HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent

#1481 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 19. 09:50

Idézet: lordrolee - Dátum: 2006. okt. 15., vasárnap - 12:53

Pff, vagyis csak csókosok juthatnak be. Egyik havernak már van 2 meghívója de nem tudja felhasználni mert A MEGHÍVÁS SZÜNETEL címszót látja mindig a meghívás lapon.
Ha ilyen feltételei vannak a meghívásnak, akkor miért adnak olyan usereknek meghívót akik ettől még nagyon messze vannak?

most álljak neki anyázni, mert egy (sejthetően elég jó rilízekkel operáló) rajzfilmmegosztós szájtnak ~50 regisztrált tagja van, és csak ajánlással kerülhetnek be újak? :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1482 Felhasználó inaktív   Aurail 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 19. 10:49

Helló! Nemvagyok vmi nagy guru torrent ügyben, ezért lenne egy kérdésem. Bitcomet 0.71et használok, és sokszor van, hogy nem szed a progi szart sem, viszont ha nyomok a torrentre egy jobbklikk kézi kapcsolatot, akkor meg elkezd faszán szedni. Ez mi vagy miért van?

#1483 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 19. 16:08

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. okt. 13., péntek - 0:05

Nagy titokban seeder lettem a végtelenen. Bár tudom, hogy kérdeztem már régebben, de most akkorez jelent valamit...?  :)

Gyakorlatilag semmit, bizony arány felett szerintem autómatikusan ezt írják ki.

#1484 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 10:50

Kaptam ma egy figyelmeztetest az egyik magyar oldalon... feltoltottem egy alkotast amelynel jomagam csinaltam meg a DVD-bol az xvid tomoritett verziot (ennyit azt hiszem meg le szabad irni)... tisztelegve az oldal elott (ahol eloszor publikaltam ezt a valtozatot) beletettem a fajl nevebe az oldal roviditeset (ahogy az elmult fel evben minden hasonlo anyagba beletettem)... mire kaptam egy bunko hangvetelu leszurast: "Warn oka: legközelebb majd gonoldkozol mielőtt az oldal nevében rls-elsz" - es egy egyhetes feltoltesi jog megvonast.

Elfogadom, ha nem teszik nekik, hogy beteszem ezt a roviditest, de a szabalyzat nem tiltja, es mar legalabb feltucat esetben elt meg 1xx letoltest ilyen anyag... akkor miert nem szoltak? Ha kuldott volna egy uzenetet, hogy "lecci megse igy told fel" akkor rogton javitottam volna, es most nem irnek ide.

A stilussal van bajom... meg azzal, hogy eltevesztik a szerepeket: az o dolga, hogy rend legyen, ha valami nem stimmel nem izmozni kell, hanem szolni, kerni... aztan ha nem javitja az aki hibazott, na akkor lehet beavatkozni. Bakker tessek jobban megbecsulni azt aki adni akar, mert mi hordjuk ossze a tartalmat, ok csak a feluletet adjak.

Szerk: szoval az az igazi gondom, hogy bar rohadt rigorozus szabalyzat van, ha az ember betartja meg akkor is leb@szhatjak...

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 10. 23. 10:52 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1485 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 11:24

Tipp: Végtelen?  :Đ
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1486 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 11:26

Idézet: sadam - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 12:24

Tipp: Végtelen?  :Đ

Szandekosan nem neveztem meg, szoval se megerositeni, se cafolni nem tudom.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1487 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 23. 13:45

Miért mit gondolsz kik csinálják ezeket a torrent oldalakat? (bár jobban megfogalmazva, kik a moderátorok?)

- Milyen végzettségűek?

- Hány évesek?

- Dolgoznak?

- Stb.

Szerkesztette: Kory 2006. 10. 23. 13:46 -kor

#1488 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 16:34

Idézet: Kory - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 14:45

Miért mit gondolsz kik csinálják ezeket a torrent oldalakat? (bár jobban megfogalmazva, kik a moderátorok?)

Nem tudom mi alapjan valasztjak ki oket.. en ma azt tapasztaltam, hogy egy olyan itelkezett felettem aki nem melto arra a hatalomra, amit neki kiosztottak... csak visszaelni kepes vele, arra hasznalni amire kellene nem. Ertelmetlenul, agresszivan reagalt... hatalma megvan hozza, a kepessegei viszont hianyosak. Leirtam, hogy szerintem mit kellett volna tennie, ha ugy reagal, most nem lenne tema. A hatalom nem csak lehetoseg hanem felelosseg is. En a szabalyzatot betartva tettem amit tettem, nem erzem realisnak a szankciot amit elszenvedtem...

Samott

#1489 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 16:43

Idézet: Kory - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 14:45

- Milyen végzettségűek?

- Hány évesek?

- Dolgoznak?

- Stb.

Általánosítani azért nem kell. Bármilyen gondom vagy kérdésem támadt és írtam moderátoroknak/feltöltőknek, akkor mindig normális választ kaptam.

Tanulság: Ez egy ilyen hely. Nem kell oda többet járni.
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1490 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:19

Idézet: sadam - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 17:43

Általánosítani azért nem kell. Bármilyen gondom vagy kérdésem támadt és írtam moderátoroknak/feltöltőknek, akkor mindig normális választ kaptam.

Akkor szerencséd volt...

Segítség helyett sajnos egyből a warnozás a szokás. Nem értem miért töltögettek fel ilyen helyre.

Vannak normális oldalak is segítőkész adminokkal.

Szerkesztette: toyotakacsa01 2006. 10. 25. 09:20 -kor

#1491 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:36

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 10:19

Segítség helyett sajnos egyből a warnozás a szokás. Nem értem miért töltögettek fel ilyen helyre.

En reszemrol befejeztem... tul sok a macera, es meg akkor is buntetnek, ha amugy betartja a szabalyzatot az ember. Szorakozzanak massal... ha az ember csak letolt abba nem tudnak belekotni. Egy masik oldalra (ahol nem fenyegetoznek, nem kekeckednek, hanem nagyon korrekt feltolto feluletet adnak) meg aznap felkerult, azota legalabb 20 ember elvitte... mashol nem is hozzaferheto a cucc ilyen formatumban.

Samott

#1492 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:47

Hehe, már múltkor is ezt mondtad! :p

#1493 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 09:51

Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 10:47

Hehe, már múltkor is ezt mondtad! :p

A multkor nem kaptam warnt a semmiert. Es a letoltok kertek, hogy folytassam... hogy meg legyen nekik is az egesz sorozat.

Samott

#1494 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 25. 14:55

Idézet: Samott - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 10:36

En reszemrol befejeztem... tul sok a macera, es meg akkor is buntetnek, ha amugy betartja a szabalyzatot az ember. Szorakozzanak massal... ha az ember csak letolt abba nem tudnak belekotni. Egy masik oldalra (ahol nem fenyegetoznek, nem kekeckednek, hanem nagyon korrekt feltolto feluletet adnak) meg aznap felkerult, azota legalabb 20 ember elvitte... mashol nem is hozzaferheto a cucc ilyen formatumban.

Ezt azert erdemes lenne egyeztetni a moderatorokkal, elvegre eleg nagy szivesseget tettel volna Nekik. Meg egyatalan, erdemes lenne valamit csinalni, hogy kapjanak eszbe, mert neha tenyleg turhetetlen a hangnem...  :(

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1495 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 25. 17:00

Idézet: Samott - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 10:51

A multkor nem kaptam warnt a semmiert. Es a letoltok kertek, hogy folytassam... hogy meg legyen nekik is az egesz sorozat.

Samott

Ne idézd az előtted szólót! HAHA :nevet:  :Đ

#1496 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 08:19

Idézet: Samott - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 10:51

Samott

Én meg is köszöntem. Pár rész hiányzott a gyűjteményemből. :)
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#1497 Felhasználó inaktív   opakos 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 26. 08:42

Idézet: Samott - Dátum: 2006. okt. 23., hétfő - 10:50

...

itt egy hosszú post volt, arra válaszolok :)

Hali!

Gondoltam, ha már rólam van szó, kicsit hozzászólok a témához... :)

Ohh, igen megint az el-sl a téma... lehet nevesíteni :)

Nem szántam bunkó hangvételűnek a figyelmeztetést, ezért elnézést kérek ha annak vetted, semmi ilyen szándék nem volt benne...

Az indulat hátterében csak, h kicsit megértsd az áll, h így is elég sok helyen támadható egy oldal... nem mégha egy "lopott" anyag nevében is szerepel... remélem ezt megérted... (tudom, h más oldalak rls-elnek a saját nevükben, ő dolguk, mi nem tesszük, mi ezt picit másképp csináljuk) és lehet, h te már hónapok óta rls-elsz az oldal iránti tiszteletből...bár hozzáteszem az adatlapodon akkor egyetlen ilyen feltöltött torrent sem szerepelt (bár tudom voltak előtte törölt torrentjeid...) ezt direkt megnéztem...

Lehet, h előtte azért nem szóltunk mert elkerülte a figyelmünket, elképzelhető az is, h már én is fogadtam el ilyen torrented (bár szinte kizártnak tartom, dehát emberből vagyok... :) )

Abba belegondoltál, h ha mindenkinek írok privát üzenetet akinél hiba van, egész napom azzal telne, h pötyögöm a pm-eket? Mert ugyebár nem 100 ember van az oldalon... de ez meg az én gondom igazad van... :)

Az én dolgom, h rend legyen, teljes mértékben igazad van... nem izmozott senki, a leveledre is válaszoltam azonnal, és bocsáss meg, h nem vettem le a warnodat (mondjuk nem is kérted), de mivel én adtam és jogosnak tartottam... hagytam...

De te nem javítottad, hanem besértődtél...  és az én viselkedésem tituláltad hisztinek... ezt viszont, mint akkoris most is visszautasítom, a hiszti korból kinőttem már egy ideje...

Ezt a dolgot szabadídőmben csinálom, nem hatalomvágyból... mondhatni "szórakozásból"... mint mindenkinek nekem is megvan a saját szép, nyugodt kis életem... nem vagyok általános iskolás... szóval a témát lehet hanyagolni... ;)

Rohadt rigózus szabályzat... de azt azért Te is érzed, h mindent nem lehet beleírni egy szabályzatba... ugye most arra gondoltál, h az emberek fejében megforduló összes "kihágás"-t bele kellene írni... hiszen hát nem sértettél szabályokat...
Csak egy példa:
Fogj egy fehér pólót, varrd rá az Adidas jelét, kezdd el árulni a főutcán... majd kérdezd meg az adidas-t róla, h szabályos-e? ugynis levédték a nevüket... (persze ők törvényesen, mi ezt azért egy torrent oldal esetén nehezen tudjuk megvalósítani... de azért vannak íratlan szabályok is...) gondolom egyértelmű, h nem szabályos...

Abszolút megbecsüljük azt aki adni akar, nincs itt ezzel semmi gond.. ha nem tennénk, az oldal már sehol sem lenne, sőt ha én nem becsülném meg őket, akkor már én sem lennék sehol... de vagyok, lehet h azért mert én is megbecsülöm... és én is adok... nem kevés ritkaságot is... :)

A warn-t levettem, bár ezt az egy fórumon kiöntjük a lelkünket dolgot nem szeretem, ámbár Te pm-et is írtál...ettől függetlenül sem bunkónak, sem hatalommániásnak nem érzem magam emiatt a warn miatt... vhogy elejét kell venni a dolgoknak...

Bocs a hosszú post-ért.. de úgy látszik amikor ide írok, csak ilyenek sikerülnek :)

Szerkesztette: opakos 2006. 10. 26. 08:47 -kor

#1498 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 26. 09:22

Idézet: opakos - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 9:42

...

Idézet

Nem szántam bunkó hangvételűnek a figyelmeztetést, ezért elnézést kérek ha annak vetted, semmi ilyen szándék nem volt benne...

Akkor tessek megtanulni finomabban fogalmazni, "legközelebb majd gonoldkozol mielőtt az oldal nevében rls-elsz" - kioktato, serto... mikozben en nem kovettem el olyasmit, amit ne tettem volna mar meg elotte legalabb feltucat esetben anelkul hogy barki szot emelt volna ellene.

Idézet

Az indulat hátterében csak, h kicsit megértsd az áll, h így is elég sok helyen támadható egy oldal... nem mégha egy "lopott" anyag nevében is szerepel... remélem ezt megérted...

Ezt egy szoval sem vitattam, az elintezes modjaval volt problemam. Mivel a szablyzatban nem szerepel az iratlan szabalyokat eloszor kozolni kellene azzal aki megszegi oket, hogy tudja rossz uton jar... aztan ha nem reagal akkor lehet buntetni. Nekem eselyem se volt kijavitani a hibat... rogton korlatozva lettem.

Idézet

Abba belegondoltál, h ha mindenkinek írok privát üzenetet akinél hiba van, egész napom azzal telne, h pötyögöm a pm-eket?

A warnt kiosztani, es az ahhoz csatolt szoveget bepotyogni se tartott gondolom kevesebb ideig mintha egy PM-et kuldtel volna... mert amugy a feltoltes szerintem peldaszeru volt, lathattad te is hogy dolgoztam vele, minden feltetelt teljesitettem. Szoval legalabb az ilyen esetekben vegyetek emberszamba azt aki szerintetek hibazot. Aki csak feldob valamit es magasrol tesz a szabalyokra, a letoltok informalasara az megerdemli a sorsat, de aki igyekszik az inkabb segiteni kellene mint buntetni.

Idézet

bocsáss meg, h nem vettem le a warnodat (mondjuk nem is kérted), de mivel én adtam és jogosnak tartottam... hagytam... De te nem javítottad, hanem besértődtél...

En javitottam volna, de miutan toroltem a hibas torrentet es toltottem volna fel a javitottat, kaptam egy szep piros hibauzenetet, hogy nem tolthetek fel... megis mit kellett volna csinalnom? Konyorognom?

Idézet

bár ezt az egy fórumon kiöntjük a lelkünket dolgot nem szeretem, ámbár Te pm-et is írtál...ettől függetlenül sem bunkónak, sem hatalommániásnak nem érzem magam emiatt a warn miatt... vhogy elejét kell venni a dolgoknak...

Ott az elso pontja a szabalyzatnak: "Ne kérdőjelezd meg a moderátorok döntéseit!" - csak itt tudtam masok velemenyet meghallgatni az ugyben... neked jotanacs: probalj meg kicsit maskent hozzaallni a dolgokhoz, elfogadom, hogy sokan tesznek a szabalyzatra, es azokkal csak igy lehet banni, de aki csak hibazik, azt nem buntetni, hanem segiteni kellene. Az en esetemben sem fajultak volna idaig a dolgok ha kersz, es nem buntetsz... jogos volt a keresed, es teljesitettem is volna ha modomban allt volna. De te buntettel, korlatoztal ahelyett hogy segitettel volna javitani a hibat... es igy lehetosegem se volt javitani. Warn levetelet koszonom, este megnezem sikerul-e feltolni... a masik helyen mar ugyis van eleg seed. ;)

Samott

#1499 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 14:47

Mi van az aszfaltal?

#1500 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 01. 14:53

Idézet: biglaci - Dátum: 2006. nov. 1., szerda - 14:47