HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent

#1621 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 11:42

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 11:39

Ez eddig rendben, csak IE7-el is ugyanez a helyzet. :eek:  :Đ

Használj böngészőt vazze!  :Đ
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#1622 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 11:44

Idézet: debaj - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 10:03

De gondolj bele, hogyan alakulna az amúgy sem túltengő seedelési kedv, ha regisztrál valaki, tölt, amíg ki nem teszik, aztán regisztrál újra, újra, újra. Én azt mondom, két hónap alatt kihalna a magyar torrenttársadalom, mert nem lenne kitől tölteni.

Sajnos így is döglődik, pont emiatt.

#1623 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:12

Idézet: debaj - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 10:03

Ezért. Real-time takarítani senkinek sincs ideje/idege/kedve, ha meg a főnökség megszavazza, hogy akkor ők hagyják az egészet a fenébe, az nem csak azokkal kitolás, akik mindenáron meg akarják kerülni a szabályokat. Egyébként elég sok nagy külföldi oldal meghívós, van, ahol meghívó sincs, puff, lezárták.

De gondolj bele, hogyan alakulna az amúgy sem túltengő seedelési kedv, ha regisztrál valaki, tölt, amíg ki nem teszik, aztán regisztrál újra, újra, újra. Én azt mondom, két hónap alatt kihalna a magyar torrenttársadalom, mert nem lenne kitől tölteni.

Megjönne a seedelési kedv, ha a szolgáltatok nem ilyen aránytalan ADSL-t adnának.
Ismerösömnek kinn belgiumban 1 mega a feltöltési sebessége.

Persze megértem amit mondasz.
Két napja fejeztem be egy 2 cd-s anyag letöltését külföldről, azota csak seedelem, mert nagyon kevés a seeder. Volt egy magyar letöltő is chello-s kapcsolattal, miután befejezte nem nött a seederek száma, mert rögtön eltünt, most is ketten vagyunk seederek, na ez szemétség volt, pedig a chellos up az enyém négyszerese. Igazán segíthetett volna. Persze az jól esett neki, hogy ő be birta fejezni, de a többiekre már nem gondolt. Én most egy kicisvel vagyok az 1-es arány felett, ami az 1024/128 as le/feltöltési lehetőségeimet nézve nem rossz, ennek ellenére nem hagyom itt a torrentet, mert a többieknek is kell a cucc.

Viszont nem állítom, hogy mindenki ilyen lenne, ha bejuthatna egy egy nagyobb magyar oldalra.
Szerintem téged is bosszantana, ha most kezdenél torrentezni és nem tudnál bejutni magyar oldalakra.

Nem tudom mi lenne a jó megoldás, de ez ami most van nem kedvez annak aki most kezdené.
Nekem egy reg is elég, sosem gondoltam rá, hogy dupla regem legyen.
Csak megfelelően kell viselkedni és nincs semmi baj.
Persze itthon már futottam bele olyanba, hogy a nagy sebességű tagok elnyomják az ilyen kis uploadosokat mint én.
Leszedek 2-4 óra alatt egy CD-t de visszatölteni hetekig tart, amig a 100 mega uploados user a bolyban van addig én szinte semmit nem töltök fel. Feltolok vagy tiz megát a következő usernek a többit a 100 megás ember tolja fel, igy elég nehezen érem egy jó arányt egy torrenten.
Egy idő után elmegy az ember kedve, mert hiába szeretném én is visszaosztani, azért egy hónapig nincs kedvem futtatni semmit.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1624 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:21

Idézet: szabi - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 12:12

Megjönne a seedelési kedv, ha a szolgáltatok nem ilyen aránytalan ADSL-t adnának.

Ahaha, ne legyél már ennyire naív. Amikor sokan a 16 K-jukat is bekorlátozzák annyira, hogy a kliens még épp ne korlátozza le a letöltési sebességet, akkor az egy megát is ugyanúgy lekorlátoznák. Ehhez semmi köze nincs a szolgáltatóknak, sokkal inkább a nekem mindent, neked semmit mentalitásnak.

Idézet

Sajnos így is döglődik, pont emiatt.

Inkább döglődjön, minthogy teljesen megdögöljön. Mert ha az történne, amit vázoltam, tuti halálra lenne ítélve a dolog.

#1625 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:28

Nem tudom elhinni, hogy mindenki ilyen lenne. Vannak jó emberek.
Kicsit sötéten látod a dolgot. Nemde?  :cool:
Egyébként a 16k uppot korlátozni kell 12-14K ra különben bedugul a hálozat, ezt pont itt  magyarázták korábban, hogy az ACK infók ne lassuljanak be. A max feltöltés 75-80% -ra kell visszaveni a sebességet, a normális müködéshez.

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1626 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:32

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 11:42

Használj böngészőt vazze!  :Đ

:think:  :reklamacio:  :Đ
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1627 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 13:04

Idézet: szabi - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 11:28

Nem tudom elhinni, hogy mindenki ilyen lenne. Vannak jó emberek.
Egyébként a 16k uppot korlátozni kell 12-14K ra különben bedugul a hálozat, ezt pont itt  magyarázták korábban, hogy az ACK infók ne lassuljanak be. A max feltöltés 75-80% -ra kell visszaveni a sebességet, a normális müködéshez.

Üdv
szabi

Ha cfosst használsz akkor nem kell bekorlátozni.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#1628 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 13:09

Idézet: szabi - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 12:12

Viszont nem állítom, hogy mindenki ilyen lenne, ha bejuthatna egy egy nagyobb magyar oldalra.
Szerintem téged is bosszantana, ha most kezdenél torrentezni és nem tudnál bejutni magyar oldalakra.

szvsz jobb ha a "kezdő" először megtapasztalja a free trackereket, idővel utánna sokkal jobban becsüli a zárt oldalakat.
ha meg közben elmegy a kedve, hát istenem, nem kötelező dolog ez.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1629 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 13:17

Nana! IE jóaz, csak tudni kell vele bánni :Đ
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#1630 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 13:40

Idézet: szabi - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 12:28

Nem tudom. Hallottam már cifra kifogásokat, ahogy ideológiába próbálják önteni a száz giga letöltést/ötven mega feltöltést. ;)

Idézet

Egyébként a 16k uppot korlátozni kell 12-14K

Ezzel nincs gond. A gond a 2-3-5K-ra korlátozott feltöltésekkel meg a hamis feltöltést jelentgető, megbuherált kliensekkel van.

#1631 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 14:37

Idézet: acu - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 13:09

szvsz jobb ha a "kezdő" először megtapasztalja a free trackereket, idővel utánna sokkal jobban becsüli a zárt oldalakat.
ha meg közben elmegy a kedve, hát istenem, nem kötelező dolog ez.

A anyum kollegájának a fia sem kezdő torrentező, de még mindent megtalált a free torrenten, amit keresett. (isohunt stb.) Igaz pl. szinkronos filmekhez nem jut hozzá, na bumm...letöltötte az angolt és a feliratok.hu-n van hozzá magyar felirat. Nem értem mi ez a nagy obégatás a reges a torrentoladalkért.  :think:
Ha meg valami kevesbé közismert cucc kell ott az eMule. Egy kicsit nehézkes meg lassú, de ritkább dolgokhoz hozzá lehet jutni.
pl. az illetőnek egyszer kellett egy csillagászati progi. A free torrenten is fent volt de csak egy régebbi változat. Az emulen fent volt az uj is. Igaz egy hét alatt jött le neki, de lejött. :D

Szerkesztette: Brett Shaw 2006. 12. 12. 14:39 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1632 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 14:37

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 13:17

Nana! IE jóaz, csak tudni kell vele bánni :Đ

Ahogy hallottam, manapság is jó mindenre a 9600XT, csak tudni kell használni.  :nevet:

#1633 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 16:39

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 9:53

Inkább úgy fogalmaznék, hogy takarítjuk a szemetet. Egyszer nyitottunk ki 2 hétre, fél évig takarítottunk a multiregek, csalók, anyázók, stbstb. után...

Aki meg most akar kezdeni torrentezni, kicsit későn ébredt.  ;)

+ amit még debaj írt. Ezekre annyira nem is gondoltam. Igaz, ismerve a magyar mentalitást, nem nagyon lehetne találkozni seederrrel az oldalakon :)  Sok magyar dc hub is így néz ki  :(

#1634 Felhasználó inaktív   Oposszum 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 17:03

Köszi az eddigi segitséget, de még mindig nem klappol minden...
A vitruális meghajtóban lévő virtuális SVCD-ből kimásoltam a filmet a gépemre (nem kellett árírni semmit mert eleve MPG-ben van).Felraktam a VobSub-ot, és látja is a feliratot, de a kép az X tengely mentén a felére csööken. Összeugrik viszíntesen, az arányok is elmásznak...nem tom miért.
Más. Miért állítja meg a "Windows Feladatvégrehajtás Megszakítása" szolgáltataás szinte minden második videomat? Aztán meg kiírja hogy hibát észlelt....

#1635 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 18:02

Idézet: Oposszum - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 17:03

A vitruális meghajtóban lévő virtuális SVCD-ből kimásoltam a filmet a gépemre (nem kellett árírni semmit mert eleve MPG-ben van).Felraktam a VobSub-ot, és látja is a feliratot, de a kép az X tengely mentén a felére csööken. Összeugrik viszíntesen, az arányok is elmásznak...nem tom miért.
Más. Miért állítja meg a "Windows Feladatvégrehajtás Megszakítása" szolgáltataás szinte minden második videomat? Aztán meg kiírja hogy hibát észlelt....

A multimédia topicban kellene ezt valami profibb videos szakitól kérdezni.

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1636 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 20:33

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 14:37

A anyum kollegájának a fia sem kezdő torrentező, de még mindent megtalált a free torrenten, amit keresett. (isohunt stb.) Igaz pl. szinkronos filmekhez nem jut hozzá, na bumm...letöltötte az angolt és a feliratok.hu-n van hozzá magyar felirat. Nem értem mi ez a nagy obégatás a reges a torrentoladalkért.  :think:
Ha meg valami kevesbé közismert cucc kell ott az eMule. Egy kicsit nehézkes meg lassú, de ritkább dolgokhoz hozzá lehet jutni.
pl. az illetőnek egyszer kellett egy csillagászati progi. A free torrenten is fent volt de csak egy régebbi változat. Az emulen fent volt az uj is. Igaz egy hét alatt jött le neki, de lejött. :D

Mindenkinek az kell a legjobban, amit jó nehéz megszerezni. :)

#1637 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 20:41

Idézet: BigDil - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 20:33

Pont mint a csajokkal.  :D

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1638 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 22:00

Idézet: BigDil - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 20:33

Hát ebben tényleg sok igazság van.  ;)
Viszont tényleg hihetetlen, hogy milyen csemegékre lehet bukkani az emule-n. Az egyik ismerősöm valami jazz ritkaságot keresett és fent volt emulén!  Igaz, néha egy fáljszeletért félnapig állt sorba, mint a 80-as évek közepén a proli a banánért :Đ, vagy várnia kellett egy ügyfélre, hogy a megosztott szeletével emulézzon, de meglett. Mindenféle reg nékül, vagy annélkül, hogy meghívóra kellett volna várakoznia; ne adj' Isten ácsingózni valakinél.

Más:
szabi írta:

Idézet

Volt egy magyar letöltő is chello-s kapcsolattal, miután befejezte nem nött a seederek száma, mert rögtön eltünt, most is ketten vagyunk seederek, na ez szemétség volt, pedig a chellos up az enyém négyszerese. Igazán segíthetett volna. Persze az jól esett neki, hogy ő be birta fejezni, de a többiekre már nem gondolt.

Igazad van, ez ellenkezik a torrentes etikettel, de azért gondoljunk arra, hogy a "szemét" chellósoknak gondolni kell a 30 gigás forgalomkorlátra is. Nem biztos, hogy szemétségből lép ki rögtön, hanem mert takarékoskodnia kell a 30 gigájával. :(
Mondjuk ennek ellenére még a chellós sávszélbe is belefér, hogy letöltés után, ha nem is fél vagy egy napig, de fél-egy órát még hagyja seedben a letöltött file-t.  Az is valami.

Szerkesztette: Brett Shaw 2006. 12. 12. 22:03 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1639 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 22:04

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 14:37

Ahogy hallottam, manapság is jó mindenre a 9600XT, csak tudni kell használni.  :nevet:

Nembeszól a 9600XT-re!  :reklamacio: Kollégámtól megvettem egy fél éve egy tízesért szarul, szoptam vele egy hetet, mire sikerült megfelelő bios-képet találni, újraflesseltem, és kerálság.  :Đ

#1640 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 22:12

Idézet: Oposszum - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 17:03

persze, mert svcd. ha az mpeget kirángatod belőle, akkor marad egy 480*576 méretű mpeg, abból a lejátszó sose fogja tudni, hogy nyújtsa-e vagy sem. szóval lejátszóval szétnyújtod, ezzel arányosan a vobsubban keskenyebb feliratot állítasz be, és akkor bódottá.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »