The Elder Scrolls IV II.
Elküldve: 2006. 06. 01. 20:20
Próbáltad már simán a Nightshade-et odaadni?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 06. 01. 20:24
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 20:20
Próbáltad már simán a Nightshade-et odaadni?
Uhum, de nem veszi el, azt mondja hiányzik még egy komponens...
Elküldve: 2006. 06. 01. 20:37
Itt nézted már: "The Main Ingredient"? Az Imperial City-ben van. Vagy a boltosnál vagy az alagsorban.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 06. 01. 20:50
Idézet: HW
Oblivion: Mehrunes Razor Kiegészítő
A Bethesda fellibbentette fátylát a legújabb Oblivion kiegészítőről, mely kövérebbre sikerült, mint elődjei és 3 dollárért kínálják. Niben határvidékén rejtőzik Cyrodiil legnagyobb labirintusa. 17 mágikus cuccot gyűjthetünk be és a végén megszerezhetjük az ellenfeleinket azonnal megölő, félelmetes Mehrunes Razor pengét! Tamriel birodalmi főnökének kigyilkolására szervezett merényletet is meghiúsíthatjuk. Misztikus küldetésünkben 12 könyv, jegyzet és napló segít. Rejtett kincslelőhelyek várják az alapos kutatómunka szerelmeseit! Bemutató levél
A Bethesda fellibbentette fátylát a legújabb Oblivion kiegészítőről, mely kövérebbre sikerült, mint elődjei és 3 dollárért kínálják. Niben határvidékén rejtőzik Cyrodiil legnagyobb labirintusa. 17 mágikus cuccot gyűjthetünk be és a végén megszerezhetjük az ellenfeleinket azonnal megölő, félelmetes Mehrunes Razor pengét! Tamriel birodalmi főnökének kigyilkolására szervezett merényletet is meghiúsíthatjuk. Misztikus küldetésünkben 12 könyv, jegyzet és napló segít. Rejtett kincslelőhelyek várják az alapos kutatómunka szerelmeseit! Bemutató levél
Elküldve: 2006. 06. 02. 07:18
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 20:37
Itt nézted már: "The Main Ingredient"? Az Imperial City-ben van. Vagy a boltosnál vagy az alagsorban.
Szia, úgy emlékszem minden boltot megnéztem IC-ben, de megnézem még 1x amint hazaértem, köszi a tippet.
Szolti
Elküldve: 2006. 06. 02. 07:26
Nem árt többször is visszamenni. Én is csak x-edjére találtam meg, ami kellett.
Elég macera ez a vámpírlét, de majd egyszer átváltozok és vámpírént nyomom. Valaki nem tudja, ha vért szívok valakiből, akkor az meghal vagy csak megcsapoltam és életben marad?
Elég macera ez a vámpírlét, de majd egyszer átváltozok és vámpírént nyomom. Valaki nem tudja, ha vért szívok valakiből, akkor az meghal vagy csak megcsapoltam és életben marad?
Elküldve: 2006. 06. 02. 09:42
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 21:50
[URL=http://www.hardwired.hu/img/wg/2/11/Elder_Scrolls_IV_Oblivion_213.jpg][IMG]
De már megint egy fizetős mod!
Jó, hogy nem találják már fel a fizetős peccset, a fizetős optimalizált vga drájvert, stb.
Szerkesztette: Agrakos 2006. 06. 02. 09:42 -kor
Elküldve: 2006. 06. 02. 10:22
3 dollár (kb 600 Ft) nem sok érte szerintem.
Elküldve: 2006. 06. 02. 12:33
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 11:22
3 dollár (kb 600 Ft) nem sok érte szerintem.
Jól van, de lassan már egy levegővételt is 3 dollár ellenében fognak adni? Kezdenek túlzásokba esni ezek a kiadók. Már azt se nagyon tudom elfogdani, hogy egy-egy új játék 10-13 ezer huf, de hogy kiadnak két hetente kis kiegészítéseket 2-3 dollárért, az már pofátlanság. Rohadt pénzhajhász banda, inkább adják ki végre az első nem beta peccset a játékhoz, és ne plusz lóvét sajtoljanak ki a népből, már így is volt elég bevételük a sok eladásból. Egyébként pedig kapják be, amiért nem voltak képesek optimalizálni a hardverigényt! A kiadó is kapja be, mert nem hagyta, hogy tovább teszteljék a játékot, mert már bevételt akart látni.
Na, az ilyenekért van az, hogy öt évente veszek 2 eredeti játékot.
Szerk, és amikor már a 10-ik ilyen kis 3 dollárkás dologt adják ki, akkor már 10*(3*205HUF)=6150forintnál járunk, amiért egy rendes kiegészítő lemezt árulnak köbö. Nyasgem a készítőknek.
Jó van, nincs jó hangulatom, kurva időjárás...
Szerkesztette: Agrakos 2006. 06. 02. 12:35 -kor
Elküldve: 2006. 06. 02. 12:49
Igaz. Én meg épp fordítok, nem gondókodok.
Az a 10k szerintem is rohadt sok, de ha a bérek is nyugati szinten lennének, nem csak az árak...
De ez már nagyon OFF, ezért az off off.
Elküldve: 2006. 06. 02. 12:58
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 13:49
Igaz. Én meg épp fordítok, nem gondókodok.
Az a 10k szerintem is rohadt sok, de ha a bérek is nyugati szinten lennének, nem csak az árak...
Nem teljesen off, mert a játékot anyáztam a gépigény miatt és a játék fejlesztőit, amiatt, hogy nem adnak ki peccset, bezzeg fizetős szarokat tudnak generálni a játékhoz.
De, hogy tényleg on legyek, nemrég lecseréltem a sima bay horse-omat egy frankó fekete lóra, amelyik sokkal gyorsabban fut, mint elődje, úgyhogy rövidült a trazit időm.
Elküldve: 2006. 06. 02. 13:38
Nekem még mindig Prior Marborel (vagy ki a franc) lova lav meg. Szép, viszonylag gyors, nekem jó. Egyelőre inkább házakba invesztálok.
Épp tegnap este vettem meg a házat Cheydinhall-ban.
Elküldve: 2006. 06. 02. 15:08
Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 13:58
Nem teljesen off, mert a játékot anyáztam a gépigény miatt és a játék fejlesztőit, amiatt, hogy nem adnak ki peccset, bezzeg fizetős szarokat tudnak generálni a játékhoz.
)
)
Hardverigény sztem teljesen indokolt. Van akinél vacakul fut, persze.
Szerkesztette: spidey 2006. 06. 02. 15:09 -kor
Elküldve: 2006. 06. 02. 18:03
Nalam 1024-ben semmi extra beallitassal, mostmar kikapcsolt fuvel 1giga rammal 2600+os proccal es X800XT-t gyakran beszaggat, vannak helyzetek ahol konstans 10-20fps kozott ertekkel kell baratkozni
Elküldve: 2006. 06. 02. 18:06
Ennél a játéknál szvsz már a 15-20 FPS is játszható.
Elküldve: 2006. 06. 02. 18:18
Szerintem ahhoz képest, hogy milyen szép, és összetett a grafika, nagyon jól fut a gáma.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 06. 02. 18:38
Plusz a hatalmas terepet, az NPC-k napi tevékenységét se feledjük. 
Nemsoká meg lesz a harcos céhnek is a főnöki posztja.
Kíváncsi vagyok, milyen kincseket és mennyi pénzt kapok majd hetente/havonta.
Nemsoká meg lesz a harcos céhnek is a főnöki posztja.
Szerkesztette: Necros 2006. 06. 02. 18:39 -kor
Elküldve: 2006. 06. 02. 19:55
ez a nightshade leaves kikészít...
megnéztem többször is a boltban (The Main Ingredient) közben ,ászkáltam egy csomót kint a szabadban...találtam jó pár nightshade plant... de amikor leszedtem csak a virágát tudtam leszedni vagy semmit... most komolyan mit csináljak? várjam meg amíg elhervad a virág és csak a levele marad?
megnéztem többször is a boltban (The Main Ingredient) közben ,ászkáltam egy csomót kint a szabadban...találtam jó pár nightshade plant... de amikor leszedtem csak a virágát tudtam leszedni vagy semmit... most komolyan mit csináljak? várjam meg amíg elhervad a virág és csak a levele marad?
Elküldve: 2006. 06. 02. 20:01
Passz... Talán írj egy mailt Piszkos_Frednek, ő lehet, hogy tudja.
Elküldve: 2006. 06. 02. 20:55
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 20:01
Passz... Talán írj egy mailt Piszkos_Frednek, ő lehet, hogy tudja. 
Na utánna olvastam angol fórumokon, de nem találtam semmit, mindenhol csak azokat a helyeket írták amiket megénztem már, lehet kell hozzá ey bizonyos szint valamilyen képességből ami nekem nincs...mindegy...találtam egy kis "csalást" be kell írni egy sort a konzolba és elfogadja a banya az anyagokat, mivel jó pár órát eltöltöttem már a keresgéléssel és csak ez a hülye virág nem volt meg, hát beírtam...
ha esetleg valakit érdekel ezt kell beírni...(nem tom lehet-e ilyet ide írni, ha nem töröljétek a hozzászólást, thx)
set ms40.cureready to 1

Súgó
A téma zárva.