváltozatába.

"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#172 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 13:29

Idézet: Kory - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 13:14

...vélemény a spoiler "eltávolíthatóságáról"?

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024

A spoiler helyén elméletileg csak egy gumicsík van, szerintem annak a helyére lehet a hókotró felerősítve. Ha nem kellett fúrni, akkor simán eltávolítható. Ha kellett fúrni, akkor alkudjon a kocsi árából 70-80 rongyot (annyi egy gyári lökhárító). Illetve 70-80 rongyot plusz a fényezés árát.

#173 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 13:31

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 14:29

A spoiler helyén elméletileg csak egy gumicsík van, szerintem annak a helyére lehet a hókotró felerősítve. Ha nem kellett fúrni, akkor simán eltávolítható. Ha kellett fúrni, akkor alkudjon a kocsi árából 70-80 rongyot (annyi egy gyári lökhárító). Illetve 70-80 rongyot plusz a fényezés árát.

Az a baj (imho), hogy ez a spoiler inkabb feature mint bug :D legalabbis ha az enyem lenne elhajtanam a juzert a 70-80e + fenyezessel egyutt, merthat majd lesz valaki elvetemult, aki pont a spoiler miatt veszi meg esetleg pont az enyemet...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#174 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 11. 13:32

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 13:53

Ha van benned kellő ugróhajlam, akkor főleg nincs nehéz dolga a "kötözködő"nek. ;)

[KÖTÖZKÖDÉS]Negyedrészt? :D[/KÖTÖZKÖDÉS]

Ha számodra egy sima visszakérdezés "ugróhajlam", akkor nagy-nagy kitartással még a végén jó "kötözködő" lehet belőled. :)

---

Azt kitöröltem. :)

#175 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 13:35

Idézet: Sniper - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 14:31

...ha az enyem lenne elhajtanam a juzert a 70-80e + fenyezessel egyutt, merthat majd lesz valaki elvetemult, aki pont a spoiler miatt veszi meg esetleg pont az enyemet...

70-80-at az is alkudna... Egy mostani fix vevő pedig a kifogásával együtt értékesebb, mint egy lehetséges jövőbeni vevő. Szóval én nem hajtanám el. ;)

Amúgy ezt a kocsit hirdetik egy ideje, és nem vagyok róla meggyőződve, hogy pont a buta spoiler miatt nem vették eddig meg. Tudom, hogy a Kory által linkeltnél szélsőségesebb, de nézd meg ezt: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1680  Broáf :D Lehet, hogy az autó rendben van, de ezzel a spoilerrel jóérzésű vevő meg se ugatja...

#176 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 13:37

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 14:32

Ha számodra egy sima visszakérdezés "ugróhajlam", akkor nagy-nagy kitartással még a végén jó "kötözködő" lehet belőled. :)

---

Azt kitöröltem. :)

Ha számodra egy visszakérdezés "kötözködés", akkor... ;)

Na, OFF abbafejezve, ennek sosem lenne vége.

#177 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 13:38

Idézet: WiZARD - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 13:32

Anyudnál mennyit fogyasztott? Gondolom, 9-10 körül...

#178 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 13:39

Idézet: Sniper - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 14:31

Az a baj (imho), hogy ez a spoiler inkabb feature mint bug :D legalabbis ha az enyem lenne elhajtanam a juzert a 70-80e + fenyezessel egyutt, merthat majd lesz valaki elvetemult, aki pont a spoiler miatt veszi meg esetleg pont az enyemet...

Azt azért mondhatjuk, hogy a szériaautók könnyebben elkelnek, mint a valamilyen formában átalakítottak. Rengetegen kérdés nélkül hátat fordítanak egy ilyen autónak. Egy kisebb padkára vagy akár egy küszöbös garázsba is meggondolandó, hogy be merjen-e állni a user. Ez azért nagyon nem mindegy.

Én személy szerint szintén nagyon meggondolnám, hogy vegyek-e ilyen autót. Egyrészt nem tetszik a feltűnés, másrészt nem praktikus.

Szerkesztette: Carmaged 2006. 04. 11. 13:44 -kor

#179 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 13:40

Idézet: Syner - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 13:51

az hogy Toyota :Đ

Nem tudsz egy eladó Fiatot? :D

#180 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 13:43

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 14:40

Nem tudsz egy eladó Fiatot? :D

á, azokat nem adják el olyan jók.... :Đ
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

Téma megosztása:

• (132 Oldal)