Idézet: Samott - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 10:50
itt egy hosszú post volt, arra válaszolok
Hali!
Gondoltam, ha már rólam van szó, kicsit hozzászólok a témához...
Ohh, igen megint az el-sl a téma... lehet nevesíteni
Nem szántam bunkó hangvételűnek a figyelmeztetést, ezért elnézést kérek ha annak vetted, semmi ilyen szándék nem volt benne...
Az indulat hátterében csak, h kicsit megértsd az áll, h így is elég sok helyen támadható egy oldal... nem mégha egy "lopott" anyag nevében is szerepel... remélem ezt megérted... (tudom, h más oldalak rls-elnek a saját nevükben, ő dolguk, mi nem tesszük, mi ezt picit másképp csináljuk) és lehet, h te már hónapok óta rls-elsz az oldal iránti tiszteletből...bár hozzáteszem az adatlapodon akkor egyetlen ilyen feltöltött torrent sem szerepelt (bár tudom voltak előtte törölt torrentjeid...) ezt direkt megnéztem...
Lehet, h előtte azért nem szóltunk mert elkerülte a figyelmünket, elképzelhető az is, h már én is fogadtam el ilyen torrented (bár szinte kizártnak tartom, dehát emberből vagyok...

)
Abba belegondoltál, h ha mindenkinek írok privát üzenetet akinél hiba van, egész napom azzal telne, h pötyögöm a pm-eket? Mert ugyebár nem 100 ember van az oldalon... de ez meg az én gondom igazad van...
Az én dolgom, h rend legyen, teljes mértékben igazad van... nem izmozott senki, a leveledre is válaszoltam azonnal, és bocsáss meg, h nem vettem le a warnodat (mondjuk nem is kérted), de mivel én adtam és jogosnak tartottam... hagytam...
De te nem javítottad, hanem besértődtél... és az én viselkedésem tituláltad hisztinek... ezt viszont, mint akkoris most is visszautasítom, a hiszti korból kinőttem már egy ideje...
Ezt a dolgot szabadídőmben csinálom, nem hatalomvágyból... mondhatni "szórakozásból"... mint mindenkinek nekem is megvan a saját szép, nyugodt kis életem... nem vagyok általános iskolás... szóval a témát lehet hanyagolni...
Rohadt rigózus szabályzat... de azt azért Te is érzed, h mindent nem lehet beleírni egy szabályzatba... ugye most arra gondoltál, h az emberek fejében megforduló összes "kihágás"-t bele kellene írni... hiszen hát nem sértettél szabályokat...
Csak egy példa:
Fogj egy fehér pólót, varrd rá az Adidas jelét, kezdd el árulni a főutcán... majd kérdezd meg az adidas-t róla, h szabályos-e? ugynis levédték a nevüket... (persze ők törvényesen, mi ezt azért egy torrent oldal esetén nehezen tudjuk megvalósítani... de azért vannak íratlan szabályok is...) gondolom egyértelmű, h nem szabályos...
Abszolút megbecsüljük azt aki adni akar, nincs itt ezzel semmi gond.. ha nem tennénk, az oldal már sehol sem lenne, sőt ha én nem becsülném meg őket, akkor már én sem lennék sehol... de vagyok, lehet h azért mert én is megbecsülöm... és én is adok... nem kevés ritkaságot is...
A warn-t levettem, bár ezt az egy fórumon kiöntjük a lelkünket dolgot nem szeretem, ámbár Te pm-et is írtál...ettől függetlenül sem bunkónak, sem hatalommániásnak nem érzem magam emiatt a warn miatt... vhogy elejét kell venni a dolgoknak...
Bocs a hosszú post-ért.. de úgy látszik amikor ide írok, csak ilyenek sikerülnek
Szerkesztette: opakos 2006. 10. 26. 08:47 -kor