The Elder Scrolls IV II.
Elküldve: 2006. 04. 25. 16:36
leyawiin mage guidejában a ketyós öregcsajnak visszahoztam a sírból a medálját, de nem veszi át, azt mondja még mindíg hangokat hall
mi a teendő?
mi a teendő?
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 04. 25. 18:51
Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 17:36
leyawiin mage guidejában a ketyós öregcsajnak visszahoztam a sírból a medálját, de nem veszi át, azt mondja még mindíg hangokat hall
mi a teendő?
mi a teendő?
Küld el Csernushoz hátha beválaljja :Đ
Viccen kívűl el kellene vennie de ha jól emlékszem inkább a másik nőnek a segítőjének kell adni vagy nem
Elküldve: 2006. 04. 25. 19:00
Idézet: Valdy - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 17:22
Van egy fighter guildos küldi, ameiben el kell menni leyawiin fölé egy faluba (nem jut eszembe a neve) és egy nőnek kell pénzt adni vagy elmenni a sírba egy cuirassért és egy kardért. Na én pénzt adtam neki, erre azt mondta hogy ha kell akkor enyém az armor. Elmentem a sírba, meg is találtam mindent, csak a cipöt nem. (nevesített cuccok: sisak, páncél, gatya, kesztyü, pajzs, kard) Szóval minden megvan, csak a cipő nem. 2x végignéztem az egész barlangot, de nem találtam meg. Létezik egyáltalán?
Legalább legyen teljes akkor a gyüjtemény
Amúgy tegnap jót szoptam a játékkal
Küldi közben voltam, kiléptem a barlangból, összeesett a kép (mindenféle színes hülyeség lett a képen). Jóvan, reset. Újrabetöltöm, továbbmegyek, kicsit később ugyanez. Reset. Bejön a főmenü, ahogy a loadra nyomtam egyből: a program szabálytalan müveletet hajtott végre
Reinstall, de megint ez a hiba. Aztán letöröltem az autosavet, és jó lett. Mikor jön patch?
Legalább legyen teljes akkor a gyüjtemény
Amúgy tegnap jót szoptam a játékkal
Reinstall, de megint ez a hiba. Aztán letöröltem az autosavet, és jó lett. Mikor jön patch?
Nézz szét alaposabban a barlangban, ott van a teljes szett. Van amelyik jól el van dugva, én kb 3x nyálaztam át a barlangot amíg mindent megtaláltam.
Az előző topicban be is linkeltem mint a páncél gyüjteményem egy ékes darabját
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."
"We will stand and fight... and die!"
Blogom
"We will stand and fight... and die!"
Blogom
Elküldve: 2006. 04. 25. 19:04
Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 17:36
mi a teendő?
mi a teendő?
Leolted a masik magust is a cehbol aki akkor jelenik meg amikor felmarkolod az amulettet? Ha nem, akkor elcseszted a kuldit, mehetsz vissza.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2006. 04. 25. 19:32
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 20:04
Leolted a masik magust is a cehbol aki akkor jelenik meg amikor felmarkolod az amulettet? Ha nem, akkor elcseszted a kuldit, mehetsz vissza.

ááá, ott állt vmi forma mikor másodszor mentem vissza, de csak nézett nem támadott
nah, ahogy visszatértem oblivionból feldugom neki az idézett fejetlen zombiját
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 04. 25. 19:35
Nah, lenyomtam az Arénát jól. 2 nap(kb. 5 óra alatt) Grand Champion lettem.
Nem is volt nehéz.
14-edik szinten. Semmi potion nem kellett hozzá. Már az első szabad Aréna meccs is megvolt.
Egyébként ha teljesítitek a Gray Prince küldetését, az Orc Grand Champion csak áll ott az Arénában, annyit mond, hogy végezzek már vele. Konolyan megsajnáltam szegényt...
Ezt a program ugye ártatlan megölésének veszi. Másnap jött a Dark Brotherhood...
Felkértek, hogy nyírjak ki egy öreget. Akár álmában is lehet(mondjuk, ez még kegyesebb, lásd V for Vendetta.) De akkor is: erkölcsi aggályaim támadtak: nem vagyok bérgyilkos karakter. Battlemage vagyok. Hogy nyírjak ki egy ismeretlen embert? Micsoda dilemma... Még ha csak játék is.
Remélem, az öreg amúgy is haldoklik, csak eutanázia lesz.
Meg akarok csinálni minden guild küldetést, na persze nem csak ez van hátra még. A többi áldozat remélem, bűnöző vagy valami.
Más: berendeztem az első házamat! Király dolog. Cheydinhalban van. 10 rongyba fájt a ház, 16 berendezéssel együtt.
Maradt 1000- aranyam... Azt hiszem, nem kell több ház, minek? Egy elég is lesz. Kezdek egész tápos is lenni.
Viszont rettenetes a játék, elkezdem, és mindig reggel hagyom abba. Mit lehet ilyenkor nappal csinálni?
14-edik szinten. Semmi potion nem kellett hozzá. Már az első szabad Aréna meccs is megvolt.
Egyébként ha teljesítitek a Gray Prince küldetését, az Orc Grand Champion csak áll ott az Arénában, annyit mond, hogy végezzek már vele. Konolyan megsajnáltam szegényt...
Ezt a program ugye ártatlan megölésének veszi. Másnap jött a Dark Brotherhood...
Felkértek, hogy nyírjak ki egy öreget. Akár álmában is lehet(mondjuk, ez még kegyesebb, lásd V for Vendetta.) De akkor is: erkölcsi aggályaim támadtak: nem vagyok bérgyilkos karakter. Battlemage vagyok. Hogy nyírjak ki egy ismeretlen embert? Micsoda dilemma... Még ha csak játék is.
Remélem, az öreg amúgy is haldoklik, csak eutanázia lesz.
Más: berendeztem az első házamat! Király dolog. Cheydinhalban van. 10 rongyba fájt a ház, 16 berendezéssel együtt.
Viszont rettenetes a játék, elkezdem, és mindig reggel hagyom abba. Mit lehet ilyenkor nappal csinálni?
Szerkesztette: spidey 2006. 04. 25. 19:37 -kor
Elküldve: 2006. 04. 25. 21:02
muhaha, de most minek örülünk?
Elküldve: 2006. 04. 25. 21:15
Annak, hogy I{ris-nek fullon megy majd az Oblivion a péesháromján.

Remélem, az első este megfő neki. Muhaha.
Remélem, az első este megfő neki. Muhaha.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 04. 25. 21:18
Engem olyan orommel tolt el, amikor olvasgatom mindennap a topicokat a TES foruman a ketsegbeesett konzol tulajoktol, hogy ok mikor jatszhatnak a modokkal. :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Elküldve: 2006. 04. 25. 21:29
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 22:18
Engem olyan orommel tolt el, amikor olvasgatom mindennap a topicokat a TES foruman a ketsegbeesett konzol tulajoktol, hogy ok mikor jatszhatnak a modokkal. :Đ
Én nem olvasgatom, de ez örömmel tölt el.
De sebaj, nekik ott vannak a fizetős, hovatalos lófing modok. :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 04. 25. 21:54
Idézet
Ismét The Sims 2 elsőség
[2006. április 25. @ 15:41 - Berkenye]
A legfrissebb, április 15-ig bezárólag készített amerikai számítógépes játékeladási lista alapján kijelenthetjük, hogy az Oblivion elsősége nem sokáig tartott. A The Sims 2 egyik csomagja ismét átvette a vezető szerepet. Gratulálunk...
1. The Sims 2 Family Fun Stuff - Electronic Arts
2. The Elder Scrolls IV: Oblivion - 2K Games
3. The Sims 2 Open for Business - Electronic Arts
4. Age of Empires III - Microsoft
5. The Sims 2 - Electronic Arts
[2006. április 25. @ 15:41 - Berkenye]
A legfrissebb, április 15-ig bezárólag készített amerikai számítógépes játékeladási lista alapján kijelenthetjük, hogy az Oblivion elsősége nem sokáig tartott. A The Sims 2 egyik csomagja ismét átvette a vezető szerepet. Gratulálunk...
1. The Sims 2 Family Fun Stuff - Electronic Arts
2. The Elder Scrolls IV: Oblivion - 2K Games
3. The Sims 2 Open for Business - Electronic Arts
4. Age of Empires III - Microsoft
5. The Sims 2 - Electronic Arts
Elküldve: 2006. 04. 25. 21:56
Bakker... Ezzel a kártyával tutira menne minden fullon.
Szerkesztette: Necros 2006. 04. 25. 22:01 -kor
Elküldve: 2006. 04. 25. 22:03
1.) Megvan. 
2.) Befér ez ide is.
Egy példa, hogy mit vegyél, ha azt akarod, jól nézzen ki a játék.
2.) Befér ez ide is.
Elküldve: 2006. 04. 25. 22:10
400W, ha Quad SLI.
Mi a baj vele? Teszel még egy tápot a gépbe. Mindent az Oblivionért!
Elküldve: 2006. 04. 25. 23:21
Ez nem gamer kartya, nem ilyen feladatokra van kihegyezve. Messze nem futna olyan jol rajta az Oblivion ahogy azt elvarnatok...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2006. 04. 25. 23:33
Na nem baj, akkor marad a 7900GTX SLI vagy mifene...

Súgó
A téma zárva.